Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Poszłam do koleżanki. Dawno się nie widziałyśmy. Pomiąchałyśmy mięchem razem i mi przeszło. Polecam taką terapię. Już nie mogę pochować mamuta w swoim dole. Najwyżej na małego bawołu wystarczy. Chwilami.

Andrzej usmażył pączki, kiedy ja biegałam między basenem, balem w szkole, przedszkolem i mierzeniem sukienek pierwszokomunijnych. Pyyyszne pączki mu wyszły. Depsia, jeżeli się pospieszycie, to może coś dla Was zostanie. Jak pączków nie lubię, tak kilka wciągnęłam!

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No nic ... tylko wirusa jakiegoś wczoraj rozsiałam :-? :cry:

Na Agdulkę przelazło ... na Brazullę ... jeszcze mi jamlesa zakopią ... :o :(

Może by trzeba faktycznie ze cztery kreple wciągnąć i ...przejdzie co?

mnie po trzech zrobiła się górka :lol: tak, że nie ma doła żebym się zmieścił :oops:

PS. z kreplami na dzisiaj to nie wiem czy już jestem w połowie drogi :roll: :wink:

...ale co to, jakas odmiana grypy, że na wszystkich przełazi? Taka "netowa", albo "jeżowa"? :roll:

to ja już ze swoim dołeczkiem nie będę wyłazić, żeby nie rozsiewać, pofilaktycznie terapię Agdus zastosuję!

Depsia, jeżeli się pospieszycie, to może coś dla Was zostanie. Jak pączków nie lubię, tak kilka wciągnęłam!

Ja bardzo liczę na to, że kilka pączków mi się dostanie, Andrzejowe na pewno są doskonałe! :D

Co Wy z tymi dołami? :o

Zgłupiałyście? :o

Wyłazić mi szybko z tych dołków, życie jest piękne, macie zdrowe dzieci i każda albo nowy dom albo dom w budowie, żaden kataklizm pogodowy Wam się nie szykuje i nikt nie umarł.

Marsz do kuchni, porządek robić i do pionu przywołuję! :wink: :lol:

Doła to ma Ania W., jest teraz w bardzo smutnym okresie swojego życia, bo Tata jej umarł, ale Wy?

No nieeee, moje drogie, przeginacie! :roll:

Proszę szybciutko mi sie uśmiechnąć i wygonić wszystkie doły i dołki, bo tournee zrobię i miotłą powyganiam Wasze doły!

Zacznę jutro od Agduś. :lol:

Mój dół był chwilowy i terapia słowem pomogła. Jeszcze tylko jedna rozmowa przede mną.

Twoja zapowiedź wymiatania dołów może mieć dziwne następstwa. Prorokuję, że nagle na tę przypadłość zacznie cierpieć tyle osób, że do wiosny nie zakończysz tourne z miotłą po Polsce!

Pączki są doskonałe! Przyczyniłam się do tego kupując konfitury i spirytus. Reszta zasług po stronie Andrzeja.

Witam się dziś.

Informuję, że mi do doła daleko bardzo :lol: Wszystkie powyżej wymienione przez Depsie powody utrzymują mnie na powierzchni. Co prawda pracy nie mam, ale to nie powód, żeby sie załamywać :lol: :lol: Miliony są takich jak ja i nudzą sie w domu, bo nikt ich nie chce. Na pewno komuś na zdrowie to wychodzi :p :p

Ja swój zakopałam. Zresztą wiedziałam, że on taki krótkoterminowy jest.

Też pracy nie mam (ino co ja robię, że czasu też?), ale we własnym towarzystwie się nie nudzę. Że już nie wspomnę o towarzystwie na forumie (jeżeli tylko ktoś jest)!

....w towarzystwie się nie nudzę. Że już nie wspomnę o towarzystwie na forumie (jeżeli tylko ktoś jest)!

ja jestem, ale ze mną to się zanudzisz :oops:

Ja tam się nie nudzę nawet w kolejce. Chociaż nie - jest jeden facet, który potrafi mnie zanudzić. Na szczęście moja córka przestała się przyjaźnić z jego córką - stwierdziła, że jest... nudna. Co racja, to racja...

Ja tam się nie nudzę nawet w kolejce. Chociaż nie - jest jeden facet, który potrafi mnie zanudzić...

już myślałem, że to ja :o

Czy snujesz niekończące się dywagacje na temat swojego życia wewnętrznego, które postronnemu obserwatorowi zdaje się być ograniczone li tylko do ewentualnej fauny pasożytniczej?