Marbo 04.07.2003 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 Interesują mnie Wasze doświadczenia z wymienioną w tytule ceramiką.Jak z jakością przy zakupie?Czy w trakcie używania nie ma "niespodzianek" związanych z jakością? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 07.07.2003 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Czy nikt nie kupował tej ceramiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mantra 06.02.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Mnie również wpadły w oko umywalki firmy Hybner. Czy ktoś jednak zdecydował się za tę firmę?Jak wygląda kwestia eksploatacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 06.02.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 My mamy tylko hybnera.jest oki.żadnych problemuf pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mantra 06.02.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Z szafką czy bez szafki? Czy nie ma jakiś ukrytych felerów? Ogladaliśmy umywalkę w Leroy Marlin i miałą takie lekkie chropowatości - jakby kaszka. Facet twierdzi, że to faktycznie feler i może przynieść z magazynu ładną bez tego czegoś. Czy u Was było podobnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 06.02.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 nie było. sprowadzaliśmy bezp. z hybnera. tzn .koleś ktoory nam robił instalacje wod, kan, co, kotłownie, podłogufke. no i sprowadził jescze 2 muszle , bidet i umywalke. był problem z szafką wtedy, bo nie było , długo sie czekało, itd. więc jej nie braliśmy ( acha, i droga była jak djabli:D) ale jakościowo super!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 06.02.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Jakość hybnera na średnim poziomie, ceny też średnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 06.02.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Ceramika Hybner - polski kapitał - zakład w Środzie Wlkp.Dwa lata temu laureat konkursu "Teraz Polska" za bodajże modele umywalek fryzjerskich (unikalne) i coś tam jeszcze. Nagroda uzyskana bez smarowania, za to bardzo słabo skonsumowana marketingowo. Supernowoczesne bardzo wydajne urządzenia jakich nie ma Cersanit czy Koło, dbałość o wysoką jakość komponentów - wszystko import.Eksport - głównie na wschód.Bardzo solidny wielkopolski producent. Być może na rynek polski wpuszcza towar II- gat. ??Gdyby miał lepszy marketing byłby o wiele, wiele wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 06.02.2005 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 ostatnio kupiłam umywalkę malutką chyba 35 z szafką w cenie 214zł i kibelek do łazienkio dla dziadków. jestem zadowolona i żadnych chropowatości nie zauważyłam. i kolorem ma sliczniutki...Jak na razie bardzo sobię chwalę ten zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.01.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Wygrzebałam stary wątek, żeby nowego nie zakładać Mam pytanie do użytkowników ceramiki Hybner: 1. Jak się sprawdza po dłuższym użytkowaniu? Interesuje mnie głównie wc. Czy system z otworkami dookoła muszli sprawdza się? Czytałam różne opinie na ten temat, więc stąd moje pytanie. 2. Czy mógłby ktoś wkleić fotkę łazienki z wc Hybner seria retro? Chciałabym zobaczyć jak się prezentuje w łazience, ponieważ wszelkie fotki jakie znalazłam, to tylko od producenta, czyli zawieszone w próżni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_KKK 12.10.2012 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Zdecydowanie odradzam.Jakoś bardzo niska. Po kilku miesiącach pękła deska sedesowa mimo iż nikt z domowników nie przekracza wagi 80kg.Po kilku następnych przy normalnym użytkowaniu popsuł się przycisk spłuczki (dzwon). Jako inżynier mogę stwierdzić że jakość jest katastrofalna a sposób użytkowania nie powinien doprowadzić do jego uszkodzenia.Prawdopodobnie jakość tych elementów jest niska specjalnie, aby wyciągnąć od klienta pieniądze. Nowy "dzwon" kosztuje... 50zł czyli 1/4 ceny całego kompletu... A cena jego wytworzenia to prawdopodobnie kilka złoty.Odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgielsk 13.10.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 używam od lat dziewięciu jak najbardziej ok , nic się nie dzieje jako nie inżynier mogę stwierdzić że marny z Ciebie inżynier ( powyżej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin 111 20.02.2014 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Ale śmieszny ten komentarz ostatni! Od razu widać ktoś blisko związany z Hybnerem ten " nie inżynier". Ale do rzeczy... Jakość rzeczywiście KIEPSKA! Te małe dziurki co oni reklamują zapychają się ponieważ no właśnie są małe. Ostatnio zrezygnowała ze współpracy z Hybnerem wielka sieć marketów Leroy Merlin. Na stronie internetowej Hybner życzenia noworoczne na 2013 rok. Może i nie ma już ceramiki Hybner? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts