braza 19.01.2010 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Mądrego to i fajnie poczytać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Kochana, nie zgadłabyś, jaki to tekst, u mnie chyba w komentach napisałam... Jak może być minusdziewiętnastostopniowe spojrzenie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.01.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 a oprócz tego że -19 to bardzo zimno to w czym problem bo nie załapałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2010 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Verunia, to długa historia ... tekst z dyktanda. U Depsi jest ... cuda Pani, cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.01.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 ja bym napisała : - dziewiętnastostopniowy ... I tego bedziemy sie trzymac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2010 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 AnSi - cudne kociambry!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.01.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 ... 2. Przemyślawszy sprawę doszłam do wniosku, że pisownię łączną można by zastosować, jeżeli "minusdziwietnastostopniowy" uznać za przymiotnik w całości. Rozumiesz? Jako przymiotnik określający jakąś cechę "minusdziewiętnastostopniowości". ... Dokladnie tak samo odpisalam DPS-i na priva. Poza tym calkowice zgadzam sie z Toba Agdus, ze sam wyraz jest bardzo dziwaczny i nielogczny I tez niemieckimi konstrukcjami mii " zalatuje" No ciekawe, co specjalisci na UJ wymysla? Poza tym pozdrawiam wszystkich - wlazlam tu DPS-i - wiadomoscia do odpowiedzi wywolana Fajnie tu u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2010 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 No to się rozsiądź wygodnie i zostań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.01.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Dziekuje, dziekuje pieknie za zaproszenie. a zwierz w awatarze jaki piekny Jak ja zaluje, ze nie umiem sie takim pieknym zwierzem "obslugiwac" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2010 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Instrukcje obsługi zwierza możemy wspólnie z Agduś przesłać na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.01.2010 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Bardzo poprosze Choc nie wiem, czy z moja kondycja bylabym w stanie na "zwierze" wlezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.01.2010 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 AnSi - cudne kociambry!!! proszę o wyjaśnienie czy te kociambry są cudne czy też może minuscudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.01.2010 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Zochna, powiem tak: w swoim towarzystwie to ja się nigdy nie nudzę Wal Kobieto o co chodzi!! jak o co chodzi koleżanka chce odwiedzić Uroczysko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.01.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 SIę witam To więc i co wyszło? na czymś konkretnym stanęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 20.01.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 .. proszę o wyjaśnienie czy te kociambry są cudne czy też może minuscudne wziawszy pod uwage minusyy dodatnie i plusy ujemne to moje kociambry sa minuspluscudne - jak mozna miec watpliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.01.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 dzień dobry anSi normalnie potrójne szczęście u Ciebie siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.01.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Zochna, powiem tak: w swoim towarzystwie to ja się nigdy nie nudzę Wal Kobieto o co chodzi!! wiedziałam . tak to mają ludzie inteligentni jak o co chodzi koleżanka chce odwiedzić Uroczysko to też, ale nie moge aż tak Brazy straszyć (jak mam interes ) No więc - żeby tak porawnie zacząć, będę stawiac piec w kuchni,fajerkowy. Spokojnie - to nie jest prośba o wykonanie. Mogę przy okazji przestawić obecne graty - a mam tam szafki dolne marki IKEA , nie będę ukrywac. Stoją w rzędzie pod oknem. I tak - mogę zmienić układ i włączyć piec "do ciągu" zabudowy, robiąc układ "L". Albo nic nie zmieniać i postawić piec osobno w kącie. Ze względu na wrodzone lenistwo skłaniam się żeby nie zmieniać. Ale z drugiej strony - może lepiej zmienić A z trzeciej strony - piec to mi się podoba jak osobno stoi - a taki "w ciagu " to nie wiem. Z czwartej strony - jak zmienię to zrobi mi się miejsce na lodówkę w tym samy ciągu (ale wypadnie góra od kredensu ) No i co teraz :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.01.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 a.. zapomniałam dodac , że tez się zachwycam Ansi-owymi kotami Pomimo, że - głupio sie przyznać - ale ja to się troche boję kotów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.01.2010 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Matko, Zochna, to Ty może lepiej przyjedź, co Daj mi jakiś pogląd na tę swoją kuchnię, jakiś rzut, nawet odręczny. Aha i chciałam dodać: "Co za ironia!!!". Ja właśnie kombinuję, jak się pozbyć swojej kaflowej kuchni wziawszy pod uwage minusyy dodatnie i plusy ujemne to moje kociambry sa minuspluscudne - jak mozna miec watpliwosci Howgh!!! Jamlesik, no nareszcie przyszedłeś!!! Znowu gdzieś Cię nosiło Wiolaszka, nikt nic nie wie dalej, ale co tam, fajnie jest Cześć i czołem wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.01.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Matko, Zochna, to Ty może lepiej przyjedź, co będę jutro z rana, znaczy jeszcze przed sniadaniem rzuty muszę pokombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts