DPS 25.11.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Od maszyny uciekam z krzykiem Zadziałała mi wyobraźnia, zobaczyłam tę maszynę uganiającą się za Tobą, a Ty zziajana, z wytrzeszczem, krzycząca wniebogłosy, wzrok dziki, suknia plugawa... Ja to lubię, więc czasem coś sobie szyjnę. Dzisiaj chyba zabiorę się trochę za prace ogólnodomowe, posprzątać trzeba, do jakiegoś ładu doprowadzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.11.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 dzień dobry DPS-ia a opłaca Ci się dzisiaj zaraz bliżej weekendu bedzie to znowu będziesz sprzatać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.11.2009 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Żelka, Ty lepiej pogoń te konie!!! Już wiesz dlaczego!!!! Compadre, no co ja mogę Ci chłopie doradzić ... Kusi i nęci, ale sam wiesz najlepiej co możesz ... chyba Chefie buziaczki I Jamlesik widzę też przytuptał - to dobrze, już myślałam że się na mnie obraziłeś... Depsia, no wizja iście jak z horroru Agduś, trzeba Żelce do rozumu przemówić, żeby jakoś te konie pogoniła, pomóż!!! A w ogóle to wieczorek wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.11.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Wieczorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.11.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 .... I Jamlesik widzę też przytuptał - to dobrze, już myślałam że się na mnie obraziłeś... za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.11.2009 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 .... I Jamlesik widzę też przytuptał - to dobrze, już myślałam że się na mnie obraziłeś... za co Za demolkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.11.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 dobry wieczór Brazula no coś Ty ja z krzykiem uciekam od prac wykonanych własnoręcznie na maszynie A ja szyć na maszynie nie umiem, ale zszywać tak. Od prac wykonanych własnoręcznie nie uciekam z kzykiem, bo bym musiała od własnego stołu uciekać, gdy leży na nim obrus w żółtą kratkę. Albo od dziecka odzianego w strój pszczółki. Albo od ulubionej torby zakupowej z Decathlonu. Albo innych rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.11.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 A ja mam mamę krawcową i mam problem z zawiazaniem pętelki na końcu nitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.11.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Ja mam ojca architekta, a prostej kreski od ręki nie umiem narysować. Miałam dziadka - wybitnego matematyka, a tabliczki mnożenia do dzisiaj dobrze nie znam Mam mamę polonistkę, a...... polonistką jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.11.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 WIdać geny w jedną stornę tylko poszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compadre 25.11.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Chyba.. wlasnie nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.11.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Ostatnia demolka nawet nawet ale tego wyrwania pigwy to tez ci nie mogę darowac. Ile potencjalnej pysznej naleweczki sie zmarnowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.11.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Ostatnia demolka nawet nawet ale tego wyrwania pigwy to tez ci nie mogę darowac. Ile potencjalnej pysznej naleweczki sie zmarnowało własnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.11.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Cześć .... ... a co zrobisz z tymi "zdemolowanymi" pustakami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.11.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Ta naleweczka to faktycznie tylko potencjalnie by była pyszna, nie mam talentu Verunia, wybacz, nie mogłam podejść. Kasica, no nie wściekaj się, zastąpimy czymś innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.11.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Ta naleweczka to faktycznie tylko potencjalnie by była pyszna, nie mam talentu Verunia, wybacz, nie mogłam podejść. Kasica, no nie wściekaj się, zastąpimy czymś innym jeśli rumem to wybaczę od zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.11.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Cześć .... ... a co zrobisz z tymi "zdemolowanymi" pustakami ? Nowy garaż - mniejszy i w bardziej odpowiednim miejscu. A może na jakąś ścianę stajenki wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.11.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 No to umowa stoi Kasica, będzie rum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.11.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 ... no.... teraz widać, że jest to przemyślana decyzja ... i dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.11.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Verunia, wybacz, nie mogłam podejść. nic nie szkodzi, Szanowny mi odpisał, szkoda, że odeszłam od kompa i dopiero później przeczytałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts