jamles 26.01.2010 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Jamles, akumulator Ci zamarzł? to efekt końcowy, właściwie nie zamarzł tylko się rozładował, problem tkwi w alternatorze zapadła decyzja, że będzie nowy, tylko jakieś 3 i pół stówki trzeba wyłożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.01.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 My przed zimą prostownik nabyliśmy i mąż sowjego dostawczaka cały czas ładuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 dzień dobry u mnie ładowanie dobre akumulator chronicznie niedoładowany przez krótkie odcinki jazdy i jazdę na światłach od wczoraj nówka akumulator dzisiaj życie jest piękne do autka kluczy pyk i gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Nasza nexia w stodole stoi, nieogrzewanej, ale zawszeć. Kocham to auto, od 14 lat niezmiennie - kluczyk do stacyjki i jedziemy. Dzień doberek! Braza, a wybrałaś już te piece konkretnie jakieś? Bo ja będe musiała do gości kupić, podpowiesz coś? I jakie są ich zalety? Czemu są najlepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.01.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Węglem paliłam, ale skończył się i ... zapominam kupić. Może w końcu jutro dotrę do składu. Przede wszystkim jednak drewno. Jeśli nie uda mi się załatwić porządnego, jak najmniej obsługowego ogrzewania w tym roku, to się wyprowadzam. braza, ja nie moge. Wez Ty te blokowe przyzwyczajenia zagnaj do miasta do bloku, tam gdzie ich miejsce... I nie pitol, jeno mysl co z tym ogrzewaniem na przyszly rok. Wraca do miasta, tez mi cos... p.s. zapytaj Depsie jak ja powiedzialam, ze mam nieszczelny komin, bo gniazdem zapchany! Same miejscowe tutaj. Depsia zdziwiona powiedziala..., ale on jest wlasnie szczelny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.01.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Dałas faktycznie czadu z tym węglem Teraz kupic drewno to chyba bez szans, już w połowie jesieni jest trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Dałas faktycznie czadu z tym węglem Teraz kupic drewno to chyba bez szans, już w połowie jesieni jest trudno Veruniu, już Ty lepiej odwołaj... ten czad... Kurczę, z Wami, miastowymi... Jedna węgla zapomina kupiś, druga ma nieszczelny komin, bo kawki jej zapchały, a trzecia daje czadu z węglem, artystki jedne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2010 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 A drewno załatwiłam, o! Węgla nie kupiłam, bo i po co skoro drewno będzie Królik, znowu gdzieś na laskach byłeś, co????!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 26.01.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2010 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Ciesze się jak nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 26.01.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.01.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 A drewno załatwiłam, o! Węgla nie kupiłam, bo i po co skoro drewno będzie No wybrnelas ladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.01.2010 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Królik, znowu gdzieś na laskach byłeś, co????!!! link do hotelu http://www.snowtrex.pl/index/popup.php?sei_id=13&id=9300 tu mieścina http://picasaweb.google.pl/jeanowa/ValCenis?authkey=Gv1sRgCIixhcfIttmmtAE# tu widoki http://picasaweb.google.pl/jeanowa/ValCenis16012010?authkey=Gv1sRgCOXXvYaPnZ-hvAE# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.01.2010 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Wraca do miasta, tez mi cos... myśli. że się wystraszymy Braza i kup ten węgiel a to drewno to zostaw na przyszłą zimę, bo pewnie suche nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.01.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Królik, znowu gdzieś na laskach byłeś, co????!!! link do hotelu http://www.snowtrex.pl/index/popup.php?sei_id=13&id=9300 tu mieścina http://picasaweb.google.pl/jeanowa/ValCenis?authkey=Gv1sRgCIixhcfIttmmtAE# tu widoki http://picasaweb.google.pl/jeanowa/ValCenis16012010?authkey=Gv1sRgCOXXvYaPnZ-hvAE# Czesc Królik dobrze, ze te daty na fotkach aktualne ale fajnie mieliście, i pustki takie na stokach, nic tylko szaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2010 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Kjójik, toś poszalał!!! Świetne zdjęcia!! Witanko środowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.01.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Witam w połowie tygodnia Wiadomości z regionu: Krajowa 8 Białystok-Warszawa odblokowana po wczorajszym koszmarnym wypadku. Mróz nieco zelżał, śnieg jeszcze nie pada. Niby ferie, ale młody codziennie do szkoły biega na dodatkową przedmaturalną matmę. Młoda zalicza wszystkie egzaminy w terminie zerowym, by potem poszaleć w końcówce karnawału. A my, starsi państwo trzymamy się ciepło Braza, posłuchaj ludków co Ci dobrze radzą i węgiel kup. Ponoć nobliści pomylili się w kwestii ocieplenia klimatu o 300 lat i najpierw będzie era lodowcowa, a dopiero ósme pokolenie po nas będzie miało szklarnię. No! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2010 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Tola, a znasz któregoś z tych Noblistów?? Chętnie mu do d... nakopię ... marne 300 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.01.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Gdybym znała osobiście, to bym już dawno nakopała i kazała kasę zwrócić. Ale widziałam i słyszałam jak się tłumaczyli ze swojej pomyłki...nie wiem, czy wybaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2010 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Ogólnie mam dobre serce, ale w tym przypadku i ja się zastanawiam nad wybaczeniem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts