mayland 02.10.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 U mnie kot minuty nie użyje Kokuś gania koty ile wlezie, żadnego nie toleruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.10.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 To kotka jest - na pewno będzie łowna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.10.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 U mnie kot minuty nie użyje Kokuś gania koty ile wlezie, żadnego nie toleruje. Do swojego sie się przyzwyczai, prawda Braza? Moja tez gania obce koty a naszego liże po głowie i czasem po d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.10.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Jeżeli gania tak sam z siebie i nigdy nie był uczony, że koty to pożywny posiłek, to SWOJEGO kota będzie hołubił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.10.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Nie bede ryzykować. U mnie jest jeszcz einny problem. Bliskośc drogi wojewódzkiej. Tyle kotów widują rozjechanych że aż przykro sie robi CHyba bym sie zaplakala jakby to naszego spotkało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.10.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 To fakt, że w takiej sytuacji kot musiałby siedzieć wyłącznie w domu, a to jest nierealne.Przed chwilą dzwoniła pani, której też Nesca się spodobała. Jutro ma zamiar przyjechać ją oglądać. Przez telefon "brzmiała" sympatycznie, ma już kotka kastrata i szuka mu towarzystwa, od razu zapewnila, że kotkę wysterylizuje, więc... Jutro ją oglądnę dokładnie. I nie ma to tamto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.10.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Jest urocza i pewnie będzie miała fajny nowy dom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.10.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 ten rudy to jak mój Maniek oby był bardziej pożyteczny niż mój leniwy, wredny rudzielec.. Marzena, psa mi chcieli otruuuuućććć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.10.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 wiolasz- co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.10.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Ano nie wiem, rano pojechałam do pracy a tu mąż dzwoni że Luśka leży i zdycha na drodze sąsiada..to do kliniki i tam pod kroplówki i wogle...koszmar..strach ją wypuścić samą teraz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.10.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 to wspólczuje....... nasza kotka w zeszłym tygodniu chodzić nie mogła, musieliśmy ją wszędzie wnosic, po schodach, do kuwet , wszędzie...też ktoś jej zrobił krzywde ,ale wylizała się na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.10.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Kurde, chyba bym zaczęła zbierać sromotniki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.10.2009 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Sromotniki, muchomory i inne takie, jak najbardziej podobne do jadalnych Wiola! Jak się Luna teraz czuje??? Jest szansa na znalezienie tego gnoja??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.10.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 kurcze jak ktoś nie lubi to niech nie krzywdzi!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.10.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Biedny psiak Uważajcie teraz bo często to złodzieje najpierw truja psy zanim sie włamią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.10.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 a ja niemam ogrodzenia a Galijka- sama w kojcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.10.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 No to nie zazdroszczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.10.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 no właśnie! chętna do domu bym ja wzięła ,ale onma nie wytrzymuje juz u nas.....dzisiaj była moze z 2 godziny i jak tylko wstałam zaraz skakał na drzwi ,aby ja wypuścić ....za goraco już jej jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.10.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 No tak, a psu nie wytłumaczysz, że lepiej "za gorąco" niż "pod kroplówką" (albo i gorzej). A nie masz komu podrzucić ją chociaż na trochę do kojca? No bo to nie wygląda wesoło. Chyba, że jakiś sąsiad miał za złe, że psica biega po JEGO drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.10.2009 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Wiecie co, ile razy słyszę o takich przypadkach to rodzi się we mnie agresja w stosunku do skur....!! Co takiemu qu...a przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts