wiolasz 05.11.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 No niestety, umowa już zgłoszona. Jednym słowem będę płacić pełną stawkę, trudno. Wiolasz, no cóż ... w skrócie to... jest okey Ale okey w sensie? już nie wracasz do blokowiska? bo tam gdzieś mi sie obiło, że jesień jest u Ciebie piękna i ze to widzisz A skoro samochód masz, ściany malujesz to chyba faktycznie oki? a cieplej już z letka? ten biały sprzęt (cokolwiek to jest) podgrzewa trochę domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.11.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Dzień doberek! U nas jak zwykle szaro, buro i ponuro. Ja w kwestii aut się nie odezwę, bo to całkiem nie moja działka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.11.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Witanko!U nas nie jak zwykle szaro, buro i ponuro. Nawet czasem coś kapnie na nos. A jeszcze wczoraj było słoneczko! Andrzeja dopytam. Nie wiem, jak z rejestracją na współwłasność - przeca nie macie rozdzielności majątkowej chyba? No to autko tak czy siak jest wspólne - chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.11.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Braza, cos na pocieszenie: "Pewna 68-letnia mieszkanka Korei Południowej nie zniechęciła się 949 nieudanymi próbami zdania egzaminu teoretycznego na prawo jazdy. Jak się okazało, jej wytrwałość się opłaciła - zaliczyła za 950. razem - informuje prasa Korei Południowej. Pani Cza Sa Sun z miasta Wanju na południu kraju 949 razy dostawała na egzaminie teoretycznym składającym się z 40 pytań 30-50 punktów. Dopiero za 950. podejściem uzyskała 60 punktów, czyli akurat tyle, ile wystarczy do zaliczenia. Wytrwała Koreanka po raz pierwszy stawiła się na egzamin w kwietniu 2005 r. i od tego czasu próbowała zdawać codziennie z wyjątkiem świąt i weekendów. - Szacuję, że wydałam na wpisowe i transport jakieś 10 mln wonów (5800 euro), więc nie mogłam się wycofać w połowie - powiedziała dziennikarzom. Teraz przed panią Cza Sa Sun egzamin praktyczny." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 dzień dobry ale z teorią to Brazula chyba problemów nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2009 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Magpie - witam cieplutko Mam nadzieję, że zostaniesz na dłużej!!! I dziękuję za informacje - jak się Szanowny nie pospieszy z powrotem, to będę musiała sama grzać do rodzinnego miasta a zwierzaki ostawić sąsiadowi ... nie podoba mi się to... Agduś - pocieszenie absolutne, bo ja teorię to zdaję klikająco Gorzej z tą cholerną praktyką - jak jadę nie na egzaminie to qurna jadę ponoć dobrze - no jak to jest???? Witanko popołudniowe! Kupiłam sobie dzisiaj skrobaczkę do szyb, niezamarzający płyn do spryskiwaczy i płyn do odmrażania zamków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.11.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 A opony to jakie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2009 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Zimowe, Kochana Maylandziu, zimowe!!! W promocji dostałam z kompletem letnich I radio z odtwarzaczem CD - Pioneer!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.11.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 To super Mi mąż tez juz zmienił na zimówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2009 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Na przyszły tydzień umówiłąm się z mechanikiem: wymieni olej i sprawdzi pasek rozrządu - cokolwiek by to nie znaczyło - no i w ogóle go obejrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mosewa 05.11.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Braza jaka jest powierzchnia "Uroczyska"? pytam z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2009 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 2000m2. I dużo i mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 kurcze Maylandzia Ty to masz dobrze mnie to mąż wydał polecenie przed Wszystkimi Świętymi że mam opony wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.11.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Witanko popołudniowe! Kupiłam sobie dzisiaj skrobaczkę do szyb, niezamarzający płyn do spryskiwaczy i płyn do odmrażania zamków A ja sobie kupiłam kozaki Niby z innej beczki nie, ale cieszy chyba tak samo płyn podkradam od męża, skrobaczkę sam mi już kupił, bo pożyczałam od niego i zapominałam oddać to coś musiałam kupić, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.11.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Wusia mój w święta jeździł autem to i opony se wymienił Inaczej pewnie dalej jeździłabym na letnich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 no tak ale mój wychodzi z założenia że skoro ja jeżdżę to mój problem opony zmienić czasem się poświęci i płynu do spryskiwaczy doleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 05.11.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 no tak ale mój wychodzi z założenia że skoro ja jeżdżę to mój problem opony zmienić czasem się poświęci i płynu do spryskiwaczy doleje U mnie jest tak samo, ja w swoim wymieniam opony, olej, zarowki (w serwisie), dolewam plyn, jezdze na myjnie. A moj maz dba o swoj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.11.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 eee to nie, ja tylko dzwonię i mówię, ze coś mi stuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2009 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 A ja mam 9km od siebie warsztat mechaniczny... Szyfrem gadacie dziewczyny. Wymiana opon?? Przypomnijcie mi przed latem, okey??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.11.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 A Ty co? cfaniara kupiła z zimówkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts