Gość 23.02.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Znam mnóstwo ludzi którzy żyją w takiej dziwnej schizie duchowej. Twierdzą że wierzą ale nie do konca wiedzą w co , bo na wszelki wypadek lepiej wierzyć (wiadomo, jak trwoga to do Boga) Do kościoła raczej nie chodzą bo księża be, bo nie wszystko im pasuje i wiąże się już z jakimś wysiłkiem czy wyrzeczeniami ale sakramenty jak najbardziej bo jak to nie ochrzcić dziecka, nie wziąć ślubu w kościele- to przecież nie wypada, taka tradycja itd. Tak to niestety wygląda w większości nasz polski katolicyzm -taki nijaki , powierzchowny. Nie mówie tu żeby kogoś oceniać, bo do świętości mi daleko , to tylko taka smutna refleksja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.02.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 verunia dokładnie tak, tylko mnie się tyle nie chciało pisać ja świętym napewno nie będę, u mnie z katolicyzmem( żeby nie pisać z wiarą) to tak jak z kodeksem drogowym ....... naginam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.02.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Sama twierdzę, że jestem wierząca (bo w Boga bardzo wierzę), ale z Kościołem to mam na bakier. Jakoś nie potrafię uładzić się wewnętrznie z wieloma rzeczami, których trudno w polskim Kościele nie widzieć. I nawet nie chodzi o te wyrzeczenia (chociaż czasem też ), ale bardziej o to, że nie zgadza mi się to, co słyszę z ambony, z tym, co widzę w Kościele i u naszych wielu księży. Temat-rzeka, nie ma co się rozwodzić, wszyscy wiedzą, o co chodzi. Niebezpieczny "Avatar", mój Boże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2010 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Kicia nas znienawidzi ... właśnie wróciłyśmy od weta, małych kotków nie będzie. Cześć! Jestem antyklerykał, ot i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.02.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Braza,Ad.1. Kicia zapomni bardzo szybko. Za to nie odbije jej ze staropanieństwa, jak kotkom mojej mamy.Ad.2. Ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2010 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Skoro nie odbije, to git! Weterynarze stwierdzili, że dawno takiego dzikiego kota u siebie nie gościli ... psia krętka, psuka dzika, kicia dzika ... a co o sobie możemy powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2010 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-tomka-komtura-mazurskiego,f164.htm Dla Komtura!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.02.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Skoro nie odbije, to git! Weterynarze stwierdzili, że dawno takiego dzikiego kota u siebie nie gościli ... psia krętka, psuka dzika, kicia dzika ... a co o sobie możemy powiedzieć No jak to co? Taż Wy dzikie ludzie z lasu jesteście! Nie zauważyłaś, że futrem porastasz i kły Ci rosną na potęgę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.02.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 dobry wieczór Brazula i dzikus niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.02.2010 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Czesc Dzikusy nieucywilizowane Wczoraj nic nie pisałam, bo cały wieczór dziennik pewnej Jeżowej Pani czytałam trochę mnie wciagnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.02.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Czesc Dzikusy nieucywilizowane Wczoraj nic nie pisałam, bo cały wieczór dziennik pewnej Jeżowej Pani czytałam trochę mnie wciagnął Eeeeee ? Że co ? Że mój ? Mamy jeszcze inne jeżynki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.02.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 dzień dobry Jeżyku Twój Twój ja też czytałam i uśmiałam się setnie, potem jakaś łezka spłynęła a potem szczęki spod biurka wyjąć nie mogłam jak zobaczyłam coś naściągała dorodziejstw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.02.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 dzień dobry Jeżyku Twój Twój ja też czytałam i uśmiałam się setnie, potem jakaś łezka spłynęła a potem szczęki spod biurka wyjąć nie mogłam jak zobaczyłam coś naściągała dorodziejstw Oj jak mi miło ... Troszkę dziurawy ten mój dziennik i brak w nim systematyczności ale nie będę pisać na siłę ...jak się nic nie dzieje budowlanego ( na popierduchy wolę wtedy polatać ...nie myślę o kłopotach przynajmniej ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.02.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Czesc Dzikusy nieucywilizowane Wczoraj nic nie pisałam, bo cały wieczór dziennik pewnej Jeżowej Pani czytałam trochę mnie wciagnął Eeeeee ? Że co ? Że mój ? Mamy jeszcze inne jeżynki ? Twój Twój Z mężem czytalam i kazał mi zapytać przy okazji jak duzy jest dom bo gdzieś nam umknęło pomiędzy kolejnymi rozprawami z Kargulami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.02.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Wiolasz ...malutka ta moja chatka nie całe 100 metrów użytkowej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.02.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Spokojnie, wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.02.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Spokojnie, wystarczy Też tak myślę ... Ja tam cały tydzien sama - więc przestrzeni dosyć ... sprzątania też wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.02.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 ooo to ostatnie to najlepszy argument. Mieszkając w bloku, mieliśmy tylko 44 m2, kiedy mówiłam mężowi, że boję sie ze przy 140 m2 nie dam rady, bo przy 44 sama nawalam a oni rozwalają, to mnie uspokajał, ze przecież ma wazniejsze sprawy na głowie i on BUDUJE teraz. Obecnie budować przestał, obecnie WYKAŃCZA wiec też mi bałagan robi a ja dalej sprzątam. Tak wiec oprócz metrażu nic się nie zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.02.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Taaaa ...wiem co masz na myśli. Mój też gdzie nie wlezie to się za nim od razu cos ciągnie ... I jeszcze stwory - brudasy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.02.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Skąd ja to znam??? Niech się zastanowię....Dzisiaj o godzinie 7.15 wyciągnęłam z łóżka mojego stwora-brudasa, który miał do szkoły na drugą lekcję, więc wylegiwał się błogo. Bezlitośnie zawlokłam do kuchni i zażądałam NATYCHMIASTOWEGO sprzątnięcia śladów wczorajszego smażenia grzanek na kolację z blatu, kuchenki i patelni. Stwór protestował gromkim głosem i całym zasobem min, pluł jadem, ciskał się po kuchni i okolicach, ale wreszcie sprzątnął. Nawet poprawiając dwa razy (oczywiście nie ze swojej woli). Jestem dumna z siebie - nie sprzątnęłam za stwora! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts