wiolasz 11.12.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 A ja kawę latte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.12.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Czy Wam też wyskakuje ta upiorna baba w fotelu bujanym??? Ja Allegro lubię, ale ostatnio jakoś coraz mniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 dzień dobry nosz cholera mnie zaraz strzeli przez tą babę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.12.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 A takie to podstępne, że już trzy razy niechcący strzeliłam w nią i zaczęło mi się cóś otwierać! Obraz skacze, żeby trafiać w reklamę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 blokuję co się da a ta franca i tak w tekst włazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.12.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Czeeeść. Baby nie widzę, ale od wczorajszego wieczora nic na forumie nie otwiera mi się normalnie, tylko otworzy się i jest jakby zablokowane, żaden przycisk nie działa, muszę odświeżać i wtedy jest dobrze. No cholera mnie strzeli przez to ciągłe odświeżanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.12.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Pociesz się, że babę też trzeba co chwilę zamykać. Ludzie, czy dzisiaj taki śpiący dzień, czy ja odtwarzam przebieg ewolucji na wstecznym biegu??? Mam poziom inteligencji ameby! Usiłuję stworzyć materiały poglądowe na jutrzejsze warsztaty i nic mi nie wychodzi! Gęba mi się pruje, oczy zamykają... Już te po mojej lewej mają inteligentniejsze spojrzenia niż ja!Kawę sobie zrobiłam - łyżeczka "mojej" i łyżeczka tej dla normalnych ludzi. Albo się obudzę, albo mnie szlag trafi. Ewentualnie obie możliwości - najpierw się obudzę, a potem mnie trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.12.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 a ja myślałam ze coś ze mną nie tak, ze co 3-4 godz. kawa musi być. Od dwóch dni tak mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 11.12.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Jak tyle żłopiecie, to może was ta kawa już tylko usypia a nie budzi Ja ostatnią piłem jakieś 2mies. temu i... dzisiaj jest całkiem dobrze. ...a może ona jeszcze działa(?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2009 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Do baby z Allegro mam coraz mniej sympatii Kawę wypiłam trzecią - taką dlaludzi,nie dla Agduś - i chyba mi poziom inteligencji wzrósł, skoro mogę te słowa pisać Cześć, mam cudowną pogodę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.12.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Sorki ale ja kawę smakuję a nie żłopię I max do 4 sztuk dziennie dochodzi. Niestety są dni, ze bez kawy nie ma prawa bić mi serce, jak to moja rodzinna określiła. 70/40 jednak trochę małe ciśnienie by funkcjonować. Ja sie nadzwyczajniej w świecie w góry nie nadaję. Nad morzem powinnam mieszkać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2009 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Patrz Pani, a ja przy ciśnieniu 80/60 w górach jak młoda bogini się czuję Nad morzem byś kochana wysiadła, tam ciśnienie jeszcze niższe potrafi być Boszszszeee, Gwoździk wrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.12.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 No właśnie że ja w górach mam za niskie a nad morzem bez kawy jak bogini brykam. Mój tata jest wysokociśnieniowcem i w górach czuje sie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 niskie ciśnienie i tak lepsze niż wysokie bo podnieść łatwiej niż obniżyć o choćby taka baba z allegro jak ładnie ciśnienie podnosiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 11.12.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Cześć popołudniowo Pogoda cudowna,słonecznie i bezwietrznie. Byliśmy z brazowym zwierzyńcem na spacerze,a przy okazji nazbieraliśmy grzybów na wieczorne krokiety Co prawda na poranną kawusię już za późno,ale za to na popołudniową już czas. JA KAWY WOGÓLE NIE PIJĘ, A SAMOPOCZUCIE KAŻDEGO RANKA DOSKONAŁE I co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.12.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Cześć popołudniowo Pogoda cudowna,słonecznie i bezwietrznie. Byliśmy z brazowym zwierzyńcem na spacerze,a przy okazji nazbieraliśmy grzybów na wieczorne krokiety Co prawda na poranną kawusię już za późno,ale za to na popołudniową już czas. JA KAWY WOGÓLE NIE PIJĘ, A SAMOPOCZUCIE KAŻDEGO RANKA DOSKONAŁE I co wy na to? Jak na lato. Gdyby mój Szanowny poszedł ze mną na spacer albo wogle był przy mnie to na pewno o ciśnienie nie musiałabym się martwić. Zawsze mi podnosi, albo chociaż kawkę przyniesie. A tak? sama sie kawką ratuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 11.12.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Brazowy Szanowny bywa w domu rzadko,ale podobno robi najlepsza poranną kawę a jak już bywa w domu to się od niego nie oddala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.12.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Noooo, to pewne, że dla Brazy ta kawa najlepsza! Ja to taką, jak Agduś pijam... Co dzisiaj robicie, Braza i Szanowny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2009 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Kuchnia dzisiaj ostro pracuje!! Szanowny usmażył ciasto,a ja uczyniłam krokiety. Kuchnia póki co sprawdza się doskonale.Jutro eksperyment z pieczystym. Jest szansa,że świąteczne potrawy zostaną upieczone i ugotowane na" kaflu" Szanowny ma super zabawę bo uwielbia takie świąteczne szaleństwo w kuchni co niestety zdarza się dosyć rzadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 11.12.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Kuchnia dzisiaj ostro pracuje!! Szanowny usmażył ciasto,a ja uczyniłam krokiety. Kuchnia póki co sprawdza się doskonale.Jutro eksperyment z pieczystym. Jest szansa,że świąteczne potrawy zostaną upieczone i ugotowane na" kaflu" Szanowny ma super zabawę bo uwielbia takie świąteczne szaleństwo w kuchni co niestety zdarza się dosyć rzadko Cieszymy się z Gwoździkową ... że się cieszysz .... ....... to widać ... i słychać ... i czuć ... PS. ten ostatni wers to o Tobie ... nie o nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts