AgaJeżyk 03.03.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Wusia, wyrzuć to z siebie: kto jest twoim mężem? Kudłaty ...Wusię trza przytulić ...zmartwienie ma (więc nie dokuczaj bo będziesz jeżowe kolce z dooopy iskał ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 03.03.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Za szybko reagujesz - właśnie edytowałem - coś zwietrzyłem po waszych 2 wpisach...ale jeszcze nie wiem co - idę czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.03.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Za szybko reagujesz - właśnie edytowałem - coś zwietrzyłem po waszych 2 wpisach ...ale jeszcze nie wiem co - idę czytać Nooo - bo ja jeżyk jestem ...nie żółwik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 03.03.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 No bank, że Braza zejdzie albo co najmniej zemdleje, jak to wszystko poczyta! Martwię się o Wusiowego kotecka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.03.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Ja to już nawet nie wiem, co Brazie w sms-ie napisać! Zresztą pewnie i tak telefonu przy sobie nie ma, bo w tych stringach nie widziałam kieszonki. Chyba, że do kutasika przywiązała wyprutą nitką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.03.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Odpowiedziała, że jej już nic nie zdziwi, bo ona z Foruma jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.03.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 znaczy ,że przywiązała sobie fona do dzyndzelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.03.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Ciekawe czy te majtki jeszcze ma i dzyndzelka też. Może kto zepruł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.03.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Jamles drewno ciupie i pruje stringi, a Braza się cieszy, że ciupać nie musi i dzierga stringi szydełkiem, dotrzymując w drewutni towarzystwa Jamlesowi. W toplesie wciąż jest, bo stanik dziergała Depsia, ale jej koty zabrały go i teraz Nefka w różowym staniku paraduje. http://www.eioba.org/files/user12706/peace_20frog.jpg PEACE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.03.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 o mateczko!!! i to wszystko w jednej drewutni?? to lepsze niż serial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.03.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 o mateczko!!! i to wszystko w jednej drewutni?? to lepsze niż serial jak film jakiś to mam szansę na Malinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.03.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 eee co tam laury i nagrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.03.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Czy ja wiem? Taka Laura mogłaby się naszym kolegom spodobać... http://www.topstars.pl/wp-content/uploads/2009/05/lauar0.jpg Ja osobiście wolałabym nagrodę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 04.03.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Jamles drewno ciupie i pruje stringi, a Braza się cieszy, że ciupać nie musi i dzierga stringi szydełkiem, dotrzymując w drewutni towarzystwa Jamlesowi. W toplesie wciąż jest, bo stanik dziergała Depsia, ale jej koty zabrały go i teraz Nefka w różowym staniku paraduje. Widzisz Jamles - i tu jest ten podstęp... Prędko z tej drewutni nie wyjdziesz, bo co sprujesz to ona uszydełkuje Ale z tym toplesem to dajta już dziewczęciu spokój - przecie to nie lipiec, jeszcze se sutki odmrozi... Muszę z domu wychodzić, ale naprędce coś dla Brazuni znalazłem - niech się odzieje bidula nieco http://www.funfunkypages.com/new_bra/new_bra.jpg Był jeszcze model dla matki karmiącej... ale to chyba nieee... http://www.leiweb.it/moda/news-moda/2009/gallery/img/reggiseni_arte_5_528.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 No coś Ty, Yetuś, jak ona z Jamlesem tam w tej drewutni, to bankowo, że nie zimno jej, zwłaszcza, że Frosia już chyba ten Durex żel oddała, bo cała wytarzana w nim już. Chyba jej łapka od tego Durexu zesztywniała, jakoś tak w górze na tym zdjęciu trzyma. Nefce bardzo do twarzy w różowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.03.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 no właśnie co z tą łapką ? zesztywniała i drapać jaj nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.03.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 znaczy ,że przywiązała sobie fona do dzyndzelka ...i czeka na wibrator ... (ten co to telefonem trzącha ) Widzisz Jamles - i tu jest ten podstęp... Prędko z tej drewutni nie wyjdziesz, bo co sprujesz to ona uszydełkuje Yetuś zazdrosny jak nic Ooooj posiedziałbyś w tej drewutni coooo ? Ale z tym toplesem to dajta już dziewczęciu spokój - przecie to nie lipiec, jeszcze se sutki odmrozi... A jakby tobie tak Braza w toplesie przed nosem latała ...ciekawe czy byś ją ubierał ... Był jeszcze model dla matki karmiącej... ale to chyba nieee... Typowy samiec Jak tak to dobre ...jak mleko ciecze to już bleeeee. A to po to jest ! Do jedzenia - nie mymłania ! zesztywniała i drapać jaj nie mogę Frośka ...jeszcze kto pomyśli żeś ...ropuch Maaatko ale tesiemca uwiłam Mam profesjonalnych nauczycieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.03.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 no no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.03.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 no no No powiedz, że jestes ze mnie dumny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts