braza 08.11.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Się nie czepiaj, tylko sprawdx! Depsia, zdjęcia są w dzienniku!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 a DPS-i to umiesz powiedzieć matko aż mnie zgło z zazdrości też bym sobie tak na koniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Depsi muszę, Jej net chodzi jak chce i zagląda do dziennika tylko wtedy, gdy wie, że jest po co To przyjedź i wsiądź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 jaaaaaaasne jak się Księżniczka zmniejszy o połowę bo cholernie wysoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.11.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Braza, mam taki sam komplet rattanowy wygodny i spać się w nim da nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Oooo Wiola, to mnie ucieszyłaś, córcia będzie zadowolona ... mam nadzieję Wusia, specjalnie dla Ciebie kucyka załatwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.11.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 ja za Tobą nie nadąrzam ciągle coś nawego odpicowanego i wymalowanego kiedy Ty spisz kochana ? i zanim doszlam do końca zastanawiałam się czy przy tym calym budowaniu to o Księżniczce ktoś w ogóle pamięta ale widzę że jednak tak uff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Aniu, śpię ... jak tylko psy mi na to pozwalają Ostatnio jakoś mniej, bo budzą mnie w nocy donośnym szczekaniem ... nie mam pojęcia, o co im chodzi...? Do odpicowania to jeszcze daleko, zaczęłam działać sukcesywnie, bo chyba się pogubiłam. Tak więc po namyśle stwierdziłam, że najwięcej czasu spędzamy w salonie i w pokoju Karli - no to t pomieszczenia trzeba zrobić jak najlepiej! I staram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.11.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Znalazłam http://www.jysk.pl/130/133/S365455/a/catalog tylko jak widzę, podrożało troche.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Kurde, łądne to!! Podrożał ... no 6 stów za ten zestawik to nie majątek. Ale ... do Jyska mam kawałek ... musze pomyśleć, na razie są ważniejsze sprawy. Dzięki Wiolaszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.11.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 ... ładne zdjęcie Córki na Brazylii ... ... temperatura w salonie nie ma wtedy znaczenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Dzięki Gwoździku To zasługa aparatu, nie moja W salonie nawet ciepło, nie powiem, ale trzeba pilnować dokładania drewna, nie ma że boli. Inaczej ... zimniczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.11.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Aniu, śpię ... jak tylko psy mi na to pozwalają Ostatnio jakoś mniej, bo budzą mnie w nocy donośnym szczekaniem ... nie mam pojęcia, o co im chodzi...? Do odpicowania to jeszcze daleko, zaczęłam działać sukcesywnie, bo chyba się pogubiłam. Tak więc po namyśle stwierdziłam, że najwięcej czasu spędzamy w salonie i w pokoju Karli - no to t pomieszczenia trzeba zrobić jak najlepiej! I staram się bardzo ładnie wychodzi Ci to staranie a psy pewnie jakiegoś zwierza z lasu czują i szczekają moze zalóż sobie halogeny z czujnikami ruchu będziesz widziała co się wokół domu dzieje i spakojniejsza bedziesz psy czasem zbyt dobry sluch mają moja psica usłyszy nielubianego sasiada już na poczatku uliczki a jak ją wolam to glucha jak pień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.11.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Znalazłam jeszcze taką samą serię,ale zwaną Marocco w Praktikerze, ale nie ma podanej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 O oświetleniu terenu myślę cały czas, ale w tej chwili są jednak ważniejsze sprawy. Owczarka mam w domu, dog jest na dworze i czasami podchodzi pod dom. Wtedy się zaczyna - Katma nie znosi w domu konkurencji, niestety. Chyba już się nie przestawi... A i zwierzyna na pewno podchodzi, rano często widać świeże ślady ... tylko nie wiem, czyje, tropicielem to ja nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2009 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Znalazłam jeszcze taką samą serię,ale zwaną Marocco w Praktikerze, ale nie ma podanej ceny Dzięki Wiolaszku A ja włąśnie namierzyłam na Allegro świetny fotel bujany z rattanu, tylko że trochę drogi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.11.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Nie dawaj tam kamienia. Pomaluj farbą zmywalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.11.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 A i zwierzyna na pewno podchodzi, rano często widać świeże ślady ... tylko nie wiem, czyje, tropicielem to ja nie jestem. ... jeżeli ślady są duże .... to słoń ... jakaś leśna odmiana ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 dzień dobry Brazula eee dla kucyka to mnie chyba trochę za dużo ale hucuł może być na takim już siedizałam i jakoś oboje to zniesliśmy bez większego uszczerbku na psychice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.11.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Cześć! Jeżeli kupisz hucuła, to wpadniemy w wakacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts