Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Od maszyny uciekam z krzykiem :oops: :-?

Zadziałała mi wyobraźnia, zobaczyłam tę maszynę uganiającą się za Tobą, a Ty zziajana, z wytrzeszczem, krzycząca wniebogłosy, wzrok dziki, suknia plugawa... :oops: :lol: :lol: :lol:

Ja to lubię, więc czasem coś sobie szyjnę. :wink:

Dzisiaj chyba zabiorę się trochę za prace ogólnodomowe, posprzątać trzeba, do jakiegoś ładu doprowadzić... :oops:

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Żelka, Ty lepiej pogoń te konie!!! Już wiesz dlaczego!!!!

Compadre, no co ja mogę Ci chłopie doradzić ... :-? :roll: Kusi i nęci, ale sam wiesz najlepiej co możesz ... chyba :wink:

Chefie buziaczki :D I Jamlesik widzę też przytuptał - to dobrze, już myślałam że się na mnie obraziłeś...

Depsia, no wizja iście jak z horroru :D

Agduś, trzeba Żelce do rozumu przemówić, żeby jakoś te konie pogoniła, pomóż!!!

A w ogóle to wieczorek wszystkim :D

dobry wieczór

Brazula no coś Ty ja z krzykiem uciekam od prac wykonanych własnoręcznie na maszynie :lol: :lol: :lol:

A ja szyć na maszynie nie umiem, ale zszywać tak. Od prac wykonanych własnoręcznie nie uciekam z kzykiem, bo bym musiała od własnego stołu uciekać, gdy leży na nim obrus w żółtą kratkę. Albo od dziecka odzianego w strój pszczółki. Albo od ulubionej torby zakupowej z Decathlonu. Albo innych rzeczy...