Maluszek 07.12.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 I dobrze, że wróciłać Ależ się u Ciebie zmieniło Fajnie to wszystko wyglada miłego dnia Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.12.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Najbardziej cywilizowany to jest net, a zaniedbujesz nas. Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2009 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Zaraz tam zaniedbujesz - odpoczęliście trochę ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.12.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Braza, nie przeginaj. Kawę dawaj i opowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.12.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 A wogle to zaczarowane zdjecia robisz, wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.12.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 No matko jedyna, żeby nie Wiola, znowu bym nie wiedziała, że jest co oglądac! A warto pooglądać, jakem Depsia! Zdjęcia przepiękne, widok z kuchni i salonu - imponujący. Pogratulować! W takie dni widać, dlaczego wybrałaś to miejsce, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.12.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Muszę przyznać, że gdybym zobaczył te zdjęcia natury na jakimś kalendarzu, pomyślałbym, że jakiś profesjonalista je wykonał ... te z kuchni i salonu już jakieś zwykłe są PS. cześć obrażona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.12.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Właśnie, właśnie, to jest magia Uroczyska. Braza, od czego mieliśmy odpocząć, ktoś był zmęczony? nie zauważyłam. Dobrze pisze Wiolasz, chodż tu i opowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.12.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Opowiedz o tych urokach cywilizacji, których zaznałaś! Uroczysko nabrało oddechu po zburzeniu garażu. Jeszcze tylko ta ścianka z daszkiem (p.o. drewutni) wyje jak wilkołak. Kiedy zaczynacie budowę nowego garażu? Dawno nie wspominałaś o Księżniczce! Proszę szybko naprawić to niedopatrzenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 07.12.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Muszę przyznać, że gdybym zobaczył te zdjęcia natury na jakimś kalendarzu, pomyślałbym, że jakiś profesjonalista je wykonał to urok tego miejsca, a nie robota brazy ... te z kuchni i salonu już jakieś zwykłe są PS. cześć obrażona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.12.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 dobry wieczór Brazula cudniasto wygląda Uroczysko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.12.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Hej braza chcialam Ci podac namiar na tohttp://www.inspirander.pl/zrob-sama/kurs-decoupage-dekorujemy-swieceJak masz serwetke z jakim konikiem to latwo sobie porobisz, takie ozdoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2009 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 No nie, jakem Braza, Dochtór, doigrałeś się Urok miejsca urokiem miejsca, ale ja mam talent, jakbyś nie wiedział, do wyłapywania tego uroku Gwoździk, ja się mogę obrazić ... wtedy będziesz wiedział co to znaczy obrażona Braza A w ogóle to cześć wszystkim Wieści będą, aktualnie rozwalają nam drzwi do kuchni!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.12.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Jakie drzwi do kuchni??? Twoja kuchnia ma drzwi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.12.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 no nie ma, bo się rozwalają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2009 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Aktualnie faktycznie nie ma Agduś, a przez co wchodziłaś z wiatrołapu coooo, przez okno może???? Wymieniamy, bo starymi straszliwie piż...ło. Okien aktualnie wymienić nie możemy, to chociaż tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 dzień dobry no no no szaleje nam Brazunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.12.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Wesolo tu. Jak u brazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.12.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 No to są drzwi do domu, jak dla mnie. Można przecież wejść przez nie i nie zaliczając kuchni trafić do salonu. N chyba, że każdego gościa obowiązkowo przez kuchnię najpierw przeganiasz. Tylko w jakim celu? Ma zobaczyć, co dostanie do jedzenia i stracić apetyt (wersja dla oszczędnych gospodarzy)? A może wręcz przeciwnie - nabrać ochoty na jedzenie (wersja "ugotowało mi się za dużo i nawet psy nie zjedzą")? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2009 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Do domu, mówisz A te z dworu do wiatrołapu to jakie?? Przez kuchnię przegonić to ja mogę każdego gościa, ale raczej w celu ... posprzątania wymienionej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts