braza 05.01.2010 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Jamles, dzięki, cały czas aktualne. Zaraz skorzystam! Melduję, że śniegu nie zbierałam ... a co mi tam, raz mogę mieć czegoś mniej Te wiejskie klimaty to raczej nie zostaną, bo ja miejski szczur jestem. Ponieważ Gates się nie odzywa, nie mogę pojechać do Ikei, a co za tym idzie dopóki kasy nie przybędzie będzie tak, jak jest ... chwilowo ... Za to później ... noooo ... Chefie, ten kot to jakiś dziwny jest ... nie daje się prać ino zmywać... Zochna, skąd Ty wytrzasnęłaś te dzieci kwiaty Buziaki zostawiam na miły dzień http://7.static.mojageneracja.pl/img/pl/emoticons/buzki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 05.01.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 To jeszcze ino ja przyszłam z najlepszymi życzonkami na Nowy Rok, co by był- jak sama pisałaś lepszy, co byście zdrowi byli i 6 w totka ustrzelili ...hej! Brazunia pięknie tam u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 dzień dobry u nas znowu cosik pomaluśku dosypuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.01.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Dzień doberek! U nas pięknie, śniegu nie brakuje, chyba dzisiaj jeszcze teżzdjęcia porobię, tak pięknie jest. Chlebki teraz hurtowo piekę, więc lecę, zarabiać ciasto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.01.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku życze!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.01.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 cześć ...chcesz deską z gwoździem po deee ? ... dobra ... nie dostaniesz Ładne zimowe zdjęcia wkleiłaś ... i kota ... miau Szkoda, że do lata tak daleko ... bo już byśmy przyjechali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Dzień doberek! Ja się dołączę do tego lania po doopie, nikt moich zdjęć nawet nie poszedł zobaczyć. Buuuuuuuuuu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2010 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Gwoździk, wsiadaj w dyliżans i dawajcie!!! Depsiu, no ja ... ten tego ... no ... Pójdę, naprawdę!!! Monia, gdzie Ty się znowu zawieruszyłaś, cooo???? Dobrego Roku dziewczyno! Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.01.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Dzień doberek! Ja się dołączę do tego lania po doopie, nikt moich zdjęć nawet nie poszedł zobaczyć. Buuuuuuuuuu!!!! Przestań buczeć wreszcie! Lata po wszystkich wewątkach i marudzi, że zdjęć nie oglądają... Przeca byłam, widziałam, napisałam... no ale mnie to się nie zauważa! Buuuuu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2010 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 No Agduś, podoba mi się Twoja postawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 06.01.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 dzień dobry przyszłam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2010 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Cześć Aka Widzę, że i Tobie humorek dopisuje, to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 06.01.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Brazunia-bo co nam innego pozostaje jak juz sie płakało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Dzień doberek! Ja się dołączę do tego lania po doopie, nikt moich zdjęć nawet nie poszedł zobaczyć. Buuuuuuuuuu!!!! Przestań buczeć wreszcie! Lata po wszystkich wewątkach i marudzi, że zdjęć nie oglądają... Przeca byłam, widziałam, napisałam... no ale mnie to się nie zauważa! Buuuuu! Wypraszam sobie, tylko po dwóch. Napisałam odpowiedź i nikt nie zauważył jej! Buuuuuu!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.01.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Dzień doberek! Ja się dołączę do tego lania po doopie, nikt moich zdjęć nawet nie poszedł zobaczyć. Buuuuuuuuuu!!!! Przestań buczeć wreszcie! Lata po wszystkich wewątkach i marudzi, że zdjęć nie oglądają... Przeca byłam, widziałam, napisałam... no ale mnie to się nie zauważa! Buuuuu! Wypraszam sobie, tylko po dwóch. Napisałam odpowiedź i nikt nie zauważył jej! Buuuuuu!!!!!!! Zaraz Ci trzepnę Odwołaj to!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2010 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 To ja może jakiś ring przygotuję .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.01.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Dobra, to ten ring jak wrócę wieczorem, bo idę na piechote na ten autobus. Braza, Ty mnie zrozumiesz bo też przez chaszcze i krzaczory musisz do cywilizacji dojść... moze jakiś autobus będzie jechał w najbliższym czasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Dzień doberek! Ja się dołączę do tego lania po doopie, nikt moich zdjęć nawet nie poszedł zobaczyć. Buuuuuuuuuu!!!! Przestań buczeć wreszcie! Lata po wszystkich wewątkach i marudzi, że zdjęć nie oglądają... Przeca byłam, widziałam, napisałam... no ale mnie to się nie zauważa! Buuuuu! Wypraszam sobie, tylko po dwóch. Napisałam odpowiedź i nikt nie zauważył jej! Buuuuuu!!!!!!! Zaraz Ci trzepnę Odwołaj to!!! No ale to "nikt" to o Agduś było, a nie o wszystkich!!! Buuuuu!!! Nikt mnie nie rozumie!!!! Buuuu!!!! A Agduś nie jest nikt, ale nie zauważyła i jeszcze opieprzyła!!! Buuuu!!! Buuuu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2010 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Rany, Depsia, zalałaś mi podłogę łzami Idę ring szykować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.01.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Dzień doberek! Ja się dołączę do tego lania po doopie, nikt moich zdjęć nawet nie poszedł zobaczyć. Buuuuuuuuuu!!!! Przestań buczeć wreszcie! Lata po wszystkich wewątkach i marudzi, że zdjęć nie oglądają... Przeca byłam, widziałam, napisałam... no ale mnie to się nie zauważa! Buuuuu! Wypraszam sobie, tylko po dwóch. Napisałam odpowiedź i nikt nie zauważył jej! Buuuuuu!!!!!!! Zaraz Ci trzepnę Odwołaj to!!! No ale to "nikt" to o Agduś było, a nie o wszystkich!!! Buuuuu!!! Nikt mnie nie rozumie!!!! Buuuu!!!! A Agduś nie jest nikt, ale nie zauważyła i jeszcze opieprzyła!!! Buuuu!!! Buuuu!!!! o to podświetlone mi chodzi.. Nie rycz, Mała, no juz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts