braza 19.09.2009 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Gwoli ścisłości: 12tys. więcej, płacę za wszystkie wszystkie piece z dynamicznym rozłądowanie!!! Jeden taki piec to ok. 1000, 1300 zł więcej niż DuoHeat. Idę zakładać wątek ... może mnie nie zagryzą Cześć wieczorne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.09.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Dzień dobry tylko powiem, palec mnie boli jak cholera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.09.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.09.2009 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Po co ja te zdjęcia robiłam, skoro i tak się nikt nie zachwyca Cześć Róże odkopywałam. Nie przypuszczałam, że trawa może taaaakieeee korzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.09.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Jak się nie zachwyca pisać tylko nie ma kiedy...kocioł totalny... brazunia jeszcze raz napiszę, że naprawdę bardzo, bardzo Ciebie podziwiam...trzymaj tak dalej A wszystkie zmiany oczywiście na plus dobrze, że te belki w małym pokoju rozjaśniłaś - nie przytłaczają... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.09.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Po co ja te zdjęcia robiłam, skoro i tak się nikt nie zachwyca jakby były na Picasa tobym obejrzał ....... konie w plenerze widziałem a ta trawa to przypadkiem nie był perz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.09.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Nooooo kochana Mozesz szaleć teraz Mam nadzieję, ze wszystko w porządku, że jesteś zadowolona Mojemu baaardzo podoba sie sufit z belkami. Mi z kolei ta tapeta jakaś mdła trochę na tle ściany i przy piecu, a może to przy tym świetle tak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.09.2009 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Przy świetle taka, a poza tym ona nie ma grac pierwszych skrzypiec, tylko się zlać z całością Jamles, to zarozki Ciebie podeślę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.09.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Przy świetle taka, a poza tym ona nie ma grac pierwszych skrzypiec, tylko się zlać z całością Jamles, to zarozki Ciebie podeślę!] aaaaaaaaaa jak zgrać to sie zgrała bo myślałam, że ma odstawać od reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.09.2009 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Zastanawiałam się nad rolą tapety w kuchni i stwierdziłam, że to nie miejsce na wybijanie się czegokolwiek Ogólnie w rzeczywistości jest troszkę bardziej pomarańczowa. Aparat okey, znalazłam w necie instrukcję do niego i się powoli uczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.09.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 To kiedy ta parapetowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.09.2009 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Kiedy chcesz Betonowa Damo Możesz choćby jutro!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.09.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Brakuje mi zdjeć z oddali. Nijak nie mogę połapać sie w układzie w domu Tapeta ma wzór z bluszczem? Czy ja dobrze widze? Wywaliłaś bluszcz ze sciany zewnętrznej a dałaś go na ściany wewnętrzne? Moja droga jak tak bedziesz kopac dalej to przyjmę Cię do Koła Gospodyń Wiejskich. Jeszcz ekilka tygodni i zostaniesz oficjalnie zapisana. A jak przetrwasz zimę to kto wie, moze nawet prezesową zostaniesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.09.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Jamles, to zarozki Ciebie podeślę! listonosz już był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.09.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Kiedy chcesz Betonowa Damo Możesz choćby jutro!!!! Na jutro nie zdaze, ale moze Ty sie do mnie wyrobisz na 3.10? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.09.2009 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Maylandzia, to nie bluszcz, to pojedyncze kwiatki (?), wrażenie bluszczu może sprawiać wzór na łączeniach tapet, dałam sobie spokój z dopasowywaniem Koło Gospodyń Wiejskich ... ... boszszeeee .... Małgoś, samolot jest w naprawie, nie dam rady ... Jamlesik, no patrz jak szybko ta nasza poczta działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.09.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 dobry wieczór pooglądałm fotki Brazulka pięknie jest a prace ogrodnicze super Ci wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.09.2009 03:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Zastanawiałam się nad rolą tapety w kuchni i stwierdziłam, że to nie miejsce na wybijanie się czegokolwiek Ogólnie w rzeczywistości jest troszkę bardziej pomarańczowa. Aparat okey, znalazłam w necie instrukcję do niego i się powoli uczę. Czesc Ja z jednym aspektem jego działania, bomi sie przypomniało. Ale pewnie juz doszłaś w instrukcji, że żeby ostrość dobrą złapać, to trzeba przytrzymać przycisk do połowy, on sobie zamruczy ale nie kliknie,i jak już złapie to dopiero robić zdjecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.09.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Obejrzałam foty - pieknie się robi, naprawdę!!! Winobluszcz na domu dobry, jeśli ktoś może ciągle kosiarką podjechać i skosić to, co wyrasta potem wokół - lezie wszędzie i nie pyta o pozwolenie. Ja tam swój też mam zamiar zlikwidować. Dzień dobry. I gdzie ten tyłek Mocarta, ciekawe? Bo ja go nijak nie widzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.09.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Depsiu, przeca tyłek Mocarta leży jak byk w prawym dolnym rogu!W domu coraz piękniej i wcale się nie dziwię, że Tacie się podobało!O zielonym na domu się nie wypowiem, bo... sama wiesz, ale co się stało z tymi pięknymi kwiatami, które rosły kole spiżarki??? To ja ich nie wykopywałam, żeby nie uszkodzic, a one tak brutalnie zostały potraktowane??? Wykop w wolnej chwili parę kłączy (jeżeli one kłącza mają) i wyślij. Może coś z tego będzie...Trupiarnia wygląda już całkiem przytulnie z tym drewnem! Musi mebelki taki nastrój tam robiły. A co u Młodej? Jak zdrówko? W tereny jeździ? A Ty byłaś już w terenie?Ja posłałam właśnie Wero na wycieczkę integracyjną. A ja coraz później do śniadania i netu zasiadam. Wciąż poranki zajmują mi kociambry wstrętne. Znowu dostały sraczki (pewnie po odrobaczaniu - glistami robią błe!!!), więc apiat' gotuję kleiki ryżowe na kurzych biustach. W dodatku Dewey opanował uciekanie z pokoju w takim tempie, że złapany i wrzucony do niego zwiewa, zanim zdążę zamknąć drzwi! Łobuz okropny! Gonię go po całym domu, łapię, a on znów ucieka. Powinnam już je powydawać, ale jakoś się przywiązałam do tych futer i nie mam serca tak nieznajomym je rozdać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts