Gosia-Anbudowa 04.10.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Dla księżniczki to byś jakąś marchewkę zapodała... no masz i jeszcze nosem kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.10.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 dobry wieczór Yeti w okolicach trasy Kraków - Katowice to widoki można podziwiać - chodzą machają rączkami te widoki ale jak przeciągniesz nieco za Katowice to tu już służę Jurą Krakowsko-Częstochowską atrakcji sporo u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.10.2009 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Brazunia a łopatę do odśnieżania to juz masz? Przyda się napewno może jakiś malacz na pług przerobiony Ale się wrypałam. Co nagle to po diable czyżbyś żałowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.10.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Na pewno ma czasem mieszane uczucia, ale ja wierzę, że to przejdzie, zwłaszcza jak już przyjdzie piękna i ciepła wiosna... W zimie we własnym domku czasem się zmarznie jak cholera, taka prawda. Ale czasem... Buzujący kominek, mruczący kot, ogień pod kuchnią i zpach czegoś pysznego... Mrrrrrr..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.10.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Jeżeli z trasy Katowice - Kraków zjedziesz w lewo, to masz całą Jurę z zamkami, dolinkami, skałkami - weekendu nie wystarczy. Zamki bardziej znane i mniej znane, ruiny i w całości. Jaskinie udostępnione z przewodnikiem i dzikie. Szlaki piesze i rowerowe. Skałki wspinaczkowe. Do wyboru. Jeżeli zjedziesz na prawo, to możesz odwiedzić park miniatur w Inwałdzie - naprawdę ładnie urządzony. Oprócz samych miniatur jest prawdziwy duży labirynt z żywopłotu, kino 4D (nie byliśmy), pałac strachów (nie byliśmy), atrakcje rodem z wesołego miasteczka dla dzieci znudzonych zwiedzaniem zabytków w miniaturze. Trzeba przyznać, że to wszystko starannie zrobione, zadbane, estetyczne. Tuż obok otworzyli juz nowy park dinozaurów z parkiem linowym (chodzi się nad dinkami albo po ziemi) - jeszcze nie byliśmy, więc nie powiem, czy warto. W Zatorze jest park ruchomych dinozaurów, ale to chyba dla pasjonatów tematu... A trochę dalej od tej trasy są Niepołomice... ino nas w najbliższy weekend w nich nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Brazunia a łopatę do odśnieżania to juz masz? Przyda się napewno może jakiś malacz na pług przerobiony Ale się wrypałam. Co nagle to po diable czyżbyś żałowała Jamlesiku, chwilami tak. Wiem, brzmi to okropnie, ale ... ja już taki adehadowiec jestem, chciałabym już wszystko. Tak się nie da, mam tego świadomość, szczególnie gdy kasy brak, ale cóż ... c'est la vie. Dzień dobry mówię, słoneczko świeci i wiatr duje jak diabli Jamles, a co to jest ten malacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.10.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 [wpis przeniesiony z dziennika budowy] uroczyskowe te opisy twoje, braza, niesamowite... pomarzyc mozna sobie... http://forum.muratordom.pl/uzytkownik103333.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.10.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Jamles, a co to jest ten malacz pisze się .............. MALUCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.10.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Puk, puk byłam, ale tym razem nie mam nic do powiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.10.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Czesc Brazuniu, ważne że już tyle za Tobą. Ja wiem, ze to tylko słowa ale to jednak też troche prawdy w tym jest. Dobrze, ze masz już zdjecia robione i widzisz sama różnicę Ps. nie piekły Cię uszy w sobotę? Obgadywałam Cię z Królikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.10.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Depsia, a czemu Ty się tak dziwisz??? Ponury, dzięki Niezastąpiony Anastazja, witaj! Dzięki za miłe słowa Wiolaszka, czkało mi się!!! A to Królik, wpada jak po ogień ale inne babki to podrywa ... pewnie już Mu się znudziłam Mamy 21.42. Od 17.40 próbuję rozpalić w kominku ... i próbuję .... i próbuję .... w salonie jest aktualnie 19 stopni, w kuchni ... nawet nie sprawdzam - boję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.10.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 W związku z kominkiem, to ciepło o Tobie myślę Może pomoże A Jura?? Przepiękna!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Dzięki Kasica już mi cieplej A Jura faktycznie przepiękna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 dobry wieczór Brazulka kurcze a kiedy kominiarz komin odwiedzał a może na kominie taką nasadkę dać która ciąg wspomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Kominiarz był pod koniec lipca, było okey. Jutro zadzwonię umówię się. Jeśli po wizycie kuminiorza w kuchni nadal będę miała problemy z rozpaleniem, to jak pragnę zdrowia rozbiorę francę, bo z nią są większe kłopoty niż z kominkiem Od kilku dni zresztą mam kłopot i z kominkiem, to już normalnie zaczyna doprowadzać mnie do furii!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Braza ale on komin czyścił czy tylko patrzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Sprawdzał ciąg i było bardzo dobrze! Nie wiem, co jest? Z kuchnią to się nie lubiłam właściwie od początku, ale z kominkiem nie było aż takich problemów, od kilku dni masakra! Rano to mi tak tyłek zmarznie, że matko!! Nawet na górze jest zimniej niż zwykle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 to może tym razem niech weźmie i wyczyści porządnie bo moze co wpadło do komina albo co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Zobaczymy, w końcu to on się zna na tym, nie ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts