Agduś 11.02.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Poszłam do koleżanki. Dawno się nie widziałyśmy. Pomiąchałyśmy mięchem razem i mi przeszło. Polecam taką terapię. Już nie mogę pochować mamuta w swoim dole. Najwyżej na małego bawołu wystarczy. Chwilami.Andrzej usmażył pączki, kiedy ja biegałam między basenem, balem w szkole, przedszkolem i mierzeniem sukienek pierwszokomunijnych. Pyyyszne pączki mu wyszły. Depsia, jeżeli się pospieszycie, to może coś dla Was zostanie. Jak pączków nie lubię, tak kilka wciągnęłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.02.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 No nic ... tylko wirusa jakiegoś wczoraj rozsiałam Na Agdulkę przelazło ... na Brazullę ... jeszcze mi jamlesa zakopią ... Może by trzeba faktycznie ze cztery kreple wciągnąć i ...przejdzie co? mnie po trzech zrobiła się górka tak, że nie ma doła żebym się zmieścił PS. z kreplami na dzisiaj to nie wiem czy już jestem w połowie drogi ...ale co to, jakas odmiana grypy, że na wszystkich przełazi? Taka "netowa", albo "jeżowa"? to ja już ze swoim dołeczkiem nie będę wyłazić, żeby nie rozsiewać, pofilaktycznie terapię Agdus zastosuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 11.02.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 ...co tu zrobić żeby was wyciągnąć z dołka ???? ... może zaśpiewać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Depsia, jeżeli się pospieszycie, to może coś dla Was zostanie. Jak pączków nie lubię, tak kilka wciągnęłam! Ja bardzo liczę na to, że kilka pączków mi się dostanie, Andrzejowe na pewno są doskonałe! Co Wy z tymi dołami? Zgłupiałyście? Wyłazić mi szybko z tych dołków, życie jest piękne, macie zdrowe dzieci i każda albo nowy dom albo dom w budowie, żaden kataklizm pogodowy Wam się nie szykuje i nikt nie umarł. Marsz do kuchni, porządek robić i do pionu przywołuję! Doła to ma Ania W., jest teraz w bardzo smutnym okresie swojego życia, bo Tata jej umarł, ale Wy? No nieeee, moje drogie, przeginacie! Proszę szybciutko mi sie uśmiechnąć i wygonić wszystkie doły i dołki, bo tournee zrobię i miotłą powyganiam Wasze doły! Zacznę jutro od Agduś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 DPS-ia od Agdusi to do mnie bliziutko będziesz miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.02.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Mój dół był chwilowy i terapia słowem pomogła. Jeszcze tylko jedna rozmowa przede mną.Twoja zapowiedź wymiatania dołów może mieć dziwne następstwa. Prorokuję, że nagle na tę przypadłość zacznie cierpieć tyle osób, że do wiosny nie zakończysz tourne z miotłą po Polsce! Pączki są doskonałe! Przyczyniłam się do tego kupując konfitury i spirytus. Reszta zasług po stronie Andrzeja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 a jakby tak przepis na pączki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.02.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Mogę poprosić Mistrza, ale to żaden tajemny przepis - co roku bierze książkę kucharską i z niej sobie odpisuje. Pączki, chrust i pierogi smażone robimy raz w roku - oczywiście nie w tym samym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 proś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.02.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Witam się dziś. Informuję, że mi do doła daleko bardzo Wszystkie powyżej wymienione przez Depsie powody utrzymują mnie na powierzchni. Co prawda pracy nie mam, ale to nie powód, żeby sie załamywać Miliony są takich jak ja i nudzą sie w domu, bo nikt ich nie chce. Na pewno komuś na zdrowie to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.02.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 dzień dobry może z wiosną się dołek zakopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.02.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Ja swój zakopałam. Zresztą wiedziałam, że on taki krótkoterminowy jest.Też pracy nie mam (ino co ja robię, że czasu też?), ale we własnym towarzystwie się nie nudzę. Że już nie wspomnę o towarzystwie na forumie (jeżeli tylko ktoś jest)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.02.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 ....w towarzystwie się nie nudzę. Że już nie wspomnę o towarzystwie na forumie (jeżeli tylko ktoś jest)! ja jestem, ale ze mną to się zanudzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.02.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 ja to bym nawet chciała mieć trochę czasu żeby sie ponudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.02.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 wylej herbatę do kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.02.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 ....w towarzystwie się nie nudzę. Że już nie wspomnę o towarzystwie na forumie (jeżeli tylko ktoś jest)! ja jestem, ale ze mną to się zanudzisz Ja tam się nie nudzę nawet w kolejce. Chociaż nie - jest jeden facet, który potrafi mnie zanudzić. Na szczęście moja córka przestała się przyjaźnić z jego córką - stwierdziła, że jest... nudna. Co racja, to racja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.02.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Ja tam się nie nudzę nawet w kolejce. Chociaż nie - jest jeden facet, który potrafi mnie zanudzić... już myślałem, że to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.02.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Jamles ja chcę odpocząć ale samobójcą to ja nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.02.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Ja ze sobą to sie nie nudzę, ale teskno mi do ludzi, takich na zywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.02.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Ja tam się nie nudzę nawet w kolejce. Chociaż nie - jest jeden facet, który potrafi mnie zanudzić... już myślałem, że to ja Czy snujesz niekończące się dywagacje na temat swojego życia wewnętrznego, które postronnemu obserwatorowi zdaje się być ograniczone li tylko do ewentualnej fauny pasożytniczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts