rafałek 14.06.2007 05:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Luzik pomógł czy pływanie w leczniczych wodach w Lądku Zdroju? Chyba bardziej luzik. Gdzieś kiedyś czytałęm, że pary starające się o dziecko, żyją w takiej presji psychicznej, że dochodzi do jakiś blokad. Wyjazd i wyluzowanie bardzo często więcej daje niż długotrwałe leczenie... kurcze - za chwilę zrobimy z tego wątek co zrobić by miejć 3,4,5......n dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beotia 14.06.2007 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Rafałek, gratulacje ogromne! Może być tylko dobrze! Grunt, że dom JUŻ masz U mnie rodzina się zbulwersowała już drugą ciążą - widocznie nie pasowałam im do modelu kobiety, która mogłaby mieć jedno dziecko za drugim i jeszcze się z tego cieszyć... Nawet mi sugerowano, że krzywdzę w ten sposób starszego synka, bo... jest zdecydowanie za mały na rodzeństwo. Padł tez argument, że robimy wszystko "od końca", bo NAJPIERW powinniśmy zbudowac dom, a dopiero potem myśleć o kolejnym dziecku (dodam, że gdyby nie ciąża, raczej nie zdecydowalibyśmy się na dom w najbliższym czasie). Wpędzili mnie w niezłego doła na początlku takim gadaniem, prorokując mi nawet coś w stylu: "a co będzie z Albertem, jeśli na pół roku wylądujesz w szpitalu w ciąży???" Im dalej sięgał ten absurd, tym szybciej się otrząsnęłam z czarnych myśli i uznałam to wszystko za totalne bzdury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 14.06.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Beotia, niezłą rodzinkę masz . Możesz im powiedzieć, że wśród francuskiej arystokracji przeważają rodziny wielodzietne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.06.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Chyba bardziej luzik. To widzę, że się wyluzowaliście jakiś czas temu Gdzieś kiedyś czytałęm, że pary starające się o dziecko, żyją w takiej presji psychicznej, że dochodzi do jakiś blokad. Wyjazd i wyluzowanie bardzo często więcej daje niż długotrwałe leczenie... Fakt - nie był to najszczęśliwszy okres w naszym życiu. Z jednej strony nie było aż tak źle - mieliśmy już pierwszą córcię. Z drugiej gorzej, bo nie chcieliśmy, żeby była jedynaczką. kurcze - za chwilę zrobimy z tego wątek co zrobić by miejć 3,4,5......n dziecko A zaczęło się od pytania, jak sobie poradzić z trzecim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.06.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Rafałek, gratulacje ogromne! Może być tylko dobrze! Grunt, że dom JUŻ masz U mnie rodzina się zbulwersowała już drugą ciążą - widocznie nie pasowałam im do modelu kobiety, która mogłaby mieć jedno dziecko za drugim i jeszcze się z tego cieszyć... Nawet mi sugerowano, że krzywdzę w ten sposób starszego synka, bo... jest zdecydowanie za mały na rodzeństwo. Padł tez argument, że robimy wszystko "od końca", bo NAJPIERW powinniśmy zbudowac dom, a dopiero potem myśleć o kolejnym dziecku (dodam, że gdyby nie ciąża, raczej nie zdecydowalibyśmy się na dom w najbliższym czasie). Wpędzili mnie w niezłego doła na początlku takim gadaniem, prorokując mi nawet coś w stylu: "a co będzie z Albertem, jeśli na pół roku wylądujesz w szpitalu w ciąży???" Im dalej sięgał ten absurd, tym szybciej się otrząsnęłam z czarnych myśli i uznałam to wszystko za totalne bzdury. Skąd ja to znam? Na szczęście to była tylko jedna osoba (za to bliska). Truciem dzień po dniu doprowadzała mnie do szału, więc w końcu odpowiedziałam niezbyt grzecznie i uciszyła się. Teraz powinnaś postarać się o trzecie - dopiero im szczęki opadną. Chociaż nie najlepsza to motywacja do poczynania dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 15.06.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Dzieki serdeczne za porady Jamles- dziynki nie skorzystom - a co do kapusty rto posadziłech i dziynnie zaglondom sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 17.06.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Przytrafiło się nam trzecie dziecię... Pocieszcie mnie... nene ja ci pogratuluję bardzo mnie cieszy, jak w dobrych domach rodzą się dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 18.06.2007 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Chciałbym wszystkim postawić tego witrtualnego kielicha...... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 18.06.2007 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Sebastian! Ja już zgodnie z obietnicą w sobotę walnęłam. I to nie jednego. Ale jak myślisz, że się wywiniesz.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 18.06.2007 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Sebastian! Ja już zgodnie z obietnicą w sobotę walnęłam. I to nie jednego. Ale jak myślisz, że się wywiniesz.......... Wiem wiem - nie wywine się :) sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 18.06.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 sebo, jaki suwaczek to i dla Ciebie gratulacje ogroooooooooomne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 18.06.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 sebo, jaki suwaczek to i dla Ciebie gratulacje ogroooooooooomne Dziękuje ogromnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 18.06.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 19.06.2007 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 elutek - masz racje niezbyt lubie przeglądy i ciesze się że nie musiałem wjeżdżać na kanał sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.06.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 O kurde Sebo!!!!! Nie marnujesz czasu widzę, albo inaczej, wystraszyłeś się tego badania żołnierzy co....... Przyjmij serdeczne gratulacje od koleżanki z oddziału no naprawdę się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 19.06.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 O kurde Sebo!!!!! Nie marnujesz czasu widzę, albo inaczej, wystraszyłeś się tego badania żołnierzy co....... Przyjmij serdeczne gratulacje od koleżanki z oddziału no naprawdę się cieszę dzięki Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 19.06.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Chciałbym wszystkim postawić tego witrtualnego kielicha...... Sebo8877 Gratulacje i oczywiście życzę "upragnionych" bliźniaków Pozdrawiam żona Krzycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 19.06.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Chciałbym wszystkim postawić tego witrtualnego kielicha...... Sebo8877 Gratulacje i oczywiście życzę "upragnionych" bliźniaków Pozdrawiam żona Krzycha Krzychowa żono - no to wypada mi jedynie podziekować Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 19.06.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 No sebo8877 - to cię małżonka w niepewności tyle czasu trzymała? - na moje oko - od trzech tygodni powinienieś już o przeglądach nie myśleć... Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 19.06.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 No sebo8877 - to cię małżonka w niepewności tyle czasu trzymała? - na moje oko - od trzech tygodni powinienieś już o przeglądach nie myśleć... Gratuluję Ja tez gratuluje a tak na moje oko i gwoli scislosci - to od poltora tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts