JackD 10.06.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Tupot.... białych mew...... echh.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 10.06.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 No ale hałas jak tupią! to może im baletki założyć http://mams.rmit.edu.au/ld50nw1lb0jx1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 10.06.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Kurcze, to mu na tym dachu pterodaktyle siadają? że tak tupią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.06.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 No ale hałas jak tupią! to może im baletki założyć http://mams.rmit.edu.au/ld50nw1lb0jx1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 10.06.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Koty też tupią ,szczególnie na drugi dzień po imrezie A ja się cieszę że ptaszki fruwają. Ostatnio wypadł z gniazdka, więc go nakarmiłem (3 dorodne dżdżownice),wlazłem po drabinie i wsadziłem do gniazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 10.06.2007 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 A u nas się rodzina powiększyła córa "zorganizowała" małą kawkę, która wypadła z gniazda i już...już... kot miał ją zeżreć. Siedzi teraz (kawka - nie córka) w szopce w ogrodzie i dumamy co dalej... Nie możemy odnaleźć gniazda rodzinnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 10.06.2007 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 "Kurcze, to mu na tym dachu pterodaktyle siadają? że tak tupią." Może on muzykalny jest? Cienkie ma uszy Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xymox 11.06.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 nie wiem jak na dachu ale na drzewku owocowym polecono mi powiesić płyty CD. I faktycznie - powiesiłem dosłownie dwie sztuki od nasłonecznionej strony i pomogło. Może pokombinuj z tą metodą jakoś. A co do ptaszków nieszczęsnych. Na wiosnę przy wejściu do domu jakieś małe ptaszki zrobiły sobie w szczelinie dachu gniazdo. Były małe i cieszyliśmy się bo fajnie popiskiwały .... Czar prysł jak ptaszki odleciały a w domu pojawiły się pchły. Nie mieliśmy pomysłu skąd. Namierzyliśmy je, że najwięcej jest przy wejściu. I tak jakoś ich pojawienie się połaczyliśmy z obecnością gniazda ptaszków. Po dogrzebaniu się do niego okazało się, że dwa pisklaki zdechły a pcheł były całe kłęby. Więc tak ku przestrodze - uważajcie na ptasie gniazda w swoim bliskim otoczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.06.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 nie wiem jak na dachu ale na drzewku owocowym polecono mi powiesić płyty CD. To jeszcze popsiukaj to drzewko jakąś chemią, żeby Ci robaki nie zjadły drzewka i owocków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xymox 11.06.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 nie wiem jak na dachu ale na drzewku owocowym polecono mi powiesić płyty CD. To jeszcze popsiukaj to drzewko jakąś chemią, żeby Ci robaki nie zjadły drzewka i owocków... nie ma ani jednej czereśni - wszystko zmarzło a w zeszłym roku miałem dwie skrzynki z jednego drzewa ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiorek 11.06.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 A u mnie co roku przylatują szpaki i zakładają gniazda pod dachówkami (jak pierwszy raz to zobaczyłam, to nie pozwalam zrobić uszczelki). Trochę co prawda paprają, ale na początku czerwca odlatują bez pożegnania i można się zabrać za sprzątanie (czego deszcz nie zmyje). Za to zjadają mnóstwo robactwa .... Wiem, że potem przylecą ogołocić drzewka w sadzie, ale mimo to każdej wiosny czekam, czy wr.ócą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 11.06.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 nie wiem jak na dachu ale na drzewku owocowym polecono mi powiesić płyty CD. To jeszcze popsiukaj to drzewko jakąś chemią, żeby Ci robaki nie zjadły drzewka i owocków... Ale agresja... juz sie boje co bedzie w wiesz czym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernadetta 11.06.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 ja mam problem z gołębiami. to jakaś plaga, ciągle siedzą na dachu - rysują mi blachę, nie wspomnę o odchodach. nie wiem co z nimi zrobić bo jest ich strasznie dużo. siedzą sobie szeregiem na szczycie i kominach i radośnie gruchają a ja mało zawału nie dostane jak to widzę. pomocy !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 11.06.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Emitować nagrania odgłosów ptaków drapieznych."Eliminować" ludzi dokarmiających ptaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 11.06.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Ni ma pomocy... natura sama musi to zdzialac... moze jakis drapieznik sie napatoczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 11.06.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 puknij parę razy z tego (ślepakiem ) http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/4e/Tsar_Pushka_2005.jpg/800px-Tsar_Pushka_2005.jpg powinno pomóc albo pedicure i korek w... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 11.06.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Dlaczeog slepakiem?! Wladuj ta kuleczke i bedzie jazda animacja tylko trzeba dobrze przycelowac bo jak trafisz w domek to beda duuuuzzzze straty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 11.06.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Chyba zyski! Nie będzie domku to ptaszki nie będą miały gdzie siadać! Nie będzie problemu! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 11.06.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 No cóż, były drzewa, siadały se ptaszki, nikomu nie wadziło. Drzew nie ma, domy stoją, to na czym, u licha, mają siadać. A chłop żywemu nie przepuści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 11.06.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 A niech siadaja sobie na kablach wysokiego napiecia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts