mayland 22.09.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Taką zwykłą? AKrylową? Nie olejną? Nie lakierobejcą jakąś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.09.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 dobry wieczór oooo Brazusia nieźle się zrealizowałaś artystycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.09.2009 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Taką zwykłą? AKrylową? Nie olejną? Nie lakierobejcą jakąś? Zwykłą, akrylową, "Rzymski poranek" Duluxa. Zostało mi sporo i coś musiałam z nim zrobić Dzięki Wusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.09.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Zwykłą, akrylową, "Rzymski poranek" Duluxa. Zostało mi sporo i coś musiałam z nim zrobić rewelacja i tak powstają nowe rewolucyjne technologie założę się że nie zlezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.09.2009 04:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Wiola, no ja naciskam do połowy, nie wiem dlaczego niektóre wychodzą świetnie, a inne do bani?? Nie liczyłam, ale te co wklejałam wczoraj i przedwczoraj ... cały czas na jednym ładowaniu. Jest ich oczywiście trochę więcej, niż w dzienniku. Na jednym ładowaniu powinno wyjsć ok. 250 zdjęć. Powinno, a jak nie wychodzi to cos jest nie tak z baterią albo ładowarką. Co do zdjęć to te, które robisz z bliska, jak np te z miską, to albo rób z przybliżaniem obrazu a nie Ciebie, to taki przycisk srebrny: W lub T. Jeśli zdjęcie ma być z bardzo bliska, coś ok. 0,5 metra to wciskaj macro, to taki kwiatek po lewej. On też bedzie wyswietlał się na ekranie, jeśli jest włączony. Robiąc zdjecie łapiesz ostrość. Naciskasz do połowy aż wyswietli sie takie coś na środku ekranu [ ] i usłyszysz klick- to znaczy ze złapał AutoFocus. Powinno być dobrze. Jeśli na ekranie zobaczysz po prawej stronie AF na czerwono- to wyjdzie nieostro. Lece do roboty. Daj znać jak wychodzi. pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.09.2009 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Brazunia to obserwuj te okiennice. Dobrze bedzie jak ją tylko spryszczy i odpadnie. Gorzej jakby miała spłynąć bo wtedy elewacje moze podbrudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.09.2009 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Wiolasz, dzięki! Będę próbować, przecież w końcu dopiero się go uczę, no nie Maylandzia, nie spłyną, daszki im na to nie pozwolą (mam nadzieję)! Skoro z mebli nie spłynęła to co ja się martwię o okiennice! Znowu się qurna nikt nie zachwyca, a taką twórczość odwaliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.09.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Ja sie zachwycam Bardzo ładnie CI te malunki wyszły Fajnie już. Odrazu śweżo sie zrobiło. troche farby moze zdziałać cuda! I dziękuje za wycieczke po domostwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.09.2009 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Na Ciebie zawsze mogę liczyć A farba faktycznie może zdziałać cuda!! Zrobię później parę zdjęć obrazu po bitwie (z pigwowcem i chwastami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.09.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Masz aksamitki na działce? Zbierasz juz nasiona na przyszły rok? Ja mam ich dużo wiec jak nie masz to daj znać. Jeśli masz to uzbieraj dużo. Wiosną posiejesz i bedą kwitły całe lato do zimy. Chwasty wtedy nie rosną Kwiatki nie wymagają uwagi wcale. http://www.swiatkwiatow.pl/foto_thumb/aksamitka-8211-tagetes_3832_thumb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.09.2009 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Nie mam!!! Jeśli masz za dużo, to ja bardzo chętnie, lubię te kwiaty!! Tylko z instrukcją obsługi poproszę (kocia leży mi na kolanach i mruczy, jak silnik Ferrari...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.09.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 dobra, uzbieram Ci sporo. Kupować je sie wogóle nie opłaca. Ja mam juz....wiadro nasion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.09.2009 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Raanyyy, nieźle A zbieranie tych nasion to skomplikowane jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.09.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Zrobie CI foty co sie zrywa i jak wygladaja nasiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 ja zbierałam te nasionka jak byłam dzieckiem. i nagietków. niezła frajda dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 dzień dobry to ja się focham bom sie pierwsza twórczością zachwycała a tu słyszę nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.09.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Skupiłam się wczoraj na komentarzach i nie zajrzałam do Twojego dziennika. No pięknie Braza nie tylko się zachwyciłam ale i zaraziłam Twoją twórczością malarską. Kurde może jeszcze zdążę przed zimą zrealizować swoje plany względem malowania kuchni. Muszę częściej do Ciebie zaglądać Potwierdzam aksmaitki są bardzo fajne...są właściwie bezobsługowe i pięknie ożywiają rabatki od lata do późnej jesieni. Pozdrawiam słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 a ja lubie ich zapach. mimo ze ich nazwa to smierdziuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.09.2009 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Edziu, ale żebyś później nie mówiła, że to przeze mnie ta kuchnia Maylandzia, to ja bardzo poproszę, z tą fotograficzną instrukcją obsługi tych śmierdziuszków Efilciu, mój Tata ma je na działce ... nie powiem, żeby to był oszałamiający zapach, ale mi nie przeszkadza!! Wusia, no jesteś debeściak Czy ktoś wie, jak z Picassy wrzucić zdjęcie na Forum???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 no już mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts