DPS 11.09.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 No widzisz, jak i tak pod kuchnią palisz, to możesz sobie przepyszne powidełka zrobić. Dzień dobry. Nawet nie próbuję dygać, za stara na to już jestem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 11.09.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Jakby co, to w Leroy Merlin jest promocja na piece:http://www.leroymerlin.pl/gazetki/gazetka_19_08_2009_instalacje/1908_1509_index.htmlNie wiem jakiej firmy, ale może warto się zainteresować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 11.09.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 O, już wiem. Na takie:http://www.inproel.pl/produkty/dynamiczne-piece-akumulacyjne/inproel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.09.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 .............. Weekend, kochani na wsi i w lesie to tylko niedziela może być wolna, ale Ty w niedzielę to do lasu na grzyby albo, jakby nie było to chrustu na zimę nazbieraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.09.2009 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Jamles, Twój dowcip z każdą wizytą jest bardziej wysublimowany Komina na razie nie ruszam, za dużo mam na głowie. A że straszył brzydotą swoją niepomierną, to go upiększam. Nie wiem, co jest pod spodem Wolę nie zaglądać... Przeliczyłam rachunki i mi jakoś tak wychodzi, że nie bardzo mogę tę ścianę w salonie robić Nic, trzeba coś wymyślić... dłużej tego rozpiździaju nie zniosę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.09.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Brazunia, doszło? Czy ja dobrze wyczytałam? że Ty sama jechałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.09.2009 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Wiolaszku, jeszcze nie doszło. Gdzie tam sama! Sąsiad do lekarza dziadka wiózł i się z nimi zabrałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.09.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 aaaa myślalam, że już jazdy na dobre praktykujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.09.2009 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Na pewno wcześniej ostrzegę ... obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.09.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Na pewno wcześniej ostrzegę ... obiecuję mi to nie grozi, bo ja daleko jestem. No chyba że tak sie zapomnisz za kółkiem, ze w moje okolice zabłądzisz oczywiscie serdecznie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.09.2009 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 No wiesz, jak mnie wciągnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatjana 11.09.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Witaj Braza mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętasz, dawno mnie tutaj nie było więc sporo do nadrobienia mam i u siebie i jak widzę u Ciebie . Będę zaglądać i doczytywać choć pewnie zajmie mi to trochę czasu Pozdrawiam Serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.09.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 i ja juz wrocilam i sie witam wieczornie, poczytalam o Twoich dylematach wracac/nie wracac i trzymam kciuki za madra decyzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.09.2009 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Tatjano, ja też u Ciebie byłam i cieszę się, że znowu nadajesz Anjamencia, nieźle się pobyczyłaś, witanko Jak ta decyzja będzie: mądra czy głupia, to zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 11.09.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Brazunia na mapie to ten domek na takim troszke odludziu nie przerażają Ciebie tam noce ? w dzień super dużo zieleni spokój cisza ale noc brrr bała bym sie tak mieszkac no i wreszcie zobaczyłam projekciki od brazy dla brazy wreszcie cos dla siebie zaprojektowałas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.09.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 byłem tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatjana 11.09.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 i ja juz wrocilam i sie witam wieczornie, poczytalam o Twoich dylematach wracac/nie wracac i trzymam kciuki za madra decyzje A ja tu poczytam poczytam bo jest co pięknie i coś wymodzę bo rok temu byliśmy w podobnym dylemacie zostaliśmy nie było łatwo, ale nikt nie mówił, że będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.09.2009 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 No nieeee, nikt nawet dzień dobry nie przyszedł powiedzieć Pół dnia harowałam, a pies z kulawą nogą nie zajrzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.09.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Nikogo nie ma? No to ja jestem, kochana, nie martw się, nie jesteś sama! Buziaki zostawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.09.2009 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Depsia, wiadomość: znowu coś popełniłam w dzienniku I jak Cię nie kochać!!!!! Ty zawsze wiesz, kiedy się odezwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts