wu 08.10.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 dobry wieczór Brazula dobrze radzą może sąsiad ma węgiel to pożycz wiaderko i zobaczysz czy się będzie palić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.10.2009 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Eeee... co to ja... Żyjesz? Czy zamarzłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 depsia no nie ma to jak z grubej rury to ja się dołączę cześć zmarzlątko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.10.2009 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Dzień dobry, żyję... Króliku, jeszcze raz wszystkiego najpiękniejszego http://www.florapoland.h2.pl/allegro/wstazka_butelkowa/orange.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.10.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 cze Niezamarznieta próbujesz z węglem czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.10.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Brazunia serdecznie dziękuję Pozdrawiam i buziaki dla WAS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.10.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Cześć Królik, święto jakieś masz? Wszystkiego naj naj :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.10.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Brazuniu, no i co z tym kominiarzem?Do mnie przyjechał następnego dnia, jeszcze sam dzwonił bo chciał szybciej, ale to jak sam mówił, konkurencja wielka to klientów się łapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 09.10.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Mam nadzieję, że juz nie marzniesz... Za to ja coraz bardziej odczuwam nasze jesienne chłody... Wolę lato i słoneczko - a na ta pryjemnosc trzeba tak długo czekać...Niestety mam sporo zajęć i chorobę w rodzinie, więc będę pewnie rzadziej zaglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.10.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 brazuniu, jak z ciepelkiem? U mnie 24 st. moge jeden - dwa stopnie oddac Nie mniej cos czuje, ze problemu juz nie ma, a cieply ogien ogrzewa Twoj domek Milego i cieplutkiego weekendu Ucalowania dla Cory a cukier dla Ksiezniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.10.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Braza, zetrzyj szron z klawiatury, strąć sople spod krzesła i odezwij się! A może pobiegłaś po węgiel do sąsiada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Braza, zetrzyj szron z klawiatury, strąć sople spod krzesła i odezwij się! A może pobiegłaś po węgiel do sąsiada? jak do sąsiada, to wróci za trzy dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.10.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 No co jest? Nie odzywa się? BRAZAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ODEEEEEZWIJ SIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.10.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Cześć Królik, święto jakieś masz? Wszystkiego naj naj :lol: dzięki jakieś urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.10.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 dzień dobry Króliczku a to spóźnione ale najszczersze wszystkiego najlepszego Brazula Agdusie u mnie byli niespodziankę zostawili i zarazili mnie psem i co ja biedna mam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 11.10.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Cześć Królik, święto jakieś masz? Wszystkiego naj naj :lol: dzięki jakieś urodziny ...a czy ktoś tu mówi o urodzinach ...żadne urodziny - od tak po prostu: NAJ... Więc ode mnie też spóźnione: Wszystkiego Naj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 11.10.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Mam spore zaległości... ...i widzę, że Braza znów się gdzieś zapodziała - jeśli jej się "sąsiedzkie ciepełko" spodobało, to pewnie prędko nie wróci, bo się paskudnie za oknem zrobiło... Wusie / Agdusie, dzięki za odpowiedzi nt. łikendowego wyjazdu. Niestety z wyjazdu nici - nic stałego na tym świecie - wszystko potrafi się zmienić w 5 sekund... Jedziemy tylko z córką w poniedziałek do Krakowa na tą wizytę pooperacyjną. Może połazimy trochę po Kr, odwiedzimy smoka, na kopiec wyleziemy (albo wyjedziemy, bo zdaje się, że tam ciuchcia spod Wawelu jeździła) i wracamy do domciu. Agdusia, ostatnio dobrze ci poszło - może coś jeszcze mi podpowiesz, ale tym razem na jedno popołudnie w Kr ...a może jeszcze Łagiewniki..., ale tam to chyba mało atrakcji dla dzieciaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.10.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Braza, czy Ty wierzchem wracasz do bloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 11.10.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Cześć Szefowa ... ... chociaż zdjęcia w dzienniku są wesołe ... to tak czuję pod skórą, że reszta niekoniecznie Pamiętasz, co napisałem kiedyś w Twoich komentarzach ... ? Jeżeli nie to ... strona 334 .... i dalej będę się tego trzymał .... przynajmniej w ten zimowy sezon .... Trzymam kciuki ... i wiem, że w końcu będzie tak jak należy .... bo zawsze jestem optymistą .... czego i Tobie życzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.10.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Pamiętasz, co napisałem kiedyś w Twoich komentarzach ... ? .... przynajmniej w ten zimowy sezon .... to następnego już nie będzie ...... chyba zostawić to teraz na ponad pół roku na pastwę ..... okolicy, kto tego dobytku dopilnuje a córka to teraz znowu zmiana szkoły i za rok we wrześniu znowu ..... będzie stawiała teraz, żeby wracać do miasta albo za rok żeby zostać w Uroczysku, za rok też będzie zima, odległości się nie zmniejszą, autobua będzie jeździł tą samą trasą o tej samej godzinie, Szanowny będzie w morzu, a My będziemy dalej Brazę namawiali do powrotu na wieś żeby jeszcze Braza miała prawko coby przynajmniej na weekendy podjechać przepalić w piecach, podoglądać dobytku PS. czując się współwinnym tego zamętu postanowiłem, że to ostatni raz (może przedostatni ) zabrałem głos w debacie co zrobić Braza jestem ZA każdą Twoją decyzją a teraz idę w krzaki ..... będę podglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts