Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A co Wy na takie rozwiazanie?

Recommended Posts

Tylko prosze nie mówcie:NS co ty znowu wymyslasz?.Jeżeli to zły pomysl to po prostu prosze powiedzieć ,że ....nie to jest beee.Jeżeli dobry to prosze powiedzieć tak to jest dobre.a jeżeli nie mam zdania to ....po prostu nie mam zdania.

Zmierzam do tego by np. w gebach podzielić gęby na kategorie wiekowe.Oczywiście Panie i Panow.Wtedy może wiecej ujawni nam się a przede wszystkim odważy na wklejenie i pokazanie swojej geby.Żadne wybory ,konkursy itp.Takie spontaniczne wklejanie jak do tej pory tylko z podzialem itd.

I co złe?

Dobre?

czy nie mam zdania?

Tylko pytam. :roll: :roll: :wink:

To jest niedobre , bleee

Zupełnie nie rozumiem dlaczego mam wchodzic w jakieś podzielone działy gdzie będą forumowicze od 20-30 lat a gdzie indziej od 40-50lat.

Forumowicz to forumowicz ... każdy taki sam

Są przecież kluby 40,50,itd :D i tam wchodzisz....Widzisz jakas roznice?Ja nie.Jestes wszędzie więc w czym problem .Jak sie podzieli i tak tam wliziesz :D :D :wink:I dobrze ,że nie rozumiesz...bo zrozumiesz jak to powstanie... :roll: :roll: :wink:

To jest bardzo beee ! :D No bo ja dzis czuje sie jak 16, wczoraj mialam 56 a jutro sama nie wiem jak bedzie... no i gdzie tu sie zapisac... :roll:

Duchu w tym problem ,że tego nie trzeba czuć ..to trzeba wiadzieć.Skoro nie to nie .

Temat zamkniety.

Przedstawiciele obydwu pciow sie jasno wypowiedzieli .Wystarczy.

the end

NS....dzieki za przydomek :o :wink: :wink: :wink:

i fotke zabki, jest sliczna :D

nie rozumiem , skoro nie chodzi ci o konkurs na najladniejsza buzie to o co?

o najmlodsza? najstarsza ? :roll:

nie wiem po co ten podzial wiekowy w watku , gdzie maja sie twarzowo przedstawiac forumowicze

dlatego napisalam , ze jestem na nie

p.s. usmiechy moga byc ....... Zęby dawajcie, zęby!!!! :lol:

NS....dzieki za przydomek :o :wink: :wink: :wink:

i fotke zabki, jest sliczna :D

nie rozumiem , skoro nie chodzi ci o konkurs na najladniejsza buzie to o co?

o najmlodsza? najstarsza ? :roll:

nie wiem po co ten podzial wiekowy w watku , gdzie maja sie twarzowo przedstawiac forumowicze

dlatego napisalam , ze jestem na nie

p.s. usmiechy moga byc ....... Zęby dawajcie, zęby!!!! :lol:

:D :D :D :D