Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Najpierw przywitam się grzecznie: Dobranoc Wszystkim :D

Nie wiem, co mi jutro do głowy przyjdzie :roll:
Oby co najmniej tak dobre pomysły, jak z tym przemalowaniem tralek - pewnie, że jest widniej :wink: :D

Ale znowu miałem tyły w lekturze(!) ...ale cóż - "doświadczenia życiowe" mnie gniotą i czasu brak :-?

Ja jestem chętna na wszystko, co zielonym do góry rośnie! Kur nie mam(...)
No trzeba było tak wcześniej... to byśmy się przy smoku na odbiór umówili - jedyne miejsce, do którego trafiam w Kr :lol: . Do oddania: dereń (C.alba 'sibirica'), perukowiec (samosiejki prawdopodobnie po odmianie 'Royal', albo mieszaniec z 'Royal purple'), pigwowiec (za dużo wysiałem), wierzba S. integra 'Hakuro-nishiki' (też przesadziłem z ukorzenianiem :lol: ), jest trochę siewek berberysów (piernik wie po którym krzaku, bo są w każdym miejscu ogrodu), rokitnik z odrośli korzeniowych (więc na bank dziewczynki :wink: , bo tutaj wiem z którego krzola). Są też świerki srebrne, ale tych to raczej bym nie przywiózł, bo mają co najmniej 3m :lol: .

Tak, że jak do Brazy będziesz jechać, to wstąp po drodze :D

Cześć!

Białe tralki podobają mi się, są naprawdę fajne. :D

Nooo, wreszcie ktoś poparł mnie, że jesień to cudna pora roku. 8)

Zwłaszcza w lesie. 8)

Braza, wygląda to coraz lepiej, czytam, że i coraz cieplej jest, więc pewnie i nastrój znacznie lepszy. :wink:

Z samochodem to Agduś ma rację - nie kupuj sama!!!

Weź tego kumpla i niech Ci pomoże, kupno używanego auta to nie jest prosta sprawa!!!

Cześć poranne :D

Olka - dzięki że wspomniałaś, żyłabym w nieświadomości a tak mogę się cieszyć i pierś wypinać z dumy :D

Tralki też mi się szczerze mówiąc podobają, ale tak naprawdę to ja chcę taką barierkę jaką masz Ty właśnie - ściągnęłam sobie na dysk i ... kiedyś zmałpuję, trudno, najwyżej mnie do sądu o prawa autorskie podasz... :roll: :wink:

Yeti, te wierzby Hakurocośtam ... nie wybierasz się w moje okolice ??

Depsia, fajnie było???

Cześć słonecznym rankiem!

Kurka, naprawdę bardzo bym chciał wyrwać się gdzieś w twoje rejony, ale niestety... :-?

Teraz to w ogóle uziemieni zostaliśmy pewnie na co najmniej rok :cry:

...ale jakby ciebie przypadkiem miało przywiać gdzieś bliżej centrum, to daj głos :wink: . A może jakiś kurier się trafi - przecież tam do ciebie to goście z całej PL drzwiami i oknami pchać się będą :wink: :lol:

Jakie barierki Ci się podobają, jakie? Pokaż! Pokaż! :D

O, takie! Mam nadzieję, że Olkalbowa się nie pogniewa, bo to Jej poręcze są!

http://www.olkalybowa.republika.pl/salon%20i%20schody/porecz.JPG

Ola, no sorryyyyyy....

Yeti, coś pomyślimy, w końcu od tych Hacurocośtam moje życie nie zależy :D Mam nadzieję, że wszystko się u Ciebie pomyślnie ułoży.

Dziękuję za pochwały co do tralek, czerwienię się z dumy, ale w pychę nie wpadam, o nieeee!!!!

Gwoździku, mój Ocynkowany Przyjacielu, już jeżdżę, chociaż nie oficjalnie :D

Nie jest błekitny, Tikuś koreanus ma kolor ... powiedzmy ... ciemy szafirowy :D

Gwoździku, wyjechałam za działkę, do lasu i wracałam na wstecznym ... tak jakoś zapomniałam, że nie ma gdzie po drodze wykręcić :oops: :D

No to luuuuuuuu ... coby mu felgi nie odpadły

http://www.mhsi.pl/butelki3.jpg