wu 09.09.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 dzień dobry Brazunia wiesz jak to mówią zima najtrudniejsza bo z wiosną już większość wymalowana będzie i regałów skręcać nie będzie trzeba za to zapachy wiosny przywrócą Ci radość z posiadania Uroczyska dasz radę Kobieto faktycznie mieszkanie podnająć wziąść kaucję na zabezpieczenie czynszu i innych takich ewentualnych szkód i już będzie ekstra kasa na ogrzewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.09.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Czy Wy też "wygraliście" telewizor albo laptopa? Trza się "tylko" zarejestrować, a potem... kasować tony spamu z poczty zapewne. Niech się cmokną! Ad rem - myśl, Braza, myśl! My możemy tylko podrzucać różne pomysły, ale to Ty tam jesteś i do Ciebie należy decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.09.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Wygraliśmy Zarejestrowałam się (strasznie potrzebuję laptopa )ale mam wykupiony antyspam więc na razie nic nie przychodzi. A szans na wygranie nie ma więc niech nikt nie próbuje, chyba że umiecie pisać z predkością swiatła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.09.2009 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Do prędkości światła to mi daleko, więc nie wchodze w to Wieczór dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.09.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Brazuś, rano przeczytałam szybciorem o Twoich rozterkach i tak cały dzień za mną to chodziło. I tak sobie rozważałam wszystkie za i przeciw i dalej nie wiem, co bym zrobiła na Twoim miejscu. Bo teraz w każdym rozwiązaniu coś będzie Cię uwierać. No i namądrzyłam się, rzeczywiście. Tyle to i Ty wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.09.2009 03:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Hej Brazuniu kochana, napiszę dziś po południu bo teraz tylko kawę piję i spadam do roboty lece. Masz słodki głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.09.2009 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Dzień doberek. Ponieważ nic nowego i mądrego nie przyszło mi od wczoraj do głowy na Brazowe tematy, to nic gadać nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.09.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Podpisuję się pod słowami Depsi. Chociaż nie - wydumałam, że Ty pwinnaś koniecznie się zainteresować innymi bankami i poszukać innego doradcy. Tamta pani mnie trochę zadziwia swoim upartym wpychaniem Was w objęcia jedynie słusznego banku. Nam doradcy zawsze dawali do wyboru kilka opcji, pokazywali plusy i minusy każdej, a Ty męczysz się jak dusza potępiona, żeby uzyskać kredyt w jednym banku, który chyba nie bardz chce go dać, skoro tak piętrzy trudności. A przecież mogłabyć te wszystkie zaświadczenia i kwitki zbierać dla kilku jednocześnie i czekać, który będzie pierwszy. Zadzwoń do jakiegoś Ekspandera albo innej znanej firmy, a panią o dziwnym imieniu poganiaj, mówiąc, że inni też nad tym pracują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.09.2009 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Jeśli w przyszłym tygodniu nic z tego nie będzie, to dzwonię do Open Finance, ot i tyle. Ten jedyny słuszny bank ma według Pani o dziwnym imieniu najlepszą, w tej chwili, propozycję, a trwa to tak długo, bo inny, straszliwie badziewiarski bank, który dał kredyt, to jakaś przedpotopowa infrastruktura!!! Na wszystko trzeba czekać! Wiecie, ile sobie wzięli za zaświadczenie o wysokości salda??? Noooo, zgadnijcie - Agduś, Ty już wiesz, więc bądź uprzejma .... Tola, a wymądrzyłaś się, i owszem Możesz się wymądrzać dalej, proszę Cię uprzejmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.09.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 No i co, zasypałaś te maliny? W sumie to jeszcze lepiej będzie, jeśli jutro zagotujesz je w garze, a potem przecedzisz, zostawiwszy w słoiczkach tylko sok, bo owoce mają takie pesteczki, które wkurzają przy jedzeniu. Rozlej ten przegotowany sok do słoiczków i wtedy jeszcze raz zagotuj słoiczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.09.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 dobry wieczór nie może to być Braza soczek malinowy robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 10.09.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Braza, po co ty się ze słoiczkami będziesz męczyć?... W balonik wsyp, w balonik! ...i nawet gotować nie trzeba, i pesteczki same na dno opadną a później tylko jakiś zgrabny wężyk i zobaczysz jak szybko zima minie A tak na poważnie, to rzeczywiście masz nad czym główkować... Ale ja tam wiem, że dasz radę. Ta słaba płeć to tylko z nazwy taka jest , a gdy trzeba zawalczyć o swój byt i marzenia (nie wspominając już o szczęściu młodych), to żaden facet wam nie dorówna . W końcu skądś się wzięła ta mądrość lukowa: gdzie diabeł nie może.... a przecież Uroczysko to nie koniec świata. Nie twierdzę, że będzie łatwo, pewnie jeszcze sporo trudnych chwil przed tobą, ale chyba nie warto rezygnować w pół drogi(?) a wy jesteście już przecież znacznie dalej. Ja tam wierzę, że będzie dobrze: na każdy problem znajdzie się jakaś rada a "na każdą otchłań spojrzenie wzwyż". No i o to biega z tym kominkiem, że rano zimno jak w lodówie - wiem, co mówię: zimy jeszcze nie ma, a przez te kilka dni pluchy dupy nam z dzieckiem rano marzły, gdy trzeba było o 6 wstać, żeby na autobus szkolny zdążyć Nim definitywnie rozwiążesz problem spróbuj zainwestować 20zł w taki "dogniazdkowy" wyłącznik czasowy. Wepnij w niego jakiś grzejnik el. (lub choćby farelkę) i ustaw załączenie na pół godziny przed planowaną pobudką. Zabezpieczysz zęby przed wypadnięciem po wystawieniu nosa z pierza i będziesz mogła łagodniej "wejść na obroty" i bez stresa w kominku sobie napalisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 10.09.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Właśnie doczytałem ostatnie dwa wpisy w dzienniku: (...)Ale jabłka (te "prawie Kosztele"; to informacja dla Agduś) po prostu pychota!!!!! I śliwki latoś obrodziły, co ja mam z nimi zrobić?????!!!!...no jak to co? - też w balonik oczywiście!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 10.09.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 brazunia, ze sliwek kruche placki z kruszonka, albo wyskokowa wisnioweczke, co to w chlody utuli, ogrzeje i da optymizm , albo sliweczki w occie, lekko zakrapiane _ Depsi podpytaj A winogrona z duma zaniesc do kipera, bo byc moze jakies skarby tam rosna i juz trzeba smigac aby destylatornie legalizowac i o nowy brend walczyc Kto wie, kto wie ... A jesli nawet nie, to chociaz na potrzeby domowego ogniska niech sluzy Buziaki i za dluga, ciepla jesien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.09.2009 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Jak masz dużo śliwek, to weź jakiś wielki gar, wrzuć do niego wypestkowane śliwki gdzieś do połowy wysokości, rozpal w kuchni i postaw gar tak, żeby śliwki smażyły się, ale nie przypalały. Tylko pilnuj ognia, śliwek w ogóle nie mieszaj. Smażą się jeden cały dzień, drugi dzień - ale po kilku godzinach drugiego dnia możesz już zamieszać drewnianą łychą i spróbować. Ewentualnie troszkę dosłodzić, do smaku. Kiedy są takie gęste, że nie chcą spadać z łyżki - przepyszne powidła gotowe, mozna pakować do słoików i apertyzować. Mniam!!!! Uwielbiam. Dzień doberek. Ranek wczesny i chłodny, ale Yeti dobrze gada z tym wyłącznikiem czasowym, chyba sama zimą zastosuję, bo też budzę się w 14*C i wstać wtedy bardzo ciężko. Właśnie, Ty zadzwoń do innych doradców kredytowych. Czy tylko ten jeden bank istnieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.09.2009 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Dzień dobry grzecznie mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.09.2009 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Doberek poranny Wczoraj już sił nie miałam a myślenie zostało daleko w tyle Gagaty, jak ja się cieszę, że przyjechaliście!!!! Szkoda, że tak króciutko, ale następnym razem nie wypuszczę ... jak bony dyny, Mocarta i Katmę na warcie przy furtce postawię Kota pewnie też dołączy Maliny zrobiłam, dałam w słoiczek - bo tylko tyle udało mi się zebrać na jeden raz do miseczki, później już mi się nie chciało. Zaraz jadę składać wniosek o przydział dodatkowej mocy - tak się poświęcam dla tych pieców Winogrona takie sobie, chyba że jeszcze za mało dojrzałe - bo ja się nie znam. Kwaskowate z lekka, ale co tam - nie trzeba do sklepu po nie biegać Yeti, jabłek to już nie ma Wszystkie zeżarłyśmy, takie dobre!!!! Wczoraj napaliłam i pod kuchnią i w kominku, rano było trochę cieplej, no ale też i temperatura na zewnątrz dość wysoka, to co się dziwić. Sprawdzimy jutr, czy ten sposób działa. Trzymajcie się, miłego dnia i do poklikania później. Weekend, kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.09.2009 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Dzień dobry grzecznie mówię A zobacz, jaka ja grzeczna http://supergify.pl/images/stories/Bajki/cinderela.gif U Gwoździka mi powiedzieli, że pięknie dygam, to się teraz chwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.09.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Orzechy włoskie ponoć są co drugi rok. Ciekawe, czy laskowe też.Ten komin przeca miał z korytarza zniknąć, bo w nim są tylko te, pożal się Boże, kanały rozprowadzające ciepło z kominka.A zdjęcia jakieś będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.09.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 dzień dobry Brazula zaiste pięknie dygasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts