wu 14.11.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 dobry wieczór ale tam na Uroczysko to by się Dziedzic jak nic przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.11.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 dobry wieczór ale tam na Uroczysko to by się Dziedzic jak nic przydał hehehhe dobrze powiedziane brazka , jak ochloniesz juz po tych wyposzczonych uniesieniach luknij se do watku dala wytrwalych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.11.2009 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Bo się Braza więcej nie przyzna, że Szanowny wrócił, jak im tak wszyscy będą pod kołdrę zaglądali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.11.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Jakby się odezwała, to byśmy nie szukali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.11.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Prosze zerknac, potrzebna opinia. Dzieki. http://forum.muratordom.pl/post3788735.htm#3788735 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 15.11.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Dobry wieczór wszystkim. Braza jest na krótkim urlopie Pewnie się z tego bardzo cieszy Miałem trochę zajęć w ogródku, a potem.....musiałem odpocząć.Poza tym, zwierzaki, zbieranie grzybów, opieka nad córką...no wiecie takie tam zwykłe domowe zajęcia, ale ja na nowo muszę się przyzwyczajać do życia na ladzie. Jeszcze raz serdecznie dziękuje za troskę, miłe przywitanie, a jak będę miał chwilkę to będę odpowiadał i opowiadał, ale proszę o odrobinę wyrozumiałości bo moja praktyka"forumowicza" jest niewielka. Miłego wieczoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.11.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Oooo, no miło Szanownego Pana zobaczyć! A gdzież to nasza Braza się udała? Czyżby do Brazy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 15.11.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Cześć Szanowny ... dbaj o Żonę ..... PS. ... ma prawo do odpoczynku .... ale Ty musisz przejąć Jej obowiązki .... ...forumowe TEŻ !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 15.11.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Wow, ale szybka reakcja. Wybaczcie za błędy DPSia - Braza pojechała do Kołobrzegu na krótki odpoczynek od wszystkiego co ją tutaj "dusiło i łamało", zarejestrować samochodzik i takie tam... Gwoździk - ależ oczywiście, przejąłem i to z wielką ochotą.Właśnie zabrałem się za gotowanie / różnie na to mówią/ barszcz lub zupa buraczkowa.W planach pierogi, naleśniki, a może i jakieś ciasto się przydaży jak uda mi się uruchomić kuchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 dobry wieczór oooooooooooo to Brazula się normalnie w świat wypuściła ale jak Szanowny serwuje pierogi, naleśniki i ciasto jeszcze to ja nie rozumiem gdzie Ona się szwenda zamiast siedzieć z widelcem w łapie przy stole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 15.11.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Na pierogi trzeba zaczekać, będą jutro, dzisiaj nie dam rady.Zaczynam się dopiero organizować. Pogoda jest przepiękna i chcę to max wykorzystać.Niektórzy z Was wiedzą jak Uroczysko wygląda, a ja mam zamiar co nieco tutaj zmienić jeszcze przed nadejściem zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 15.11.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 ....Właśnie zabrałem się za gotowanie / różnie na to mówią/ barszcz lub zupa buraczkowa. ... Ty Jej lepiej coś przygotuj z afrodyzjakiem .... i tu nie chodzi o Ciebie.... (bo myślę, że nie potrzebuje) ... .... tylko o Uroczysko .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 15.11.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Zawsze słucham dobrych rad, a tych nigdy dosyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 na pierogi spokojnie można poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.11.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 No to, jeszcze przed zimą cosik będzie sie u Was działo. braza to jednak musi ciągle być w ruchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 dzień dobry powiem niemal słoneczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.11.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Braza - OVER !!! ... krasnoludki są malutkie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 hmmmmmmm dobry wieczór Szanownemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.11.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 W Kołobrzegu nie ma internetu, czy Braza od nas TEŻ odpoczywa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.11.2009 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Chciałam się przywitać serdecznie z Szanownymi Braza, pytanie ważne, czy jak pójdę z ulicy, niezbyt przygotowana, to pozwolą mi zacząć naukę jazdy konnej bez problemu? Tzn. muszę mieć jakieś badania czy cos? no i strój, zwykły normalny może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts