AgaJeżyk 16.03.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Natomiast pomysł płacenia podatku bez stringów uważam za świetny. Jeżeli w kasie siedzi facet, to właściwie forsy nie trzeba brać - tak się zagapi, że wyda pokwitowanie bez płacenia. Jeżeli kobieta, to może się zlituje nad biedną Brazą, której na nowe stringi nie stać. Jżeli w kasie siedzi kobieta to niech Braza szybko coś na dooope wciągnie bo nam wymyślą jeszcze jeden podatek "Od lubieżności" Facet da jej na pewno jakąś ulgę podatkową ( stringówkę może ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.03.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 dzień dobry Agduś jak zwykle Twoje podsumowanie bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2010 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Wpadłam na chwile, część się nie udała chyba przez brak stringów. Lecę dalej - podatku jeszcze nie płaciłam, stringów nie mam, jak w końcu zagryzę przedstawicieli Orange i odbiorę router powiem więcej. Cześć i czołem, lubie Was cały czas .... bo jeszcze wszystkiego nie czytałam. Papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.03.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Jak to nie masz stringów? Przecież na własne oczy widziałam jak dziergałaś, ściemniasz coś najwyraźniej Pa, pa i pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Wiadomość z ostatniej chwili. Dostałam sms-a: "Byłam, część się udało, część nie, pewnie przez te stringi. Jadę zapłacić podatek, bez stringów" Nasuwa mi się kilka pytań: 1. Która część się udała, a która nie? 2. "Przez te stringi" to znaczy przez ich szczątkową obecność, przez ich ukrycie pod nieopatrznie zabraną odzieżą wierzchnią czy też przez ich brak? 3. "Przez te stringi" było to, co się udało, czy to co się nie udało? 4. Jakiej płci były osoby, u których sie udało, a jakiej te, u których nie? Natomiast pomysł płacenia podatku bez stringów uważam za świetny. Jeżeli w kasie siedzi facet, to właściwie forsy nie trzeba brać - tak się zagapi, że wyda pokwitowanie bez płacenia. Jeżeli kobieta, to może się zlituje nad biedną Brazą, której na nowe stringi nie stać. Dokłądnie te same myśli mnie natychmiast nawiedziły! ...część się nie udała chyba przez brak stringów. I co, zmarzłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.03.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Kurde, trzeba kobiecie jak najszybciej jakieś gacie podesłać, bo się nam ciężko rozchoruje!Jamles, Ty byś się poczuł! Skoro sprułeś, to wypadałoby odkupić albo wydziergać własnoręcznie.Ja szydełkować nie potrafię, ale może jakąś zrzutkę na bieliznę dla Brazy zrobimy? O rąbaniu nic nie napisała. Ciekawe, czy już porąbała wszystko wokół, czy z sił opadła i rzuciła organizmem o sofę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.03.2010 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 http://www.we-dwoje.pl/files/Image/art_67/we_dwoje_4213.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.03.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 dzień dobry Jamles w takie kropy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Oj, Jamles, jakieś słabe te gacie, maluśkie i w ogóle... Nie wiem, czy Braza je zaakceptuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.03.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 bo to za swoje i takie cieplejsze do rąbania drzewa takie do prucia to będą jak się zrzutkę zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.03.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Szarpnęłam się i takie kupiłam - do drewutni będa lepsze, bo cieplejsze (prawie pod szyję): http://www.annamoryto.pl/wp-content/uploads/2008/10/komplet-212x300.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.03.2010 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Szarpnęłam się i takie kupiłam - do drewutni będa lepsze, bo cieplejsze (prawie pod szyję): http://www.annamoryto.pl/wp-content/uploads/2008/10/komplet-212x300.jpg podobają mi sie, naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.03.2010 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Matko, co to za gacie Te od Jamlesa to jeszcze ujdą.... J-23 ZNOWU NADAJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.03.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 AMEN !!! ... czyli niech się tak stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.03.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Masz juz necik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.03.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 dobry wieczór ooooooooo nadzór wrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.03.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Masz juz necik? Najwidoczniej ma. dobry wieczór ooooooooo nadzór wrócił No własnie. Trza brać nogi za pas! Teraz pewnie czyta, co wypisywaliśmy pod jej nieobecność i jak zara tu wpadnie, jak wrzaśnie, jak pogoni... Na wszelki słuczaj znikam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.03.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Ooooo przepraszam, ja nic nie wypisywałam Duchem wspierałam i myslami sie w drewutni łączyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.03.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Zaglądnęłam zza winkla - nie ma Jej! Coś długo czyta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.03.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 albo siekierę ostrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts