frosch 11.12.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Frosia, do kogo ja mam blisko??? Albo coś Tobie umknęło,albo to ja guła jestem do babci hehehe mojej tak to jest jak sie pisze na fm , z synem na gg , oglada film i gada z froschem jednoczesnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2009 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 mayland - z jednej strony masz rację .... ale z drugiej ..... to tak jakbyś powiedziała kierowcy malucha, że rozpędzenie się do 240 km/h to jego zasługa .... Uważaj.... jeszcze nadal Cię lubię... ... ale ja nie mam złych intencji .... podałem tylko przykład, świadczący na korzyść kuchni .... bo jestem za nią (za kuchnią znaczy) Ty wiesz co, mam pomysła: Ty przyjedź z Panią Gwoździkową do Uroczyska! My z Panią Gwoździkową pospacerujemy sobie, fryzurki poukładamy, paznokietki zrobimy a Ty mój kochany Ocynkowany Przyjacielu będziesz mógł się napawać gotowaniem na owej kaflowej ... kuchni ... Nawet na podpłomyki się zgodzę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2009 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Frosia, do kogo ja mam blisko??? Albo coś Tobie umknęło,albo to ja guła jestem do babci hehehe mojej tak to jest jak sie pisze na fm , z synem na gg , oglada film i gada z froschem jednoczesnie To przyjedź do Babci ... potem już tylko rzut beretem do Uroczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 no ja też dzisiaj naleśniki smażyłam ale z dzemikiem truskawkowym własnoręcznej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.12.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Frosia, do kogo ja mam blisko??? Albo coś Tobie umknęło,albo to ja guła jestem do babci hehehe mojej tak to jest jak sie pisze na fm , z synem na gg , oglada film i gada z froschem jednoczesnie To przyjedź do Babci ... potem już tylko rzut beretem do Uroczyska myslisz,ze mnie tak szybko od siebie wypusci ? kochana .... w okolicy mieszka jeszcze 6-oro rodzenstwa mamy z rodzinami nie jezdze tam za czesto bo zawsze brakuje mi urlopu na odwiedzenie wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.12.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 ten drugi posiada tzw "dochówkę" , grzeje sie tam zawsze woda w garnku albo jakies jedzonko Ten mojej babci też Zawsze cos smacznego sie tam piekło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 ten drugi posiada tzw "dochówkę" , grzeje sie tam zawsze woda w garnku albo jakies jedzonko Ten mojej babci też Zawsze cos smacznego sie tam piekło To i ta nasza kolubryna ma dochówkę, jutro będziemy mięsko piekli ... może Wam powiem, jak smakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 11.12.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 o kurcze kuchnia z dochowka - heuheu u mnie w domu kiedys byla - o przepraszam nie przywitalam sie Witam Brazunia i cala reszta doborowego towrzystwa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.12.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 My jutro mamy swiniobicie. Będzie świezyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Mayland normalnie jak Ci zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.12.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 popatrz gwozdzik, slyszalam o podplomykach i zawsze myslalam , ze ich nie jadlam z tymi pecherzami to byly z ciasta makaronowego ... prawdopodobnie coś mylę .... pamiętam do dziś ten słony smak, ......te powstajęce podczas smażenia "burchle" .... i Babcię, która przy mnie ciasto "lała" na blachę .... ... ale z czego to ciasto było to ja nie wiem .... ... przepraszam, jeśli coś pomyliłem .... może wcale się nie mylisz ja znam tylko takie z wykradzionego mamie rozwalkowanego ciasta makaronowego a kluski ? jeszcze surowe perfidnia rozplaszczalo sie na blaszce pieklo z dwoch stron i to bylo to , co żaby lubia najbardziej chyba kiedys bedac u depeesi namowie ja do szalenstwa Długo nie będziesz musiała namawiać. Ja tam na to jak na lato! Braza, ja Ci mówię, Ty rozbierz tę wstrętną kuchnię, ja Ci kafle posprzątam, ja uielbiam, postawię od nowa u siebie, bo moja w domu (nie w stodole) już całkiem się prawie rozwaliła... No co się będziesz z nią męczyć, jak jej nie lubisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Rozbiorę, a pewnie, ale w jej miejsce postawię coś fajniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.12.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 A Braza wciąż tylko rozbiera i rozbiera... Szybko trza do Uroczyska jechać, póki coś tam jeszcze stoi! No bo ten dom też nie taki do końca idealny - może trzeba rozebrać? Ja bym się zastanowiła... Po mojej porannej półkawie odzyskałam swoją normalną inteligencję, zrobiłam się potwornie głodna i dostałam telepawki. Telepawka chyba przeszła, głodna jestem jak wilk, więc idę spać, żeby nie jeść. Może uda się zasnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.12.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Czesc Braza, jak bedziesz miałą te kafle rozbierać za kilka lat, np. za4-5 to ja isę piszę, bo taką kuchnię chcę w garażu postawić. Tylko garażu jeszcze nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.12.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Nic z tego, moja droga, ja w kolejce do tych kafli stoję już od pół roku! Dzień doberek zimny i pochmurny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.12.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 No patrz jaka, no.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 dzień dobry a u nas coś udającego śnieg dyskretnie posypuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.12.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 dzień dobry a u nas coś udającego śnieg dyskretnie posypuje to pewnie to samo co i u mnie za śnieg próbuje uchodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 no takie małe białe kuleczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.12.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 nooo takie płateczki jakby...ale złapac się nie dadzą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts