gogo5660 15.06.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Ej na tym forum trzeba miec 18 lat i wiecej Ty masz?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 15.06.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Nie trzeba, nie trzeba Można nawet 13 mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 15.06.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Ale jak zaznaczysz 13 to beda okrojone tematy... a te sa naprawde super... az zal czlowiekow de sciska... sama poczytaj... naprawde warto.. A ja dostane kubek z minikonkursu na sexforum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.06.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 napewno trzeba sie rejstrowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 15.06.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Oczywiscie ze tak... ale zawsze mozesz jako gosc pisac posty tylkoz e tak nie bedziesz mial swego avatara... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 15.06.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Jak konkurs o seksie, to delegujemy Selimma. z jabolem Teee ...nie kuś losu bo jak my sie z selimem spotkamy ......to z królika skóre zedrzemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.06.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Ciekawe, kto zajął moj nick. W sumie, to jestem prawie pewna, że wiem kto to taki Baw się dobrze!!! jednak ja bylam przebiegla i zajelam w czas swoj wlasny. Popros Kulka Redakcje moze cos sie da zrobic , bo czuje , ze ktos glupot za Ciebie nawypisuje . Po co to robic takie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 15.06.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Ja sie zarejestrowałem pod swoim nickiem Zdążyłem ... i będę mógł w końcu napisać o swoich problemach Kulka to znaczy że to nie Ty napisałaś mi tam na priv te słodkości ?? ...spotkanie itp kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.06.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 napewno trzeba sie rejstrowac Zarejstrowalam sie ale nie pomyslalam ze tam takie osobiste tematy ze mizna sie zarumienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 15.06.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 to sobie Redakcja konkurencję zrobiła ...............no no w temacie "sex" co całe forum bedzie przesiadywało.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 15.06.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 to sobie Redakcja konkurencję zrobiła ...............no no w temacie "sex" co całe forum bedzie przesiadywało.......... Moze redakcja powinna zrobic na naszym forum osobny watek sex zeby nie trzeba bylo sie logowac tam... a tak sex i budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.06.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Ja sie zarejestrowałem pod swoim nickiem Zdążyłem ... i będę mógł w końcu napisać o swoich problemach Kulka to znaczy że to nie Ty napisałaś mi tam na priv te słodkości ?? ...spotkanie itp kicha niestety, muszą Ci wystarczyć te słodkości, którei na muratorze do Ciebie tak privatnie wypisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.06.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Ciekawe, kto zajął moj nick. W sumie, to jestem prawie pewna, że wiem kto to taki Baw się dobrze!!! jednak ja bylam przebiegla i zajelam w czas swoj wlasny. Popros Kulka Redakcje moze cos sie da zrobic , bo czuje , ze ktos glupot za Ciebie nawypisuje . Po co to robic takie rzeczy eh ja też tego nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 15.06.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Ciekawe, kto zajął moj nick. W sumie, to jestem prawie pewna, że wiem kto to taki Baw się dobrze!!! jednak ja bylam przebiegla i zajelam w czas swoj wlasny. Popros Kulka Redakcje moze cos sie da zrobic , bo czuje , ze ktos glupot za Ciebie nawypisuje . Po co to robic takie rzeczy eh ja też tego nie rozumiem Oszukali Cie? pisz do redakcji ze ktos sie podszywa i chce zniszczyc Twoja reputacje A widzieliscie ze Selimm tez sie zarejestrowal?! Ciekawe jakie tam teksty beda padac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.06.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 mój też zajęty i to dawno. Popularne imię mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 16.06.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Moze trza zmienic albo do nicka dodaj jakąs kropke albo cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 18.06.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Ja sie zarejestrowałem pod swoim nickiem Zdążyłem ... i będę mógł w końcu napisać o swoich problemach Kulka to znaczy że to nie Ty napisałaś mi tam na priv te słodkości ?? ...spotkanie itp kicha niestety, muszą Ci wystarczyć te słodkości, którei na muratorze do Ciebie tak privatnie wypisuję Fajnie - czuje się zdradzony... sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.06.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Sebo, ja Ci wszystko wytłumaczę to nie jest tak jak myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 18.06.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Fajniej tam niż na "psycholo"? Bo nie wiem czy się rejestrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 18.06.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 niestety, muszą Ci wystarczyć te słodkości, którei na muratorze do Ciebie tak privatnie wypisuję Fajnie - czuje się zdradzony... sebo8877 Sebo, ja Ci wszystko wytłumaczę to nie jest tak jak myślisz Jemu chodziło o mnnie. Sorki sebo, więcej privów od kuleczki nie przyjmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts