Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

No niestety, umowa już zgłoszona. Jednym słowem będę płacić pełną stawkę, trudno.

Wiolasz, no cóż ... w skrócie to... jest okey :D

Ale okey w sensie? już nie wracasz do blokowiska? bo tam gdzieś mi sie obiło, że jesień jest u Ciebie piękna i ze to widzisz :lol:

A skoro samochód masz, ściany malujesz to chyba faktycznie oki?

a cieplej już z letka? ten biały sprzęt (cokolwiek to jest) podgrzewa trochę domek?

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witanko!

U nas nie jak zwykle szaro, buro i ponuro. Nawet czasem coś kapnie na nos. A jeszcze wczoraj było słoneczko!

Andrzeja dopytam. Nie wiem, jak z rejestracją na współwłasność - przeca nie macie rozdzielności majątkowej chyba? No to autko tak czy siak jest wspólne - chyba.

Braza, cos na pocieszenie:

"Pewna 68-letnia mieszkanka Korei Południowej nie zniechęciła się 949 nieudanymi próbami zdania egzaminu teoretycznego na prawo jazdy. Jak się okazało, jej wytrwałość się opłaciła - zaliczyła za 950. razem - informuje prasa Korei Południowej.

Pani Cza Sa Sun z miasta Wanju na południu kraju 949 razy dostawała na egzaminie teoretycznym składającym się z 40 pytań 30-50 punktów. Dopiero za 950. podejściem uzyskała 60 punktów, czyli akurat tyle, ile wystarczy do zaliczenia.

Wytrwała Koreanka po raz pierwszy stawiła się na egzamin w kwietniu 2005 r. i od tego czasu próbowała zdawać codziennie z wyjątkiem świąt i weekendów.

- Szacuję, że wydałam na wpisowe i transport jakieś 10 mln wonów (5800 euro), więc nie mogłam się wycofać w połowie - powiedziała dziennikarzom.

Teraz przed panią Cza Sa Sun egzamin praktyczny."

Magpie - witam cieplutko :D Mam nadzieję, że zostaniesz na dłużej!!! I dziękuję za informacje - jak się Szanowny nie pospieszy z powrotem, to będę musiała sama grzać do rodzinnego miasta a zwierzaki ostawić sąsiadowi ... nie podoba mi się to...

Agduś - pocieszenie absolutne, bo ja teorię to zdaję klikająco :D Gorzej z tą cholerną praktyką - jak jadę nie na egzaminie to qurna jadę ponoć dobrze - no jak to jest????

Witanko popołudniowe! Kupiłam sobie dzisiaj skrobaczkę do szyb, niezamarzający płyn do spryskiwaczy i płyn do odmrażania zamków :D

Witanko popołudniowe! Kupiłam sobie dzisiaj skrobaczkę do szyb, niezamarzający płyn do spryskiwaczy i płyn do odmrażania zamków :D

A ja sobie kupiłam kozaki :lol:

Niby z innej beczki nie, ale cieszy chyba tak samo :lol:

płyn podkradam od męża, skrobaczkę sam mi już kupił, bo pożyczałam od niego i zapominałam oddać :lol: to coś musiałam kupić, nie? :wink:

no tak ale mój wychodzi z założenia że skoro ja jeżdżę to mój problem opony zmienić :wink: czasem się poświęci i płynu do spryskiwaczy doleje :lol: :lol: :lol:

U mnie jest tak samo, ja w swoim wymieniam opony, olej, zarowki (w serwisie), dolewam plyn, jezdze na myjnie. A moj maz dba o swoj.