Piątka 07.07.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Przyszłam Was uścikać serdecznie na dobranoc i podziękować za wsparcie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 08.07.2009 03:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 cze wieśniaku no i co Ci się śniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.07.2009 04:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Też ciekawam, co jej się śniło. Nie ma tam zasięgu, nie idzie się dodzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.07.2009 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Cześć Prawdziwa wieśniara z niej jak zasięgu nie ma. U mnie do ery nie da sie dodzwonić to wiem co i jak. Braza, a w misce sie już myłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.07.2009 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Może dzisiaj wyjdzie na górkę, wyciągnie telefn do góry i zadzwoni.Doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.07.2009 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Dobry. Braza - gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.07.2009 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 taaaa i w ten telefon piorun trach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.07.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 dzień dobry i Brazulka na jakiś czas światła potrzebowac nie będzie bo sama za żarówkę porobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 08.07.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Brazunia wielkie ogromne gratulacje!! ...faktycznie teraz to jesteś Gospodarka pełną gębą A ja tam będę za tydzień!!!!! Aga przekaż Brazuni serdeczne pozdrowienia i całusy od mnie, co? Mam tylko nadzieję, że mnie jeszcze pamięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.07.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Cześć Wieśniaro !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.07.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Cześć Wieśniaro !!! teraz musisz posłać ............ gołębiem dopisz moje cześć co będziemy dwa gołębie gonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.07.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 ....gołębia mówisz, ..... a może jakiegoś owada wyślemy ... poza bąkiem ... tego nie warto puszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.07.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Zdołała wysłać esa, że jakoś dziwnie jest i że musi się przyzwyczaić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.07.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Zdołała wysłać esa, że jakoś dziwnie jest i że musi się przyzwyczaić... ... jak to na wsi ... czasami i gnojówką zalecieć musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.07.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Zdołała wysłać esa, że jakoś dziwnie jest i że musi się przyzwyczaić... ... jak to na wsi ... czasami i gnojówką zalecieć musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 08.07.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Dobrze, że mnie tu ciekawość przygnała, bo, jak wnioskuję, kontakt z Brazą jest teraz w zasięgu nielicznych jeno wybrańców ... ...a ja do niej priva posłałem w sprawie Baszy, którego przytulić na resztę jego psich dni chciała... Może ją ktoś z was o tym poinformować(?) Może zdoła jakoś wiadomość odebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.07.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 .... kontakt z Brazą jest teraz w zasięgu nielicznych jeno wybrańców ... ...a ja do niej priva posłałem w sprawie Baszy, ... Może ją ktoś z was o tym poinformować(?) Może zdoła jakoś wiadomość odebrać ja nie jestem ..... wybrańcem, ale pomóc mogą, tak myślę .... DPS, Agduś, Gosia-Anbudowa, Maksiu, Jea chyba Gwoździk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.07.2009 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Wyślę jej dzisiaj sms-a, może jakoś zdoła odebrać tego priva, ale nie wiem, czy to realne, bo nie ma tam żadnego neta. Yeti - prześlij mi tego samego priva, postaram się jakoś skrócić wiadomość i puścic jej kilkoma sms-ami (telefonu też nie odbierze z braku zasięgu). A sms-y jakoś z przerwami i zrywami tudzież opóźnieniami, ale dochodzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.07.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 dzień dobry bez Brazy jakoś dziwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.07.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 dzień dobry bez Brazy jakoś dziwnie Braza wcześniej nie mogłem, ale teraz już tak. Bardzo się cieszę, że już jesteś na "swoim" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts