Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Pamiętasz, co napisałem kiedyś w Twoich komentarzach ... ?

.... przynajmniej w ten zimowy sezon ....

to następnego już nie będzie ...... chyba

nie podchodziłbym do tego tak pesymistycznie ...

zostawić to teraz na ponad pół roku na pastwę ..... okolicy, kto tego dobytku dopilnuje :roll:

a ktoś tego pilnował wcześniej? .... na jaką pastwę ... postoi sobie tak jak moja Gwoździkowa w zimę ... jeść nie woła

a córka to teraz znowu zmiana szkoły i za rok we wrześniu znowu :-? .....

to jest problem .... ale być nie musi ... zależy od Nastolatka ... jeżeli ma zdolność do szybkiego nawiązywania kontaktu z rówieśnikami to nie ma problemu ... nauczyciele wszędzie są tacy sami .... ciągle będą narzekać ....

....

za rok też będzie zima, odległości się nie zmniejszą, autobus będzie jeździł tą samą trasą o tej samej godzinie,

... trudno się z tym nie zgodzić Jamlesiku .... ale może byłby to czas na to aby uporządkować sprawy dojazdu .... ponowny egzamin na prawko i zakup jakiegoś Aro za 2 tysiące zł ....

Szanowny będzie w morzu, a My będziemy dalej Brazę namawiali do powrotu na wieś

żeby jeszcze Braza miała prawko coby przynajmniej na weekendy podjechać

przepalić w piecach, podoglądać dobytku

jak wyżej

PS. czując się współwinnym tego zamętu postanowiłem, że to ostatni raz (może przedostatni :wink: )

zabrałem głos w debacie co zrobić

Braza jestem ZA każdą Twoją decyzją

a teraz idę w krzaki ..... będę podglądał 8)

PS. nie jestem współwinny .... ale martwię się tak samo jak Jamles

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witajcie Kochani! Przepraszam za milczenie, raz że miałam gości w weekend, dwa ... no cóż, trochę się sprawy skomplikowały. Mam mętlik taki delikatny w głowie, nie bardzo wiem co robić, ale zobaczymy, jeszcze trwam!

Jestem Wam cholernie wdzięczna za bycie ze mną - świadomość, że jesteście i od czasu do czasu myślicie o mnie jest dla mnie jak balsam!!!!

Na razie buziaki zostawiam i lecę trochę zaległości domowych nadrobić. Później czeka mnie nadrabianie zaległości forumowych.

No kocham Was normalnie :D :D http://i44.tinypic.com/vxffki.gif

Rozwiniesz temat tego pokomplikowania?

Jedno popołudnie w Krakowie? Pogoda nie zapowiada się najlepiej, więc z Kopca pewnie nici. Park wodny? (drogi jak diabli, ale pobawić się można) IMAX? (Największy ekran w Polsce, jeden z największych w Europie. Fajna sprawa, jeżeli nie ma się do tego dostępu gdzieś bliżej domu. Repertuar można sprawdzić w necie. Filmy przyrodnicze warte obejrzenia, a efekt trójwymiarowości tak łudzący, że moje młodsze dzieci czasem zamykają oczy ze strachu.) Wawel z wnętrzami - klasyka. (Bilety do komnat warto zarezerwować rano.) Muzea (wedle uznania i zainteresowań). Obiad w Chłopskim Jadle, a deser u Słodkiego Wencla w Rynku.

Jamles ale baba jedna nie słucha :evil: tyle razy mówiłam jakąś opłatę choćby drobną za te wizualizacje bo tyle ich robi że już by na ocieplenie chałupy zarobiła :-?

czyli albo Braza upubliczni nr konta albo poślemy łysych bezkarkowów :wink:

i nabywcy wizualizacji prześlą choćby na flaszkę to może chociaż na te piece

albo na węgiel się nazbiera

jeszcze jest przekaz pocztowy, ale ktoś na priv musiałby adres podawać :roll:

a miałem nie doradzać :o :-? :wink: