aniahubi 18.02.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Nie będę ... kłamać nie chcę, a prawdy powiedzieć nie mogę... Cóż za poprawność polityczna Słoneczne witanko Śnieg śmiga dziś z dachu jak szalony, a huku robi co nie miara, zaraz zawału dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.02.2010 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Ładnie zabrzmiało: "poprawność polityczna" Czy Ty chcesz powiedzieć, że u Ciebie odwilż??? To niesprawiedliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 18.02.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 O tak, u mnie odwilż zupełna - od wczoraj temperatury dodatnie, a dziś słońce daje jak szalone. A i tak ze 20 cm śniegu leży w ogrodzie... Z tym, że u nas było w ogóle stosunkowo mało śniegu w porównaniu do innych rejonów kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.02.2010 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 20 cm śniegu .... chciałabym tyle mieć, u mnie miejscami to i 70cm leży.Gdzie ta odwilż????!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.02.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Już się sama umoralniłam Dzień dobry ... przepraszam za nieobecność. Kłamiesz! (albo grzeczniej "mijasz się z prawdą") To ja Cię umoralniłam telefonicznie! Przeprosiny przyjmuję... łaskawie... U nas też odwilż, ale zapowiadają od jutra znów opady. Co gorsza odwilżowe - deszcz ze śniegiem albo śnieg z deszczem. Ja tam bym wolała sam śnieg. Na razie z dachu od strony południowej już zjechało. Większość zrobiła to przedwczoraj. Dzisiaj jada resztki. Wczoraj dla odmiany był mróz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Brazula intrygujesz mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.02.2010 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Już się sama umoralniłam Dzień dobry ... przepraszam za nieobecność. Kłamiesz! (albo grzeczniej "mijasz się z prawdą") To ja Cię umoralniłam telefonicznie! Przeprosiny przyjmuję... łaskawie... Dobra.... dobra..... Przepraszam ... Śnieg zaczął spadać z drzew - to chyba dobry znak,co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.02.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Już się sama umoralniłam Dzień dobry ... przepraszam za nieobecność. Kłamiesz! (albo grzeczniej "mijasz się z prawdą") To ja Cię umoralniłam telefonicznie! Przeprosiny przyjmuję... łaskawie... Dobra.... dobra..... Przepraszam ... nie dobra tylko my też chcemy wiedzieć za co przepraszasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.02.2010 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 No Agduś przepraszam, za to, że nie podkreśliłam Jej jakże ogromnych zasług w umoralnianiu mnie, a Was za to, że skłamałam w tym zakresie, czyli kto tak naprawdę mnie umoralnił. Matko, rozumiesz coś z tego, bo ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Na razie z dachu od strony południowej już zjechało. Większość zrobiła to przedwczoraj. No. Sołtysowi na łeb 3 razy spadło. Ja tam nie wiem, kto umoralniał, a kto łgał i o czym, ale dobrze, że Braza się znalazła. Brazunia, czy Ty masz w planie jeszcze jakieś takie zniknięcia? Bo jeśli tak, to domagam się uprzedzania o tym, cobyśmy się nie martwili byli. U nas też dzisiaj odwilżowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 no ja trzy razy patrzyłam na wyświetlacz w samochodzie jak z pracy wyszłam bo uwierzyc nie mogłam że kole czwartej po połedniu było 6 stopni i to na plusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.02.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Wiosna się zbliża!!! Już widać sarny na łąkach!! Zima długo nie potrwa! http://img28.imageshack.us/img28/1273/sarny.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.02.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Dobrze że wiosna się zbiża, strasznie szkoda mi tych leśnych zwierzatek. Z głodu, z desperacji podchodza tak blisko człowieka. Otatnio jak jechałam samochodem widziałam niesamowity widok. stado może 50 sarenek otoczyła faceta, który z worka wysypywał im jedzenie i to wszystko tuz pod jego domem . Normalnie nie podeszły by przeciez tak blisko. Ale jak głód ściska to zwierzęta jak widać są w stanie pokonac strach przed ludżmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.02.2010 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Mam nadzieję, że macie rację z tą wiosną ... mam powyżej dziurek od nosa zimy!! Depsia, ja tam mogę uprzedzać, czemu nie, ale to się zacznie nudne robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.02.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Taaa ...tu też śpią ... Jamles - dawaj dzwony ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.02.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 dzień dobry Brazula rozumiem że coś kombinujesz że masz zamiar znikać tak często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.02.2010 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Jeżyk, mały qurna jesteś, ale ze zrobieniem hałasu widzę umiesz sobie poradzić. Dobrze, że Jamles schował dzwony... Wusia, ja jestem grzeczna dziewczynka i nic nie kombinuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.02.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Brazuniu, kochana, czy Ty kojarzysz nazwę takich kafli? http://bi.gazeta.pl/im/9/6941/z6941399X.jpg Mam koncepcje na tą moją łazienke a kurcza florcio chce pomacać to na zywo i nie znam nazwy. ps. mąż skończył wczoraj balustradę ależ jestem szczęśliwa I słonko piekne świeci i cieplutko jest i wiosną pachnie i ptaszki mi w zagajniku za domem pieknie świergolą i wogle fajnie jest bo tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.02.2010 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Wiolaszko, na razie nie kojarzę. Ale poszukam u siebie w bibliotece i w necie, może znajdę! Też u mnie ptaszki świergolą, ale czy jest fajnie?? Pół metra śniegu mam na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.02.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Ale ze 20 cm już Ci na bank stopniało. Jeszcze tylko trochę i będzie go dużo mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts