niktspecjalny 14.06.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Tylko prosze nie mówcie:NS co ty znowu wymyslasz?.Jeżeli to zły pomysl to po prostu prosze powiedzieć ,że ....nie to jest beee.Jeżeli dobry to prosze powiedzieć tak to jest dobre.a jeżeli nie mam zdania to ....po prostu nie mam zdania. Zmierzam do tego by np. w gebach podzielić gęby na kategorie wiekowe.Oczywiście Panie i Panow.Wtedy może wiecej ujawni nam się a przede wszystkim odważy na wklejenie i pokazanie swojej geby.Żadne wybory ,konkursy itp.Takie spontaniczne wklejanie jak do tej pory tylko z podzialem itd. I co złe? Dobre? czy nie mam zdania? Tylko pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.06.2007 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Odpowiem sam sobie .To jest dobre i nikomu nic nie uwłacza. Skoro nie ma odpowiedzi nie było tematu. Pozdrawiam tych co przeczytali nie dajac odpowiedzi. z calym szacunkiem NS,KS. koniec wąciku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 14.06.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 To jest niedobre , bleee Zupełnie nie rozumiem dlaczego mam wchodzic w jakieś podzielone działy gdzie będą forumowicze od 20-30 lat a gdzie indziej od 40-50lat. Forumowicz to forumowicz ... każdy taki sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.06.2007 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 To jest niedobre , bleee Zupełnie nie rozumiem dlaczego mam wchodzic w jakieś podzielone działy gdzie będą forumowicze od 20-30 lat a gdzie indziej od 40-50lat. Forumowicz to forumowicz ... każdy taki sam Są przecież kluby 40,50,itd i tam wchodzisz....Widzisz jakas roznice?Ja nie.Jestes wszędzie więc w czym problem .Jak sie podzieli i tak tam wliziesz :wink:I dobrze ,że nie rozumiesz...bo zrozumiesz jak to powstanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.06.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 To jest bardzo beee ! No bo ja dzis czuje sie jak 16, wczoraj mialam 56 a jutro sama nie wiem jak bedzie... no i gdzie tu sie zapisac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.06.2007 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 To jest bardzo beee ! No bo ja dzis czuje sie jak 16, wczoraj mialam 56 a jutro sama nie wiem jak bedzie... no i gdzie tu sie zapisac... Duchu w tym problem ,że tego nie trzeba czuć ..to trzeba wiadzieć.Skoro nie to nie . Temat zamkniety. Przedstawiciele obydwu pciow sie jasno wypowiedzieli .Wystarczy. the end Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.06.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Jaki the end? Jeszcze nie wszyscy sie wypowiedzieli. Przeciez wiesz, ze lubiom z Toba gadac. Ja z reszta tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.06.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Zosia przyjdzie to sie pewnie wypowie.Ona lubi zajmowac stanowisko w sprawach roznych .Ja to jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.06.2007 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 hej!jestem na "nie"mysle , ze watek "geby" nie ma nic wspolnego z konkursem pieknosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.06.2007 05:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 hej! jestem na "nie" mysle , ze watek "geby" nie ma nic wspolnego z konkursem pieknosci Kurcze Ty to jak ten niktspecjalny ,mówić mu biale a on czarne.Zupełnie jak ty. Żadne wybory ,konkursy itp.Takie spontaniczne wklejanie jak do tej pory tylko z podzialem itd. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.06.2007 05:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 http://images12.fotosik.pl/85/f876fdb84dae144d.jpg frosch masz nową żabcie na avatorka.Tak spontanicznie bez zobowiązań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.06.2007 05:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Jaki the end? Jeszcze nie wszyscy sie wypowiedzieli. Przeciez wiesz, ze lubiom z Toba gadac. Ja z reszta tez. Jasne ,że wiem szczególnie jak nic się ciekawego na forumie nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 15.06.2007 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Osobiście od dzielenia się wole łączenie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 15.06.2007 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 frosch masz nową żabcie na avatorka.Tak spontanicznie bez zobowiązań Nawet rozmiaru zmieniać nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.06.2007 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 No to może... piękne usmiechy na forum...takie bez podziału ,bez pokazywania się w całości. http://images12.fotosik.pl/85/083066aec0ecf45a.jpg tyż nanic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.06.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 NS....dzieki za przydomek i fotke zabki, jest sliczna nie rozumiem , skoro nie chodzi ci o konkurs na najladniejsza buzie to o co? o najmlodsza? najstarsza ? nie wiem po co ten podzial wiekowy w watku , gdzie maja sie twarzowo przedstawiac forumowicze dlatego napisalam , ze jestem na nie p.s. usmiechy moga byc ....... Zęby dawajcie, zęby!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 15.06.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 ....nie to jest beee. Nie nie nie ..... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.06.2007 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 NS....dzieki za przydomek i fotke zabki, jest sliczna nie rozumiem , skoro nie chodzi ci o konkurs na najladniejsza buzie to o co? o najmlodsza? najstarsza ? nie wiem po co ten podzial wiekowy w watku , gdzie maja sie twarzowo przedstawiac forumowicze dlatego napisalam , ze jestem na nie p.s. usmiechy moga byc ....... Zęby dawajcie, zęby!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.06.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Jaki the end? Jeszcze nie wszyscy sie wypowiedzieli. Przeciez wiesz, ze lubiom z Toba gadac. Ja z reszta tez. Jasne ,że wiem szczególnie jak nic się ciekawego na forumie nie dzieje. skromniś jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.06.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 No to może... piękne usmiechy na forum...takie bez podziału ,bez pokazywania się w całości. http://images12.fotosik.pl/85/083066aec0ecf45a.jpg tyż nanic? ja pokażę zęby jak juz mi zdejmą aparat Ale kiedy to będzie? Na razie mogę poazać oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts