Agduś 23.09.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Strasznie długo mi się otwiera Twój dziennik! Czekam i czekam...No, otworzył się!Coraz bardziej domowo tam u Was!Jeżeli pigwowca chcesz przesadzać, to teraz - jesienią. Dopytaj kogoś, kto się zna, kiedy dokładnie i wykopuj go! Czy tych kreseczek na szablonach to nie powinnaś zamalować pędzelkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.09.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Kiedyś też nie lubiłam śmierdziuchów, ale już mi przeszko - wdzięczne kwiatki. Wystarczy poisać i rosną jak chwasty! Żadnych wymagań, fochów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.09.2009 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Chyba powinnam je zamalować, ale muszę nabrać natchnienia Długo się otwiera, bo zdjęcia za duże. Coś muszę z tym zrobić, tylko co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 brazuniuprzesiądź się na imageshack mi się nie chciało ale po którymś razie jak mnie wnerwiła picassa która ciągle nie chciała wyświetlać zdjęc na forum w końcu się odważyłam. jest super. i zero problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.09.2009 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 No właśnie wkleiłam z Picasy i ... no otwierają się ... narazie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.09.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Chyba powinnam je zamalować, ale muszę nabrać natchnienia Długo się otwiera, bo zdjęcia za duże. Coś muszę z tym zrobić, tylko co??? Jak otworzysz zdjecia w picasie to z prawej strony jest linka do zdjecia. Tak ustaw mały lub średni rozmiar i wtedy dopiero skopiuj z właściwości link zdjecia. Wtdedy bedą bedą sie szybko otwierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 albo wcale. niestety wiem bo miałam to samo. co gorsza niektóre się pokazywały a niektóre wcale. albo np. tylko wybranym. albo tylko czasami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.09.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Hej, jak dzis zdjecia i nauka aparatu? idzie jakoś? Ja polecam http://www.photobucket.com Małgos też tam ma i kilka osób też. Sam serwer zmniejsza zdjecia specjalnie na forum, musisz tylko odpowiedni link skopiować. U mnie wszystkie zdjęcia sie otwierają. Maylandziu kochana, a ja mogę się po te nasionka uśmiechnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.09.2009 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Mam i na Photobucket'cie i na Picasa i kiedyś nawet na Fotosiku. Za duże zdjęcia wgrywałam ot i tyle. Już poprawiłam w opcjach. Czy u Was też tak chłodno?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.09.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Czy u Was też tak chłodno?? bardzo!!!!!! i do tego mocno wieje nie lubie takiej jesieni- szarej i bez słonca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.09.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Wokół mam las to i wieje jakby mniej, ale chłodno. A ja nie lubię zimna ... oj, nie lubię! Aka, ładny domek wybudowaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.09.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Fajne kwiaty na ścianach masz. I za ogród, widzę, się twardo bierzesz. No całkiem Leśny Człowiek niedługo z Ciebie wyrośnie. I żądza czynu - chcąc nie chcąc - zwyciężyła marazm i złe nastroje. Brawo - tylko tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.09.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Nieeee, noooo z tym Leśnym Człowiekiem to przesadziłaś Nie lubię buszu, po prostu! A ze na prace w domu brak finansów to ogród na tym zyskuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Brazula ja nie wiem co pokombinowałaś z tymi fotami ale u mnie same krzyżyki jeśli o ostatni wpis chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.09.2009 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Bo to Picasa. Zaraz w takim razie zgram z Photobucketa. Tak myślałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 ja tam wrzucam na foto oneta i zawsze się otwierają i w odpowiednim rozmiarze bez kombinowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 23.09.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Niestety w ostatnim Twoim poście zdjęć nie widać Od niedawna zagladam do Twojego dziennika - pięknie odmieniasz to siedlisko. Aksamitki również polecam - są bardzo uniwersalne i zawsze kwitną. Ja jeszcze zbieram nasiona nasturcji - bardzo ładnie wspinają się lub płożą - jak kto woli Ale też nieciekawie pachną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.09.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Aniahubi, witam Już powinny być widoczne. Poprzednio wrzuciłam z Picasa, ale okazuje się, że nieciekawa opinia o tym serwerze ma uzasadnienie. Dziękuję za pochwały, miło mi bardzo, gdy inni doceniają, to co zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Brazula nie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.09.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 ja tam wrzucam na foto oneta i zawsze się otwierają i w odpowiednim rozmiarze bez kombinowania Z tym otwieraniem bez problemu to tak różnie ... Twój dziennik otwiera mi się jakieś 10-12 minut .... poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts