barranki2 12.11.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Się dołączam. Generalnie. dzień dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2009 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 No co Wy, już śpicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 12.11.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 ...a ja znowu po nocy, ...więc z pewną dozą nieśmiałości... ...Witam Szanownego Pana (i Panią oczywiście też) Miło mi poznać http://www.cosgan.de/images/midi/figuren/d060.gif Ta lacha mnie trochę onieśmiela..., ale skoro dżentelmen, to może nie oberwę (i za dzisiaj, i za ten nalot w realu ) To ja już sobie pójdę http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c085.gif Do widzenia http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c060.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.11.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 No a nie mówiłam, że Wam tylko jedno w głowie Teraz to się lenimy na całego - kominek (z pomalowanym czopuchem), kawusia (ja), herbatka z własnoręcznie przeze mnie robionymi malinkami (Szanowny) i muzyczka - no byczo jest!!!! No i jak to niewiele do szczęścia potrzeba, wystarczy ze chłop z pracy wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.11.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Hej. Cieszę sie, że już same nie jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.11.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Myślałaś żeby drewnianą półkę nad kominkiem pomalować moze na ciemny grafitowy kolor? Pomysl o tym. Może być nawet patynowane drewno ale ja zrobiłabym je ciemne, jak dąb bagienny czy wędzony a najlepiej jeszcz ebardziej czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.11.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 No a nie mówiłam, że Wam tylko jedno w głowie Teraz to się lenimy na całego - kominek (z pomalowanym czopuchem), kawusia (ja), herbatka z własnoręcznie przeze mnie robionymi malinkami (Szanowny) i muzyczka - no byczo jest!!!! No i jak to niewiele do szczęścia potrzeba, wystarczy ze chłop z pracy wróci ubiegłaś meni, to samo miałam napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.11.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Dobry wieczór! Przyszłam nieobecną Gospodynię pozdrowić i Szanownego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compadre 13.11.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 I jak leci Braza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 13.11.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Braza pewnie teraz ze swoim sierściuchem (i resztą Szanownej Rodzinki) Garfilda na polsacie ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.11.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 dobry wieczór eeeee tam już sie dawno skończył a Brazy niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 No doooobra, przywitam się tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.11.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Założyłam osobny wątek, ale tu też wkleję, chociaż dzisiaj jakoś pusto... Magda miała sie nauczyć na konkurs poezji angielskiej. Konkurs w poniedziałek, a ona zgubiła karteczkę z wierszykiem, który dostała od pani. Każde dziecko miało inny, więc nie mamy do kogo zadzwonić. Wierszyk był krótki (góra 10 krótkich wersów) o bałwanku, ale inne dzieci miały różne tematy, więc nie musi być zimowy. Przeszukałam książki w domu, ale niczego takiego nie znalazłam. Jeżeli ktoś mógłby mi przepisać krótki łatwy wierszyk na dowolny temat albo podać link do jakiejś strony z takimi wierszykami będę dozgonnie wdzięczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.11.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Agduś, może ten?http://www.ewa.bicom.pl/zyczenia/wielkanoc/wn26.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.11.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Ale ten jest po polasku, a ja potrzebuję po angielsku (z polskim to by nie było problemu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.11.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 aaaaaaaaaaaaa to nie pomogę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compadre 14.11.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Nie jest to wyszukana poezja, ale miła. Na pewno nie o bałwanku:) Ale jaka melodyka! Cat Stevens Morning has broken Morning has broken like the first morning Blackbird has spoken like the first bird Praise for the singing Praise for the morning Praise for them springing Fresh from the world Sweet the rains new fall Sunlit from heaven Like the first dewfall on the first grass Praise for the sweetness of the wet garden Sprung in completeness Where this feet pass Mine is the sunlight Mine is the morning Born of the one light Eden saw play Praise with elation Praise every morning God's recreation of the new day Morning has broken like the first morning Blackbird has spoken like the first bird Praise for the singing Praise for the morning Praise for them springing Fresh from the world Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 I ona nic, ta Braza? Tak ani słowa? Rodzina jak nic się im powiększy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.11.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Pewnie konia kupią jeszcze jednego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.11.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Pewnie konia kupią jeszcze jednego... albo przynajmniej siodlo braza, brazunia, brazeczka, no gdziez Ty ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts