wu 01.10.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Brazulka eee nie dość ze mało piszesz to i mało czytasz to Cię za karę wywala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2009 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Może i tak Łazienkę kończyłam, a w tak zwanym międzyczasie biegam na dół do kominka i kuchni. Jedno jest pewne: w tej chwili jest mi ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 o widzisz i tak trzymać jak zimno pobiegać i cieplusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 01.10.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 A ja właśnie stwierdzam, że powinnam zamieszkać w cieplejszym klimacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.10.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 A u nas był ładnie przed południem. Rano słoneczko świeciło, dopiero kole pierwszej zaczęło się chmurać, ale bywały przejaśnienia. Wieczorkiem za to zaskoczył mnie dziwny dźwięk - nagle zerwał się wiatr i deszczem miotnęło po szybach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 01.10.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 jak w uroczysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.10.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Jamles, Ty przyjedź, uzbierasz więcej niż siedem kapeluszy i to na pewno nie będą huty (cokolwiek by to nie znaczyło) kożdy grzib mo hut na sztynglu u mnie padze od wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 01.10.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 ...a u mnie dzisiaj było raz słońce, raz deszcz, ...ale prawdziwe efekty specjalne to tak kole 18:00 miałem: siedzę sobie spokojnie na strychu i swoją podłogę klepię a tu jak nie przygrzmoci cosik o moją śliczną blachodachówkę(!) ...aż normalnie truchcikiem na dół po drabinie pociekłem zobaczyć co tam się na świecie dzieje! Tak przylało, że pierwszych krzaków widać nie było! ...A łomot taki, że dotąd mi w uszach dzwoni Nie kupię fugi z efektem brokatu firmy Atlas, tylko jak tę firmę przekonać, że nie warto mi wsadzać na każdą stronę reklamy? Jak im wytłumaczyć, że moja niechęć do fugi z efektem brokatu rośnie wprost proporcjonalnie do ilości zamkniętych przeze mnie jej reklam?moja też taka skoczna małpa jest no i ta brokatowa fuga do cieżkiej cholery mnie doprowadza ...a u mnie żadne fugi nie wyskakują Jakie macie przeglądarki? Jeśli Firefox'a, to możecie pobrać taki dodatek pt. Flashblock 1.5.11.2. ( https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/433 ) W opisie tegoż napisali: "Zamienia animacje flash na przycisk, który po naciśnięciu pozwala odtworzyć animację". Dopóki więc się nie kliknie, to w miejscu reklamy jest jedynie białe (puste) okno z literką f. W opcjach tego dodatku można też ustawić strony, na których "flash-okna" mają nie być blokowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.10.2009 03:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Ja sie witam Oprócz fugi atlasa nic mie nie wyskakuje a mam IE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.10.2009 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 A mi właśnie ten cholerny Isover zablokował pół strony Nienawidze tych reklam i w życiu nie kupię zanego artykułu reklamowanego na forum Muratora!!!! Cześć poranne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.10.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Cześć! U mnie dziś pod pracą ma byc pikieta ogólnokrajowa. Samochód musiałam w innym miejscu parkować. Jeszcze kamieniem jakimś w szybe by dostała moja kruszynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.10.2009 05:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Yeti, ten Flashbocks działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.10.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 dzień dobry Maylandzia matko to gdzie Ty pracujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.10.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Wusia ja to us Ale obok mam same firmy min. Oddzial prewencji,lecklerka,mleczarnie i zte Trybuny sa przy policji ale my samochody poprzestawialismy bo nas to nikt nie lubi przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 02.10.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 No dyć wiem, że działa - sam mam go zainstalowanego już od jakichś 2lat - inaczej miałbym już do tej pory jeszcze bardziej zaawansowane zmiany psychiczne Trzeba tylko omijać kursorem (nie kliknąć) miejsca na ekranie z tymi blokowanymi ramkami - właśnie pisząc tą wiadomość siedzi mi na środku monitora jakaś upierdliwa reklama "pływająca", która zsuwa się ciągle na środek podczas przewijania str. Ale lepiej tak, niż jakby miała mi zasłonić pół obrazu. Braza, u ciebie może to mieć jeszcze dodatkową korzyść uboczną - mniej informacji ciągniętych na ekran = mniejsza ucieczka bajtów z limitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 02.10.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 (...)ja to us (...) my samochody poprzestawialismy bo nas to nikt nie lubi przecież Masz szczęście, że dopiero teraz się przyznałaś, bo też bym cię znielubił, a tak... to już za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.10.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Doberek. Siedzę na szkolonku, słucham, co opowiadają i nie mam żadnych reklam. Kocham Operę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.10.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 uuuuuuu Maylandzia a tak niewinnie wyglądasz a fakt mogłoby się tak przy okazji coś komuś wymsknąć z ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.10.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 witam piatkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.10.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Yeti a dziękuję ci bardzo Wusia niewinna to ja jestem, zawsze i wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts