wu 10.03.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 łooooooooooo Braza się objawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.03.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 P.S. Podobno lejek zaginął Szukajcie, do pioruna, toż cały nasz skarb!!!!! jesssuuu gdzie ten lejek??!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 no z tego co wiem to go Jeżyk pci meskiej zakamuflował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 10.03.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 łooooooooooo Braza się objawiła nooo ...i jak się gęsto tłumaczy! A wiecie kto się tłumaczy... i jeszcze uwagę chce odwrócić - los lejka tak ją nagle zaciekawił Ty się Braza nie bój, w twoim przypadku to grunt żeby Gwoździk był na miejscu A lejek, to wiadomo gdzie jest. Nie wiadomo tylko w jakim stanie, bo Jeża pisała, że już przy pierwszym użyciu tak zaszaleli, że cała farba zeszła... (a ładny był - czerwony ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.03.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 A teraz sprostowanie!!!! Drewno rąbię - prawda jak smok, ale cała reszta, czytaj: szydełkowanie stringów, latanie goło, łapanie kijanek itp to wredne pomówienia. A teraz spadam, bo to nie mój net jest!!! Firmę Orange za obsługę klienta posłałabym do diabła!!!! Buziaki, no normalnie lubię Was jak nie wiem cooooo!!!!! P.S. Podobno lejek zaginął Szukajcie, do pioruna, toż cały nasz skarb!!!!! Nie wykręcisz się! Zdjęcia są! Mocny dowód rzeczowy mamy! No może całkiem gołych to nie (dobrze się chowałaś), ale w stringach i w tym fikuśnym garniturku wszyscy Cię tu widzieli. Na razie to firma Orange posłała Cie do diabła. A Ty ich nie możesz. My Cię też (przynajmniej ja). PS Z lejkiem nie miałam nic wspólnego. Nie poczuwam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.03.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Do lejka takoż się nie poczuwam, a Brazę to lubię jak nie wiem co! Mnie to się zdaje, że Jeżysia go zabrała, ten lejek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 10.03.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Dobra ... niech będzie ... odkupie lejek (mocno wyeksploatowany ) Jak już sie Braza tak rozochociła to trza dziewczynę ratować ... Mnie to się wydaje, że Jamles miał większy i mocniejszy ... ale chyba też go wyeksploatowali w tej drewutni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.03.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Ja taki znalazłam. Nada się? http://www.sklep.eskot.pl/pictures/g-pic4923eff302b92.jpg A ten ma regulowaną średnicę!!! Każdemu przypasuje! http://www.fide.pl/img_p/lurch/297/00010970.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.03.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 dzień dobry Agduś ale tym regulowanym to sobie można coś przyciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.03.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Bo to trzeba regulować przed, a nie w trakcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.03.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 A co robić, jeśli w trakcie się rozreguluje? Dobry lejek to jednak bardzo ważna rzecz jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.03.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 A co robić, jeśli w trakcie się rozreguluje? Dobry lejek to jednak bardzo ważna rzecz jest! Nie wiem, nie mam doświadczenia... ja nie jestem jeżem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 11.03.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 A co robić, jeśli w trakcie się rozreguluje? Dobry lejek to jednak bardzo ważna rzecz jest! Nie wiem, nie mam doświadczenia... ja nie jestem jeżem... Aaaa to zależy w którym "momencie" się rozreguluje ... Przeważnie mocno uszczypnie...ale kogo ...to właśnie zależy od tego "momentu" A najgorzej to jak sie rozreguluje i ...khm khm ...tam zostanie. Wtedy trza wydobyć - i to nie jest śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.03.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Dzień dobry! Mam nadzieje, że nikomu lejek nie pękł i że wszystko jest w porządku. I ONA znowu tak długo nie będzie miała neta, jak już kiedyś było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.03.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 dzień dobry matko jakie koszmary pękające lejki, szczypiące lejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.03.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Wszystko przez to, że Braza neta nie ma. Zeszliśmy na manowce i nie ma nas kto na właściwą drogę wprowadzić. Całkiem się wykoleimy. Ja już się czuję trochę wykolejona. http://static1.money.pl/i/galeria/60/21/23612/katastrofa,kolejowa,w,tajlandii.jpg Ciekawe, czy Braza zapłaci za dostęp do neta w czasie, kiedy go nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 12.03.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Agduś - ty jednak masz najlepszy pociąg do tych "tematów" A że troszke sie wykoleiłaś ... wyluzuj Braza to jest stringowy wykolejeniec My ją po tej drewutni to na odtrucie z seksoholizmu wyślemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.03.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Żeby nie było.... Zagladam każdego dnia w nadzei, że moze już odzyskałaś łączność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.03.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Braza to jest stringowy wykolejeniec My ją po tej drewutni to na odtrucie z seksoholizmu wyślemy Braza stwierdziła, że na seksoholizm nie ma szans, bo jest wykończona! Najwyraźniej jednak nikt nie pomógł Jej rąbać zapasu drewna na 2012 rok. Biedaczka... Z nudów nadal demoluje kuchnię. Ciekawe, co jej tam jeszcze zostanie... W dodatku nie ma pojęcia, co będzie z netem, bo nie może się z "nimi" dogadać. Podobno "testują" - cokolwiek to by nie znaczyło... Nie lubię "ich". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.03.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 ... hmmm ... wykończona mówisz ???? ... brzmi dwuznacznie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts