Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mam spore zaległości...

...i widzę, że Braza znów się gdzieś zapodziała - jeśli jej się "sąsiedzkie ciepełko" spodobało, to pewnie prędko nie wróci, bo się paskudnie za oknem zrobiło... :wink:

Wusie / Agdusie, dzięki za odpowiedzi nt. łikendowego wyjazdu.

Niestety z wyjazdu nici - nic stałego na tym świecie - wszystko potrafi się zmienić w 5 sekund... :(

Jedziemy tylko z córką w poniedziałek do Krakowa na tą wizytę pooperacyjną.

Może połazimy trochę po Kr, odwiedzimy smoka, na kopiec wyleziemy (albo wyjedziemy, bo zdaje się, że tam ciuchcia spod Wawelu jeździła) i wracamy do domciu.

Agdusia, ostatnio dobrze ci poszło :wink: - może coś jeszcze mi podpowiesz, ale tym razem na jedno popołudnie w Kr :wink: :lol:

...a może jeszcze Łagiewniki..., ale tam to chyba mało atrakcji dla dzieciaków :roll:

Cześć Szefowa ...

... chociaż zdjęcia w dzienniku są wesołe ... to tak czuję pod skórą, że reszta niekoniecznie :(

Pamiętasz, co napisałem kiedyś w Twoich komentarzach ... ?

Jeżeli nie to ... strona 334 .... i dalej będę się tego trzymał .... przynajmniej w ten zimowy sezon ....

Trzymam kciuki ... i wiem, że w końcu będzie tak jak należy .... bo zawsze jestem optymistą .... czego i Tobie życzę...

Pamiętasz, co napisałem kiedyś w Twoich komentarzach ... ?

.... przynajmniej w ten zimowy sezon ....

to następnego już nie będzie ...... chyba

zostawić to teraz na ponad pół roku na pastwę ..... okolicy, kto tego dobytku dopilnuje :roll:

a córka to teraz znowu zmiana szkoły i za rok we wrześniu znowu :-? ..... będzie stawiała

teraz, żeby wracać do miasta albo za rok żeby zostać w Uroczysku,

za rok też będzie zima, odległości się nie zmniejszą, autobua będzie jeździł tą samą trasą o tej samej godzinie,

Szanowny będzie w morzu, a My będziemy dalej Brazę namawiali do powrotu na wieś

żeby jeszcze Braza miała prawko coby przynajmniej na weekendy podjechać

przepalić w piecach, podoglądać dobytku

PS. czując się współwinnym tego zamętu postanowiłem, że to ostatni raz (może przedostatni :wink: )

zabrałem głos w debacie co zrobić

Braza jestem ZA każdą Twoją decyzją

a teraz idę w krzaki ..... będę podglądał 8)