braza 31.10.2009 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Wieczór ... trochę pospałam, nie powiem, ale i popracowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 01.11.2009 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Najpierw przywitam się grzecznie: Dobranoc Wszystkim Nie wiem, co mi jutro do głowy przyjdzie Oby co najmniej tak dobre pomysły, jak z tym przemalowaniem tralek - pewnie, że jest widniej Ale znowu miałem tyły w lekturze(!) ...ale cóż - "doświadczenia życiowe" mnie gniotą i czasu brak Ja jestem chętna na wszystko, co zielonym do góry rośnie! Kur nie mam(...)No trzeba było tak wcześniej... to byśmy się przy smoku na odbiór umówili - jedyne miejsce, do którego trafiam w Kr . Do oddania: dereń (C.alba 'sibirica'), perukowiec (samosiejki prawdopodobnie po odmianie 'Royal', albo mieszaniec z 'Royal purple'), pigwowiec (za dużo wysiałem), wierzba S. integra 'Hakuro-nishiki' (też przesadziłem z ukorzenianiem ), jest trochę siewek berberysów (piernik wie po którym krzaku, bo są w każdym miejscu ogrodu), rokitnik z odrośli korzeniowych (więc na bank dziewczynki , bo tutaj wiem z którego krzola). Są też świerki srebrne, ale tych to raczej bym nie przywiózł, bo mają co najmniej 3m . Tak, że jak do Brazy będziesz jechać, to wstąp po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.11.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Czy ja już wspominałam,że uwielbiam do Ciebie przychodzić i podziwiać? Jak nie to wspominam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.11.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Cześć! Białe tralki podobają mi się, są naprawdę fajne. Nooo, wreszcie ktoś poparł mnie, że jesień to cudna pora roku. Zwłaszcza w lesie. Braza, wygląda to coraz lepiej, czytam, że i coraz cieplej jest, więc pewnie i nastrój znacznie lepszy. Z samochodem to Agduś ma rację - nie kupuj sama!!! Weź tego kumpla i niech Ci pomoże, kupno używanego auta to nie jest prosta sprawa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.11.2009 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Cześć poranne Olka - dzięki że wspomniałaś, żyłabym w nieświadomości a tak mogę się cieszyć i pierś wypinać z dumy Tralki też mi się szczerze mówiąc podobają, ale tak naprawdę to ja chcę taką barierkę jaką masz Ty właśnie - ściągnęłam sobie na dysk i ... kiedyś zmałpuję, trudno, najwyżej mnie do sądu o prawa autorskie podasz... Yeti, te wierzby Hakurocośtam ... nie wybierasz się w moje okolice ?? Depsia, fajnie było??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 01.11.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Cześć słonecznym rankiem! Kurka, naprawdę bardzo bym chciał wyrwać się gdzieś w twoje rejony, ale niestety... Teraz to w ogóle uziemieni zostaliśmy pewnie na co najmniej rok ...ale jakby ciebie przypadkiem miało przywiać gdzieś bliżej centrum, to daj głos . A może jakiś kurier się trafi - przecież tam do ciebie to goście z całej PL drzwiami i oknami pchać się będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.11.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Przyszłam się przywitać i spadam dalej. Nadal kompa nie mam. Ale tralki super są, i te zdjecia salonu też już wiele pokazują. Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.11.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Brazunia, w sumie to bardzo pracowicie było, więc się cieszę, że już wróciliśmy. Jakie barierki Ci się podobają, jakie? Pokaż! Pokaż! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.11.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Braza, mnie też jasne tralki bardzo przypadły do gustu, super w duecie z tą poręczą w naturalnym kolorze drzewa. Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.11.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 ... a mi się nie podoba..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.11.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 .... że Braza jeszcze samochodem nie jeździ ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 dzień dobry Brazulka noooooooooooo wiesz te tralki to super pomysł był jest widno, elegancko i w ógóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.11.2009 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Jakie barierki Ci się podobają, jakie? Pokaż! Pokaż! O, takie! Mam nadzieję, że Olkalbowa się nie pogniewa, bo to Jej poręcze są! http://www.olkalybowa.republika.pl/salon%20i%20schody/porecz.JPG Ola, no sorryyyyyy.... Yeti, coś pomyślimy, w końcu od tych Hacurocośtam moje życie nie zależy Mam nadzieję, że wszystko się u Ciebie pomyślnie ułoży. Dziękuję za pochwały co do tralek, czerwienię się z dumy, ale w pychę nie wpadam, o nieeee!!!! Gwoździku, mój Ocynkowany Przyjacielu, już jeżdżę, chociaż nie oficjalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.11.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Braza, taką wiadomość ukrywałaś? trzeba natychmiast opić zakup błękitnego konia mechanicznego, no jak inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 nie no Braza fura jak ta lala a flaszka coby blachy nie spadły to kaj się pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.11.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Gwoździku, mój Ocynkowany Przyjacielu, już jeżdżę, chociaż nie oficjalnie ... tylko nie wyjeżdżaj poza swoją działkę ... ja Cię proszę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.11.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Braza, taką wiadomość ukrywałaś? trzeba natychmiast opić zakup błękitnego konia mechanicznego, no jak inaczej no trzeba coby się niespsół czyli ten koń jest błękitny i się Ticuś koreanus zwie bo ja tylko krzyżyk widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.11.2009 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Nie jest błekitny, Tikuś koreanus ma kolor ... powiedzmy ... ciemy szafirowy Gwoździku, wyjechałam za działkę, do lasu i wracałam na wstecznym ... tak jakoś zapomniałam, że nie ma gdzie po drodze wykręcić No to luuuuuuuu ... coby mu felgi nie odpadły http://www.mhsi.pl/butelki3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 noooooooo to za sprawność i nierdzewność pijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.11.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 noooooooo to za ..... nierdzewność pijemy .... no Ty to umiesz się przypodobać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts