Agduś 11.11.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 A na forumie dzisiaj nuuuudno...Wpadam w przerwach między rodzinnymi rozrywkami.Dziecka zawiedzione, bo na puszczanie baloników nie poszlim z powodu pogody i na pokazy konne też. No ale jakoś nam wybaczyły, kiedy pograliśmy w Cluedo i w Osadników z Cattanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.11.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Pozdrowić proszę Szanownego i ode mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 11.11.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 ... i od nas też ... Gwoździki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.11.2009 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Wam to tylko jedno a wgłowie, a my ...: - nazbieraliśmy trochę zimowych grzybów (dzięki Szanownemu, bo ja bym się dała posiekać, że to "psiaki") - posadziliśmy w końcu tulipany (ostatni dzwonek) - przycięliśmy maliny i parę drzewek owocowych - narąbaliśmy drewna ...... no dobra, Szanowny narabał, - byliśmy u Brazki - Szanowny musiał się pokłonić Jej Wysokości, no nie ... i jeszcze wiele innych drobnych, ale ważnych rzeczy ....o!!!! Jamles - później szepnę po cichu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.11.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 No teraz to nie to samo co w bloku nie ma leniuchowania takie powroty są baaardzo miłe jak mozna zrobic coś razem Pozdrowienia dla Szanownej i Szanownego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.11.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 A ja myślałam, że się lenisz nareszcie! Widać pracowitość Ci w krew weszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.11.2009 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 A ja myślałam, że się lenisz nareszcie! Widać pracowitość Ci w krew weszła. Wcale to nie jest śmieszne, wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.11.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 A ja myślałam, że się lenisz nareszcie! Widać pracowitość Ci w krew weszła. Wcale to nie jest śmieszne, wcale No nie śmieszne - pracowitość to bardzo poważna cecha jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.11.2009 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Oj tak... Kocia mi ekran zasłania, noooo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.11.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Pewnie chciała coś napisać. Pozwól jej się uzewnętrznić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.11.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Już myślałam, że Cię nie znajdę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.11.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Doberek - wieczorek! Z Szanownym to zupełnie inna bajka, nie? Chyba faktycznie pracowita zaczynasz się robić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 12.11.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Witam Wszystkich bardzo, bardzo serdecznie.Dziękuję Wam za wsparcie Brazy, moralnie, duchowo i fizycznie w jej /naszej/ leśnej drodze do szczęścia i spełnienia marzeń.Dziękuję za miłe przywitanie. Dobrego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.11.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Oooo Matko jedynuśka Eeee no Braza, Twój Szanowny to dżentelmen starej daty: kapelusz/ tudzież cylinder, białe rękawiczki... Miło powitać Szanownego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.11.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 ... takim Szanownego pamiętam ... ale teraz, gdy piszę .... zniknął ... ... poleciał widocznie do Brazy .... rozumiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.11.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 O!!! ... pojawił się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.11.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 dobry wieczór Brazula pracowitość to choroba wiesz ale dobrze jak pracuje się razem obyście Ty i Szanowny mogli jak najwięcej czasu spędzać razem niekoniecznie na pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2009 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 No a nie mówiłam, że Wam tylko jedno w głowie Teraz to się lenimy na całego - kominek (z pomalowanym czopuchem), kawusia (ja), herbatka z własnoręcznie przeze mnie robionymi malinkami (Szanowny) i muzyczka - no byczo jest!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.11.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 oj Brazula a ja własnie myślałam tylko o taki błogim lenistwie i komu tu jedno w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.11.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Piszę szeptem, żeby nie przeszkadzać: Miłego wieczoru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts