wu 27.01.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 dzień dobry u nas w ramach epoki lodowcowej było rano -17 i padał śnieg a jeszcze zapowiadają opady 20 cm śniegu nosz kurde dachy u nas popadają bo nawet śniegu nie ma jak zrzucić bo przez ten marznący deszcz to wszystko do pokrycia przymarznięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Królik, znowu gdzieś na laskach byłeś, co????!!! Nie na laskach, tylko na deskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Aha - węgiel kup!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2010 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Fajny filmik o Rolling Stones na HBO2 oglądałam, lubię tych starych ramoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.01.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Witanko! Wróciliśmy z nart. Jutro przerwa na basen. U nas cieplutko - kiedy wracaliśmy już po ciemku było zaledwie -16! Od jutra zaczną się posty Brazowe pełne emotikonek , bo będzie paliła nowym (czytaj "mokrym") drewnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2010 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 A dlaczego od jutra mam wyglądac tak ?? Drewno przywiozą pod koniec tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.01.2010 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 A dlaczego od jutra mam wyglądac tak ?? Drewno przywiozą pod koniec tygodnia. To poczekamy do końca tygodnia. Nie no, nie życzę Ci tego! Może udało Ci się kupić suchutkie i będzie się paliło jak szalone! A tego pieca kuchennego to nie powinien zobaczyć zdun? Bo to dziwne, że tak sam z siebie wygasa. Chyba, że drewno mokre... No wiem, że wyrok podpisany, ale do wiosny jakoś musicie ze sobą wytrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.01.2010 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Królik, znowu gdzieś na laskach byłeś, co????!!! Nie na laskach, tylko na deskach. Jedno nie wyklucza drugiego Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2010 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Wyrok podpisany i mam tę kuchnię gdzieś. Nawet Szanowny miał jej już powyżej dziurek od nosa, a to już chyba coś znaczy, no nie?? W kominku to mi się nawet mokre drewno pali, jedyny problem w tym, że do rana żar nie wytrzymuje. Królik, laski na deski rwiesz??? Dlaczego na piękne, ciemnogniade klacze SP nie chce się dać złapać żadne ciacho, coooo???? Nie ma bata, padam na pysk... Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.01.2010 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Depsia, pewnie nie chcesz takiej felernej kuchni? Cooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.01.2010 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Królik, laski na deski rwiesz??? Dlaczego na piękne, ciemnogniade klacze SP nie chce się dać złapać żadne ciacho, coooo???? no nie, albo nie widzisz, albo...nie, nie uwierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.01.2010 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Fajny filmik o Rolling Stones na HBO2 oglądałam, lubię tych starych ramoli ja zdążyłem tylko listę płac obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.01.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Depsia, pewnie nie chcesz takiej felernej kuchni? Cooo? Bardzo chcę, już ją kocham! Nie o tym jednak rzecz dzisiaj... Kochani, mam bardzo smutną wiadomość. Dzisiaj rano odszedł na zawsze Brazowy Mocart - pies o wielkiej posturze i równie wielkim kochającym sercu. Prawdopodobnie to właśnie serce nie wytrzymało dzisiejszego gwałtownego spadku ciśnienia - wczoraj mówili, że od 15 lat nie było tak gwałtownego spadku ciśnienia, jaki ma być dzisiaj. Mozart w ostatnie mrozy cały czas przebywał w domu, na podwórko tylko sobie wychodził spacerowo. Dzisiaj rano, po przespanej nocy, też wyszedł na dwór, jak zwykle psy czynią. Braza usłyszała tylko krótki dźwięk, ni to szczek ni to skowyt - i Mocart upadł. Nie żył już. Braza jest zrozpaczona i zapłakana, pokochała Mocarta równie mocno, jak on ją. Pamiętaj, Brazunia, że byłaś najlepszym, co mogło się Mocartowi pod koniec życia przytrafić. Całe życie sam jak palec, w upały i w mrozy pozostawiony sam sobie w nędznej budzie przy niezamieszkałym domu - miał Ciebie, kochającą rodzinę, swoje miejsce na ziemi i swoje stado. Był szczęśliwy, kochany, zadbany, na spacery prowadzany. Jeśli już miał odejść - to dobrze, że nie cierpiał, że stało się to tak szybko. Na pewno teraz w psim niebie pokazuje język z góry szczekającej Katmie... Trzymaj się, kochana, wypłacz się dobrze, my będziemy płakać z Tobą, a potem będziemy Ciebie pocieszać. Pamiętaj - był szczęśliwy i odszedł szczęśliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 28.01.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Braza, trzymaj się. Głupio mi to pisać, ale łzy mi lecą z oczu Pamiętaj, że dałaś mu ciepły kąt i dużo serca do samego końca, a uratowałaś prawdopodobnie przed schronem. Trzymaj się dzielnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.01.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 no to bardzo źle się ten dzień zaczął ja nigdy nie miałem psa czy kota więc nie wiem jak to jest ale teraz też mi trochę smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.01.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 O jeny, Marzenko tak strasznie mi przykro Trzymaj się kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.01.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 braza, przykro mi. Trzymaj sie kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.01.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Braza - bardzo mi przykro, wiem jak to boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.01.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 braza, przykro mi przytulam ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2010 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Dzięki Kochani... na razie lepiej nie mówić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts