braza 30.06.2009 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Niuchałam i nic qurna nie czuć ... to chyba dobrze, co?? Chyba też zacznę coś robić .... Czy Wasze dzieci też jeszcze śpią???? Mojej córci nie rusza nic!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.06.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Jamles - kaj Ty jest na leczeniu na jakim leczeniu Brazunia - bo jeszcze nie przeczytałam wszystkich komentów Bierzesz w końcu Baszę (jeśli dobrze pamiętam imię)? Witam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Ja chcę wziąć, na razie jednak odłożyliśmy sprawę na później ... jakiś tydzień i się wyjaśni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 30.06.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Chyba też zacznę coś robić .... Czy Wasze dzieci też jeszcze śpią???? Mojej córci nie rusza nic!!!!! moje "dzieci" byly juz na siusiu, opchnely troche platkow owsianych z mleka, zrobily dzika awanture o "pana galganka", a teraz wygodnie poleguja na moim biurkowym fotelu, w zwiazku z czym ja siedze na nim 1/1000 tylka i jakos tak wszyscy jestesmy szczesliwi braza, moze wrzasnij, ze do Ksiezniczki jedziecie to zobaczysz pod koldra jakies ozywienie, he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2009 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Wrzask nie pomoże, to ciało pod kołdrą wie, że trening o 17-ej Właśnie muszę się zebrać na jakieś siusiu ... psuka chce, żeby nie było niedomówień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.06.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Ja chcę wziąć, na razie jednak odłożyliśmy sprawę na później ... jakiś tydzień i się wyjaśni. a to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.06.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Witanko!Słoneczko od niedzieli zaledwie świeci, a ja już zaczynam mieć go dosyć! Upał odbiera mi chęć do wszystkiego. Za oknem zaczęła sie budowa - taki już los pierwszych osadników, że muszą wszystkim kolejnym kibicować w budowaniu...Dziwnie się zaczęła - wykopali rowy i wlali w ziemię betn. Oczywiście wieczorem udałam sie na inspekcję (słuchy chodziły, że dom ma powstać ogrrrromny). Zobaczyłam dwa niepołączone ze sobą prostokąty - czyżby kłótnia małżeńska i dwa domy? A dzisiaj po tych wylanych wczoraj ławach jeździ kopara i dalej coś ryje. Panowie jakby styropian w ziemię wkładali. Wylali bez szalunku, odkopują i ocieplają??? Braza, weź Ty se wpisz w wyszukiwarkę to szambo ekologiczne - na pewno temat byl drążony na forumie tysiące razy. Z mojej skromnej wiedzy wynika jednak, że wyciąganie szamba Cię nie minie, tyle, że mniej będzie jechało smrodkiem. Na wszelki słuczaj zapisz sobie w telefonie numer do szambelana okolicznego, ustal ile wcześniej trzeba go wzywać i upewnij się, że kwitek za wyciągnięcie daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.06.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Dzień dobry! Mój net, jak zawsze ostatnio, pracować nie chce, więc szybko się witam. Jamles - może niech Cię z głupich pomysłów zostawiania fm poleczą? Jakie afery? Zdjęcia ze zlotu? Jak się uda, to zaraz czytać będę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2009 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Depsia, jeśli chcesz się zniesmaczyć, to czytaj ... ja już swoje tam powiedziałam. Żenada No właśnie musze o to szambo popytać, coś mi jednak w duszy gra, że ekologiczne to ono z nazwy jest, ale zobaczymy. Najwyżej przy dopływie gotówki POŚ-a się zrobi w przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.06.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Jamles - może niech Cię z głupich pomysłów zostawiania fm poleczą? właśnie chcę się wyleczyć z tego nałogu ale zamiast iść pobiegać za kosiarką to afery zdjęciowe czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.06.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Jamles - może niech Cię z głupich pomysłów zostawiania fm poleczą? właśnie chcę się wyleczyć z tego nałogu ale zamiast iść pobiegać za kosiarką to afery zdjęciowe czytam W taki skwar z kosiarką biegać??? To niezdrowe jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2009 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Jamles - może niech Cię z głupich pomysłów zostawiania fm poleczą? właśnie chcę się wyleczyć z tego nałogu ale zamiast iść pobiegać za kosiarką to afery zdjęciowe czytam W taki skwar z kosiarką biegać??? To niezdrowe jest!!! Ojjjjj, chyba bardziej niezdrowe jest jednak w tym przypadku to drugie zajęcie Jamles, ja Ci dam odwyk W zależności od nastroju: albo mogę przytulić, albo kopnąć - co wybierasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 30.06.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Nie wiem jak to się mogło stać, że dzis dopiero zaglądnęłam do Ciebie Bajkowy świat... eh... "kultowe" miejsce nie ma co. Jeszcze powiedz, że do miasta masz mniej niż 10 km. Dziś muszę przeczytać Twój dziennik, poznam całą historię uroczyska. Melduje sie jako kolejna maniakalna podglądaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2009 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Witaj Iwuś Do miasta mam jakieś 8-9 km, czyli mniej niż 10 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 30.06.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 No właśnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.06.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Witaj Iwuś Do miasta mam jakieś 8-9 km, czyli mniej niż 10 Dziękuję To Ty jesteś kto? obrzeżanka? preriówka? Jak to się nazywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.06.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Uroczyskówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 30.06.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 całusy z lublina wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2009 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Uroczyskówka! Z Pyskówką mi się kojarzy, ale to dobrze Witaj Piąteczko-Podróżniczko! Pozdrów Lublin (rodzinę tam mam i to dość bliską)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.06.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Za Twoje skojarzenia to ja odpowiedzialności nie biorę, koleżanko. Chociaż coś w tym jest, w końcu jak Cię widzą, tak Cię piszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts