Agduś 02.03.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Braza esemesowała, że przyjdzie i zrobi tu porządek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.03.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 no wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.03.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 jakby co, to ja już nie drapię ........ ...do jutra ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.03.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 już chyba zrobiła ten porządek, bo cisza zapadła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.03.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 sure, ja też bedę dopiero wycinać ale drapać nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 03.03.2010 03:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 jakby co, to ja już nie drapię ........ ...do jutra ........ Frosia, kawusia z rana i wracaj do drapania http://2.bp.blogspot.com/_SAelygeY3Pc/SucOHk9qNXI/AAAAAAAAAYE/q5ufdvzG9UY/s400/frosch,kaffee.jpg Dla tych z bardziej radykalnymi poglądami też mam prezent: http://www.bionovo.pl/images/artykoly/image_00199.JPG ...ale teraz to tu tylko hartowany Gwoździk jest bezpieczny... Ja wrócę dopiero jak wam goopie myśli przejdą... http://www.radiomerkury.pl/blogfoty/2062.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.03.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 podziękować yeti , podziękować ........... na drugi raz nie dolewaj śmietanki , pliss wole czysta - przeżroczystą piękny sprzęt , pięęęęęęęękny najczęściej korzystam z ...24 22 niezły do podrasowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.03.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 na drugi raz nie dolewaj śmietanki , pliss wole czysta - przeżroczystą ...i z cukrem ostrożnie ...bo po oczach dostaniesz ... Czeeeść frosia. Żabki lubią błotko - to może lepsza taka po turecku ( z fusami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.03.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 cukru też nie znoszę nie chcę , żeby ludzie mówili o mnie słodka idiotka fusy jak najbardziej naturalny piling takie błotko głęboko oczyszcza pozastawia skórę odświeżoną .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.03.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 A śluz Ci się od tych fusów nie ściera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.03.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 nawilżę sie odpowiednio w Śmigus Dyngus (nie mogę się odzwyczaić od mówienia śmingus dyngus , jakos tak ładniej brzmi) jamles by powiedział , że dobrze nawilżać się też od środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.03.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Braza zapodała: "napisz im, że jeżeli przy czytaniu zemdleję, zażądam odszkodowania". Takoż zastanówcie się dwa razy, zanim coś napiszecie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.03.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Braza zapodała: "napisz im, że jeżeli przy czytaniu zemdleję, zażądam odszkodowania". Takoż zastanówcie się dwa razy, zanim coś napiszecie! Eeee ...przecież grzecznie wszyscy ...na razie ... Jakby się frosia w tej kawie z fusami DUREX-żelem wysmarowała i zapolował na nią jamles z lejkiem albo temperamentem Yetiego ... noooo to by było coś A tak co ? Jamles śpi , Yeti przepadł u Gwoździa...a Frośka się moczy w tej kawie ...z ekspresu ...i bez śluzu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 03.03.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Jeżyk, nie wywołuj lejka z lasu!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.03.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 A mi się śniło, że Braza szydełkuje różowe stringi, chyba trzeba przestać spać, czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.03.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 nawilżę sie odpowiednio w Śmigus Dyngus (nie mogę się odzwyczaić od mówienia śmingus dyngus , jakos tak ładniej brzmi) jamles by powiedział , że dobrze nawilżać się też od środka nawiżanie w śmingus niezbędne jest Jeżyk, jamles nie śpi tylko czuwa a w wolnej chwili dzrewo rąbie i szukam lejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.03.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 A mi się śniło, że Braza szydełkuje różowe stringi, chyba trzeba przestać spać, czy co mnie , że pruje te stringi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.03.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Jamles, Ty przypadkiem nie rąbiesz tego drewna w Uroczysku??? I czy naprawdę Ci się śniło to prucie stringów??? I co z tym lejkiem w końcu się stało??? Taki lejek na wolności to niebezpieczny może być!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.03.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 I ustrzeliłam stronkę! W dodatku trzysta dziewięćdziesiątą - prawie jubileuszową! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.03.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 A mi się śniło, że Braza szydełkuje różowe stringi, chyba trzeba przestać spać, czy co mnie , że pruje te stringi pruje już nałożone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts