Gwoździk 11.10.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Pamiętasz, co napisałem kiedyś w Twoich komentarzach ... ? .... przynajmniej w ten zimowy sezon .... to następnego już nie będzie ...... chyba nie podchodziłbym do tego tak pesymistycznie ... zostawić to teraz na ponad pół roku na pastwę ..... okolicy, kto tego dobytku dopilnuje a ktoś tego pilnował wcześniej? .... na jaką pastwę ... postoi sobie tak jak moja Gwoździkowa w zimę ... jeść nie woła a córka to teraz znowu zmiana szkoły i za rok we wrześniu znowu ..... to jest problem .... ale być nie musi ... zależy od Nastolatka ... jeżeli ma zdolność do szybkiego nawiązywania kontaktu z rówieśnikami to nie ma problemu ... nauczyciele wszędzie są tacy sami .... ciągle będą narzekać .... .... za rok też będzie zima, odległości się nie zmniejszą, autobus będzie jeździł tą samą trasą o tej samej godzinie, ... trudno się z tym nie zgodzić Jamlesiku .... ale może byłby to czas na to aby uporządkować sprawy dojazdu .... ponowny egzamin na prawko i zakup jakiegoś Aro za 2 tysiące zł .... Szanowny będzie w morzu, a My będziemy dalej Brazę namawiali do powrotu na wieś żeby jeszcze Braza miała prawko coby przynajmniej na weekendy podjechać przepalić w piecach, podoglądać dobytku jak wyżej PS. czując się współwinnym tego zamętu postanowiłem, że to ostatni raz (może przedostatni ) zabrałem głos w debacie co zrobić Braza jestem ZA każdą Twoją decyzją a teraz idę w krzaki ..... będę podglądał PS. nie jestem współwinny .... ale martwię się tak samo jak Jamles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Witajcie Kochani! Przepraszam za milczenie, raz że miałam gości w weekend, dwa ... no cóż, trochę się sprawy skomplikowały. Mam mętlik taki delikatny w głowie, nie bardzo wiem co robić, ale zobaczymy, jeszcze trwam! Jestem Wam cholernie wdzięczna za bycie ze mną - świadomość, że jesteście i od czasu do czasu myślicie o mnie jest dla mnie jak balsam!!!! Na razie buziaki zostawiam i lecę trochę zaległości domowych nadrobić. Później czeka mnie nadrabianie zaległości forumowych. No kocham Was normalnie http://i44.tinypic.com/vxffki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.10.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 nooo a już miałam smsować do Cie i napastować Cie delikatnie. Ake zyjesz, dobrze i nie zamarzłaś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.10.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Niech się sprawy odkomplikują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.10.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 dobry wieczó Brazulka niech Ci się tam wszystkie ścieżki szybko naprostują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 11.10.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Niech się sprawy odkomplikują miałem wstawić jakiegoś emotikona ... ale jeszcze takiego nie wymyślili niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 11.10.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 No kocham Was normalnie http://i44.tinypic.com/vxffki.gif ech........... żebyś jeszcze nie paliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 No kocham Was normalnie http://i44.tinypic.com/vxffki.gif ech........... żebyś jeszcze nie paliła Takie rzeczy to tylko w Erze Dochtór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 11.10.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 no.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Wiem ... wiem ... za to nie piję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.10.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Rozwiniesz temat tego pokomplikowania? Jedno popołudnie w Krakowie? Pogoda nie zapowiada się najlepiej, więc z Kopca pewnie nici. Park wodny? (drogi jak diabli, ale pobawić się można) IMAX? (Największy ekran w Polsce, jeden z największych w Europie. Fajna sprawa, jeżeli nie ma się do tego dostępu gdzieś bliżej domu. Repertuar można sprawdzić w necie. Filmy przyrodnicze warte obejrzenia, a efekt trójwymiarowości tak łudzący, że moje młodsze dzieci czasem zamykają oczy ze strachu.) Wawel z wnętrzami - klasyka. (Bilety do komnat warto zarezerwować rano.) Muzea (wedle uznania i zainteresowań). Obiad w Chłopskim Jadle, a deser u Słodkiego Wencla w Rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.10.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 O kurcze..... Jak piszesz że sie pokomplikowały to ja ciarki mam na ciele Mam nadzieje, ze te komplikacje nie zmuszą Was do powrotu do bloku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.10.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Musi być tak, żebyś się dobrze z tym czuła, każda inna opcja będzie Cię uwierać. Podejmij decyzję i trzymaj się jej, dobrze rozważ wszystkie za i przeciw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 12.10.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Dzięki Agdusia, właśnie wychodzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.10.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Wiem ... wiem ... za to nie piję na odkomplikowanie to jabym walną jakąś setkę albo dwie bry z krzoków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.10.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 No co jest? Ideami Hitchcocka się przejęłaś? Zapodałaś cos o "komplikacjach" i zamilkłaś... To nie fair! Tutaj wszyscy siedzą, pazury obgryzają berwów, a Ty nic???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.10.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 ... i zamilkłaś... pewnie siedzi po nocach, robi darmowe wizualizacje to teraz odsypia no chyba, że poszła na grzyby i po chrust ....... zima idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.10.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 dzień dobry a moze Jej cieplej jak poczyta jak my się tu wijemy z ciekawości Jamles ale baba jedna nie słucha tyle razy mówiłam jakąś opłatę choćby drobną za te wizualizacje bo tyle ich robi że już by na ocieplenie chałupy zarobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.10.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Pojechała do Czaplinka, więc się odezwie po południu pewnie.Kominiarza jeszcze nie było.Dzisiaj w kominku się pali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.10.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Jamles ale baba jedna nie słucha tyle razy mówiłam jakąś opłatę choćby drobną za te wizualizacje bo tyle ich robi że już by na ocieplenie chałupy zarobiła czyli albo Braza upubliczni nr konta albo poślemy łysych bezkarkowów i nabywcy wizualizacji prześlą choćby na flaszkę to może chociaż na te piece albo na węgiel się nazbiera jeszcze jest przekaz pocztowy, ale ktoś na priv musiałby adres podawać a miałem nie doradzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts