tola 05.11.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Brywieczór...to ja muszę widać od poprzedniej strony zacząć, by zrozumieć czego nie chwytam Jak mi w ubiegłym roku koła zmienili, to w jednym zapomnieli o dokręceniu śrub. Miałam wiele szczęścia, że nie pofrunęłam razem z kołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mosewa 06.11.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 2000m2. I dużo i mało. Z pewnościa do koszenia sporo masz jakies nowe fotki Uroczyska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.11.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Agduś, nie mam zameldowania czasowego i ... na razie nie chcę mieć! Why??? Czyżbyś się bała oficjalnie związać z Uroczyskiem? Meldunek czasowy jest... czasowy i wygasa po określonym czasie, więc nawet wymeldowywać byś się nie musiała w razie kapitulacji. A kilka spraw by Ci ułatwił. Wusia, można wachować rzęsami w warsztacie, ale, jeżeli złapie się gumę na drodze, w dodatku mało uczęszczanej, to lepiej umieć wymienić koło. My mamy całe koła na zmianę, więc nie wymianiamy opon. Problem wyważania odpada. A poza tym to ja czasem lubię być samodzielna. Tylko w temacie samochodów się zrobiłam taka... kobieca. Za Chiny ludowe nie zgadnę, co to są te flaki pod maską (w dodatku Renia ma je jakoś tak ciasno upakowane w porównaniu z Felusią). No może ostatecznie akumulator odróżnię, bo go widywałam w postaci wyindywidualizowanej. No, jeszcze mogę nauczyć się dolewać płynu do spryskiwaczy i tyle! Oleju sprawdzać nie będę w ramach protestu przeiwko glupim praktykom na egzaminach - od oleju to jest chyba jakaś czerwona lampka i... małż. A od reszty - pomoc drogowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.11.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Dobry samochód to musi być żywoczerwony, cicho jeździć i mało palić. Nasze auto nie pali mało... Dzień doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Mój żaden nie jest żywoczerwony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.11.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 My mamy całe koła na zmianę, więc nie wymianiamy opon. Problem wyważania odpada.. po każdym sezonie koła należałoby wyważać, gumy się zużywają, kolega- oponiarz mi to udowodnił, ale i tak zmieniam koła sam chociaż tym razem będę musiał jechać na podnośnik, bo mi jeden próg z tyłu gnije jak wiosną wymieniałem to musiałem się drugim lewarkiem posiłkować, bo próg się gniótł Braza a Ty się melduj, chyba, że nie chcesz być ...... wieśniarą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 nie chcę być wieśniarą, więc pomyślę nad tym meldowaniem Buziaki kochani. Aktualnie walczę z dokumentami jeździdełka, na szczęście masę spraw można załatwić przez internet i Pocztę Polską Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 06.11.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Agduś ale co tu się przyglądać jedziesz do oponiarza uśmiechasz się szczerze wachlując rzęsami pytasz czy możesz wymienić opony bo mąż Cie wysłał i potem się przyglądasz czy równo wyważają Ja kiedys maluchem jechalam ze Szczecina do Swinoujscia, jeszcze ze swoim Spartanem - doberman, ktory zajmowal caly tyl tegoz auta - a ze pogoda byla uplana.....maluch jak to maluch prawie sie zagotowal. No i stanelam na parkingu przy drodze, otworzylam klape coby sie maluszek ochlodzil a i pies przy okazji zrobil co musial No i jak tak z 10 min stalismy to 2 auta zjechaly na parking aby sie zapytac czy cos pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.11.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 dzień dobry Agduś powiem tak że nawet jak masz opony na felgach i cały komplet przerzucaz to tak jak mi facet na diagnostyce powiedział że każdorazowo przed założeniem powinny być wyważane zresztą widzę co sie dzieje przy zmianie opon nawet kompletne woziłabym do wyważenia a teorię jak zmienić koło to ja znam tylko co mi z tego jak i tak fizycznie nie dałabym rady koła odkręcić ale Spartanka słusznie pisze że jakbyś stanęła na poboczu i wyjęła akcesoria do zmiany koło nie ma siły jakiś chłop sie zawsze zatrzyma i pomoże koło zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.11.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Hę? Nikogo nie ma o tej porze? Łeeee, to idę sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.11.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Ja jestem. Wypiłam wino z sąsiadką, zjadłam miske orzechów włoskich i nie wiem czy juz iśc spać czy jeszcze nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compadre 06.11.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 A księżyc łypie z nieba że hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.11.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Dzień doberek! Lecę do roboty, więc później pogadamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2009 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Witanko popołudniowe! Pozdrowienia od Księżniczki Brazylii, właśnie z córcią podziwiają jesienną leśną przyrodę Zajrzę wieczorkiem ... lepiej żeby ktoś był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.11.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 dzień dobry Agduś powiem tak że nawet jak masz opony na felgach i cały komplet przerzucaz to tak jak mi facet na diagnostyce powiedział że każdorazowo przed założeniem powinny być wyważane zresztą widzę co sie dzieje przy zmianie opon nawet kompletne woziłabym do wyważenia a teorię jak zmienić koło to ja znam tylko co mi z tego jak i tak fizycznie nie dałabym rady koła odkręcić ale Spartanka słusznie pisze że jakbyś stanęła na poboczu i wyjęła akcesoria do zmiany koło nie ma siły jakiś chłop sie zawsze zatrzyma i pomoże koło zmienić Nie wiem, czy uda mi się Andrzeja przekonać do tego wyważania, ale mu powtórzę. Co do tłumów chętnych do pomocy facetów - obym tego nie musiała nigdy sprawdzać! Jakby co, to nie będę im tego lewarka wyrywać z rąk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Nic nie wiem o wyważaniu kół .... ale się dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.11.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Brazylce proszę ukłony i szacunek przekazać, żeby mnie kiedyś w przyszłości nie skopała... Wszystkie kości mnie bolą. Drewna się nanosiłam, liści nazgrabiałam i w ogóle... Boję się powiedzieć, co jeszcze, bo Ambercia mnie skrzyczy... I w nogę się uderzyłam, kostaka mi spuchła... Niech mnie ktoś przytuuuuliiii.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Przekażę a jakże. Księżniczka do kopania niezbyt chętna, ale masz rację, lepiej się zabezpieczyć Nie mów nic, ja też chcę robić coś takiego .... no przytulaaaammmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.11.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Od razu mi lepiej. A zrobić i tak się musi, czy się chce, czy nie, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Dokładnie, nie ma wyjścia, nazbierało się tego od cholery i ciut ciut... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts