Yeti 03.02.2010 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Nie psikaj Yeti, WD strasznie wpływa na sierść ... matowieje No czułem, normalnie przeczuwałem, że chce mi kolczasta gadzina krzywdę zrobić... A jak spotkasz w lesie Yeti ... z lejkiem - uciekaj! W desperacji jest Te, Jeżyk... ty ciągle podskakujesz..., a ja coraz bliżej jestemhttp://www.cosgan.de/images/midi/boese/e080.gif A na Jamlesa, to lepiej uważajcie... Jak już kukać zaczął, to pewno zaraz jajka podrzuci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.02.2010 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Nie psikaj Yeti, WD strasznie wpływa na sierść ... matowieje No czułem, normalnie przeczuwałem, że chce mi kolczasta gadzina krzywdę zrobić... Taaaa ? A kto ci powiedział o lejku ? Hmmm A ja cie chciałam pochwalić ... http://forum.muratordom.pl/nowoczesnie-w-wiejskim-klimacie,t150842.htm A jak spotkasz w lesie Yeti ... z lejkiem - uciekaj! W desperacji jest Te, Jeżyk... ty ciągle podskakujesz..., a ja coraz bliżej jestemhttp://www.cosgan.de/images/midi/boese/e080.gif A na Jamlesa, to lepiej uważajcie... Jak już kukać zaczął, to pewno zaraz jajka podrzuci No nie mów ... Buszujesz po moim dzienniku ? A na jajkach sie posadzić nie dam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.02.2010 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Te, Yeti ... a co to znaczy : z gór (dobrońskich) hmmm ? Nie żebym była wścibska ...tylko tak se myśle czy aby masz do mnie wystarczająco daleko ... i mogę ci jeszcze podokuczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 04.02.2010 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Taaaa ? A kto ci powiedział o lejku ? Hmmm No właśnie... jakbyś nie mówiła, to by mi na pewno do łba nie przyszło Tak to jest jak się człowiek z jeżem zada A ja cie chciałam pochwalić ... http://forum.muratordom.pl/nowoczesnie-w-wiejskim-klimacie,t150842.htmPoszłaś chwalić czy z magdazabiej sypialni skorzystać? (cieszę się, że ci się podoba. Może coś ci się do drewniaka nada .) [No nie mów ... Buszujesz po moim dzienniku ? Październik już za mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.02.2010 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Taaaaa .... "góry dobrońskie" ...takie one góry jak ja dziewica orleańska Ale ja już będę grzeczna khm khm ...bo chyba wiem gdzie to jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.02.2010 01:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 http://bi.gazeta.pl/im/4/5318/z5318664X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 04.02.2010 02:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 ...a nie mówiłem.... ...i która teraz kwoczyć będzie? Te, Yeti ... a co to znaczy : z gór (dobrońskich) hmmm ? Nie żebym była wścibska ...tylko tak se myśle czy aby masz do mnie wystarczająco daleko ... i mogę ci jeszcze podokuczać Nie zauważyłem tego wpisu wcześniej. Ty już wiesz , ale ja cię jeszcze upewnię: Masz bardzo NIEWYSTARCZAJĄCO DALEKOhttp://www.cosgan.de/images/midi/boese/e080.gif (podać w kilometrach? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.02.2010 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Czesc Ależ tu zbiegowisko się zrobiło zwierzyny wszelakiej... A wilkow nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 04.02.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 A do czego ci wilki potrzebne? Żeby "zbiegowisko" rozpędzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.02.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Dzień Dobry Chciałam się przywitać. W nocy czytałam Twój dziennik i jestem pod wrażeniem treści i jakości opisu. Już wiem (chyba ) dlaczego swą posiadłość nazwałaś Uroczysko... Mnie też ono zauroczyło. Masz tam cudnie. Wszystkiego dobrego Arnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.02.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 do kompletu a nie żeby rozpędzać bo miłe to zbiegowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.02.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Ty już wiesz , ale ja cię jeszcze upewnię: Masz bardzo NIEWYSTARCZAJĄCO DALEKOhttp://www.cosgan.de/images/midi/boese/e080.gif (podać w kilometrach? ) Ten tego nooo... nieee nie musisz Hmmm - godzinka drogi (zgodnie z przepisami ) Te "góry" mnie zmyliły Czeeeee wszystkim Włącze dzisiaj szwendacze i pobuszuje troszkę bo samoooooooochód mi odśnieżaaaaaaaają !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2010 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Naharowałam się znowu przy drewnie jak osioł a i tak nie wszystko zrobione, ledwo zipałam, postanowiłam sobie drzemkę uciąć i ... jakiś rozdarty dziób zakłócił tę moją sielankę Ja sobie wypraszam!!! Yeti i Jeżyk ... czy Wy możecie tak nie tupać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 No jak mają nie tupać, jak z lejkiem po lesie ganiają? On przymierzył, szukał jeża ( - dlaczego nie jeżowej, hm... ), ona namierzała, takoż i on... Krótko mówiąc, szukali się i namierzali, więc na pewno okropnie tupali. Ja dzisiaj jakieś małe rzeczy takie robiam, jakbym nic nie robiła, a cały dzień łaziłam i coś robiłam. I nic, ale to NIC nie widać, że cokolwiek robiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.02.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Naharowałam się znowu przy drewnie jak osioł a i tak nie wszystko zrobione, ledwo zipałam, postanowiłam sobie drzemkę uciąć i ... jakiś rozdarty dziób zakłócił tę moją sielankę Ja sobie wypraszam!!! Yeti i Jeżyk ... czy Wy możecie tak nie tupać Aa aaa aaaale o so choci ..... Ja pod deską siedziałam ...bo Yeti khm khm nie chciał lejka oddać ... Wiem ! To Jamles buszował ...znowu Depsia - grunt, że nie znalazł Ale trza się mieć na baczności ...bo zmyłka ...myślałam, że to góral ...a tu zonk i jak śniegi puszczą to rekreacyjnie na rowerze do mnie podskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.02.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 dobry wieczór a ja jak poczytałam jak się Jeżyk z Yetim do siebie zabierali to uplułam monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2010 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Jeżykowa, Ty nie udawaj ... "ale o sooo ... chodzi ....?" myślałby kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.02.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Co Ty właściwie z tym drewnem robisz? Układasz tylko? Bab nadzieję, że już porąbane masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2010 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Układam, nie wszystko jeszcze porąbane. Niektóre kloce ważą chyba ze 12 kilo Wnoszę do drewutni, zrobiłam sobie 2 dni przerwy i ledwo je podśniegiem znalazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 No baaardzo ciekawe, baaardzo... Ona (ta Jeżykowa znaczy) niby nie wie o co chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts