wu 09.02.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 dzień dobry teraz Yeti kota Jezyka chce tarmosić luuuuuudzie co tu się wyprawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2010 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Królika znowu widzę, jakie to fajne Na razie jakoś idzie, ciężko, ale idzie - zaspy jak cholera Yeti, Ty poważnie takiego szlaucha szukasz Cześć i czołem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.02.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Yeti, Ty poważnie takiego szlaucha szukasz Cześć i czołem. Największy szlauch w Europie http://images50.fotosik.pl/182/6717ac384b077e29med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.02.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Czemu nikogo nie ma? Przez Was chyba pójdę sprzątać na dole! No bo co mam robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.02.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Czemu nikogo nie ma? Przez Was chyba pójdę sprzątać na dole! No bo co mam robić? no jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2010 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Czemu nikogo nie ma? Przez Was chyba pójdę sprzątać na dole! No bo co mam robić? no jestem Agduś, ja też!! Drewna musiałam przynieść, inaczej dupa by mi zmarzła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 ja też z doskoku ale jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 09.02.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Yeti, Ty poważnie takiego szlaucha szukasz A dziwisz się - sama do Sołtysa pocwałowałaś . No ale jak on taki sprzęt posiada, to nie dziwota, że wszystkie jak do lepu lezą... Największy szlauch w EuropieAgduś, ciekaw jestem kto jest jego właścicielem? Miałaś z nim przyjemność... spotkać się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.02.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Brazuniu kochana, ja sie do Ciebie odezwę ale dopiero na wiosne z tą moja nieszczęsną łazienką. Teraz mam ją tak zagraconą, ze nie mogę nawet zdjęc zrobić a tam są wnęki i skosy i cieżko to sobie samemu wyobrazić. Oki? Ale odezwę sie na bank bo jesteś moją jedyną nadzieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2010 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Wiolaszka, narysuj rzut z wymiarami : wysokość ścianki kolankowej, odległości otworów drzwiowych i okiennych od ścian, wielkość tych otworów. Pokaż, gdzie jest kanalizacja i wentylacja. Po co nam zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.02.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Uwierz mi że potrzebne. Takich skosów to jeszcze nie widziałam Pogadam z mężem w weekend żeby pomierzył a ja to wrzucę na painta czy jakos tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2010 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Okey, Ty wiesz lepiej. Czekamy na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.02.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Największy szlauch w EuropieAgduś, ciekaw jestem kto jest jego właścicielem? Miałaś z nim przyjemność... spotkać się? Nie miałam z nim przyjemności. Obawiam się, że właściciel jest... zbiorowy. Albo jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2010 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Agduś, w streszczeniu zapomniałam napisać, że sformułowanie "powieść kryminalna" z czymś mi się skojarzyło lekko ... nie wiesz przypadkiem, co to może być?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.02.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Wiem, wiem... Ino czasu nie mam. Warsztaty teraz prowadzę. A w szufladzie mam coś, co powinnam już dawno przepisać. Dużo tego. I jeszcze zdjęcia poukładać i nowe zamówić i poiskać foldery ze zdjęciami i różne takie w domu robić, lakierować. Eeee.... Dużo tego. Nie wyrabiam się. Dzisiaj chyba pierwszy raz jechałam z premedytacją łamiąc ograniczenia prędkości w terenie zabudowanym Tak troszkę tylko, ale łamałam Za to nie ciągnął się za mną sznurek samochodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.02.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 A tak wogle, to zauważyłaś, o które Ci prive wysłałam? Znów mi ktoś kradnie całe dni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2010 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Dooobraaa ... uzbrajam się w cierpliwość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.02.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 ...a z czego prowadzisz warsztaty, jesli mogę podpytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2010 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Na godzinę priva nie zwróciłam uwagi, przyznaję bez bicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 09.02.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witam sie wieczornie Brazunia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts