braza 27.11.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Demolka "garażowego gniota" pochłania mnóstwo kalorii( polecam jako doskonałą i niezawodną metodę odchudzania)tak więc winda w planach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.11.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 mnie sie ta tapeta tez podoba baaaardzo, konkretna jest. a co do tej rozpierduchy garazu to szacun, pewnie nielatwe zadanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.11.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Demolka "garażowego gniota" pochłania mnóstwo kalorii( polecam jako doskonałą i niezawodną metodę odchudzania)tak więc winda w planach Ty grubasie wiecej kalorii juz nie trac, bo zima tam zamarzniesz zupelnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.11.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Demolka "garażowego gniota" pochłania mnóstwo kalorii( polecam jako doskonałą i niezawodną metodę odchudzania)tak więc winda w planach Ty grubasie wiecej kalorii juz nie trac, bo zima tam zamarzniesz zupelnie. tez sobie pomyslalam ze jej nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Ejjjjj, to Szanowny podszył się pode mnie, nie chciało Mu się logować na swojego nika Chociaż Jemu po prawdzie też kuracji nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Nie znam się więc pytam: czy tej kalkomanii można użyć do ozdobienia np. kubków lub dzbanków porcelanowych albo szklanych?http://decokreacje.pl/index.php?cPath=138 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 dobry z wieczorka fajna ta ściana tylko nie chciałabym jej zobaczyć po pijaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2009 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Ja też nie, dlatego nie piję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.11.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Masz czerwoną tapetę? Ja myślałam, że szarą kupić chciałaś.... Dobrze, że nie calą ścianę wytapetowałaś. Mocny akcent a kolor troche przełamuje. No i gratuluje demolki garażu. Mój podziw ze tempo prac robiórkowych!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.11.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Masz czerwoną tapetę? Ja myślałam, że szarą kupić chciałaś.... .... zdjęcie było czarno-białe .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.11.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Mój też...podziw oczywiście. Nawet swojemu Szanownemu pokazałam, niech wie, że tak można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.11.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Tempo demolki istotnie imponujące. I chyba to jest dobra decyzja, żeby las sobie odsłonić, a nie taki gniot, co to cały prawie horyzont zabiera. Ściana jest... odważna. Zupełnie inne klimaty niż moje, co wcale nie znaczy, że złe. Po prostu inne. A to pudło to gdzie? Co do kalkomanii - ja tam nie wiem, jakieś to drogie jest, taniej wychodzi serwetka, wyciąć, przykleić, zalakierować. Nie wiem, na ile ta kalkomania jest trwała np. przy myciu naczyń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.11.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Czesc Szanowny widzę nie próżnuje Podobają mi się wieści salonowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.11.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Witam się i spadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.11.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Z kalkomani którą wkleiłaś nie korzystałam, ale z takiego rozwiązania owszem http://www.drewnianadolina.pl/klej-szkla-todo-p-529.html zdobiłam tym sposobem kubek jak będziesz miała pytania chętnie podpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.11.2009 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Cześć wieczorne. Demolka postępuje, już tylko kawałek wschodniej ściany został. Nie mam bladego pojęcia o decoupag'u, sama w życiu bym się nie odważyła tego robić. Maylandzia, no miała być szara, ale ta m wpadła w oko w sklepie i .... została Szanowny puchnie z dumy z okazji tych wszystkich pochwał, to żeby się nie rozbestwił został zmuszony do zrobienia naleśników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 28.11.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Szanowny puchnie z dumy z okazji tych wszystkich pochwał, to żeby się nie rozbestwił został zmuszony do zrobienia naleśników Puchnie, puchnie ,ale z innej przyczyny Dobry wieczór i miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.11.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 No no, bardzom ciekawa, co wyjdzie z Brazowego rękodzielnictwa. Szanowny wtedy naprawdę z dumy spuchnie pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.11.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 U nas też były naleśniki. Andrzej zrobił w przerwie między gładzeniem łazienki dzieci a gładzeniem naszej łazienki. Jeżeli to są takie kalkomanie, jakimi się bawiłam w dzieciństwie, to raczej nie liczyłabym na trwałość. Kiedyś ozdabiało się nimi płytki w łazienkach, bo do wybory były białe i zdechłozielone bez wzorków. W łazienkach nawet ładnie się trzymały. Ja dostawałam różne ze zwierzątkami a brachol z samochodami. Naklejaliśmy je na szyby w drzwiach. Stamtąd też nie złaziły same. Potem się okazało, że i usunięcie nie było łatwe, bo żaden rozpuszczalnik się tego nie imał. Z kubków złaziły paskudnie - najpierw ta zewnętrzna przeźroczysta warstwa, potem pomały ścierały się kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 dobry wieczór Pracusie i Artyści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts