Gwoździk 18.03.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 ... ja swoich wypowiedzi nigdy się nie wypierałem ... i wypierać nie będę ... .. także co złego ... to ja .... mogę ..... ..... się przyznać do wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.03.2010 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Macie szczęście, dzisiaj jeszcze możecie czuć się bezpieczni. Zaległe płatności odrabiam, a coś słabo dzisiaj biega ten mój internet więc mogę nie dać rady wszystkiego przejrzeć. Jutro jadę do mojej Perły Bałtyku, obie księżniczki w sobotę skaczą w zawodach - trzymajcie kciuki od 10-ej, ale wieczorkiem usiądę ... no i wtedy bójcie się, jeśli macie czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.03.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 ooo Braza, jak to fajnie a kciuki będę trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.03.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Witam braza - Twój kominek jest zajebieszczy i będzie inspiracją dla mojego ( w bliżej nieokreślonej przyszłości... ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.03.2010 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 ...... bójcie się, jeśli macie czego ja się nie mam czego bać wirtualnie drewno połupałem, gacie prawie odpowiednie sprezentowałem, a prucie mi szło jak Christiano Ronaldo rzuty wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.03.2010 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Cześć Moose, miło Cię widzieć! Cieszę się w kwestii kominka, ale zapytam na wsi słuczaj, czy chodzi o posiadany obecnie, czy raczej ten wyczekiwany?? Jamles, no za to porąbane drewno to Ty akurat niczego nie musisz się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.03.2010 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Nooo ja pierniczę ...Braza wróciła A dooopę masz przyodzianą ? I jak sie odnajdujesz w swoich komentach Bo my tu solidarnie i z miłości ... nie dali komentom w niebyt popaść i dźwięcznośc nam proszę okazać dobraaaaaaa ? No ! I kiciuki trzymaj za Jeżyka bo buduje od poniedziałku ...aż za mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 19.03.2010 01:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Macie szczęście, dzisiaj jeszcze możecie czuć się bezpieczni (...), ale wieczorkiem usiądę ... no i wtedy bójcie się, jeśli macie czego ...no też zaczynam się obawiać... ...że ci się żadne z tych majteczek nie spodobały i... http://www.ekartki.pl/cards_files/20/20775_strach%20ma%20nie%20tylko%20wielkie%20oczy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.03.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 dzień dobry Yeti Ty bestio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.03.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Ufff, no to do jutra jeszcze pożyjemy. Ba, nawet możemy sobie jeszcze popisać, bo gdy kota nie ma, myszy harcują. Na zawody proponuję coś klasycznego, coby się córka wstydzić nie musiała za mamę: http://www.adsneeze.com/media/2008/02/body-painting-ad-3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.03.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Na zawody proponuję coś klasycznego http://esensa.pl/data/gfx/pictures/large/3/2/623_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.03.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Ufff, no to do jutra jeszcze pożyjemy. Ba, nawet możemy sobie jeszcze popisać, bo gdy kota nie ma, myszy harcują. Na zawody proponuję coś klasycznego, coby się córka wstydzić nie musiała za mamę: http://www.adsneeze.com/media/2008/02/body-painting-ad-3.jpg http://www.adsneeze.com/media/2008/02/body-painting-ad-3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.03.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 czy chodzi o posiadany obecnie, czy raczej ten wyczekiwany?? O posiadany mnie się rozchodzi [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.03.2010 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Psińco, mnię na zawodach nie będzie - po raz pierwszy w historii kariery obu księżniczek... W skrócie, telegraficznym, bo skonana jestem, nabiegałam się znowu po tej mojej Perle Bałtyku i duch ze mnie uchodzi... - las wycięty - mnóstwo wiele drzew pod piły poszło a wszystko przez to, że koty Depsi cyckonosz zaanektowały ... w sutki zimno mi było, trza było się jakoś rozgrzać! - drewna Jamles narąbał tyle, że i do końca świata (czyt.: 2012 rok) wystarczy! Jeśli ów zapowiadany koniec świata nie nastąpi będzie Jamles musiał znowu za rąbanie się wziąć! - kutasiki od stringów się ostały, jeden to sobie nawet do telefonu komórkowego przywiesiłam ... ładny jest, to niech oczy cieszy! No i tyle, się znaczy odniosłam, a co!! O odszkodowanie nie wystąpię ... z Foruma muratorowego jestem więc jednak nie takie rzeczy musiałabym czytać, żeby zemdleć Moose ... a jak chcę go (kominek, znaczy) na angielski zmieniać - no patrz Pani P.S. Yeti tylko papieros się zgadza, ta kokardka we włosach nie w moim stylu, takoz falbanki przy kusej sukienusi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.03.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 ...krasnoludki są malutkie ... i ... cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.03.2010 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 ... mają czerwone czapeczki... Czeeee Ocynkowany Przyjacielu!! Szykujecie się już powoli do przyjazdu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.03.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 ... Szykujecie się już powoli do przyjazdu??? ... tak ... ale na Gwoździkową aby rozwalać lód .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.03.2010 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Gwoździk, Tobie się coś popiertegowało .... toż nie Antarktyda, do lipca ten lód sam pójdzie precz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.03.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Gwoździk, Tobie się coś popiertegowało .... toż nie Antarktyda, do lipca ten lód sam pójdzie precz ... widać, że w drewutni Cię zamknęli na długo ... ... chodzi o dostarczanie tlenu Wacusiom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.03.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Gwoździk, Tobie się coś popiertegowało .... toż nie Antarktyda, do lipca ten lód sam pójdzie precz ... widać, że w drewutni Cię zamknęli na długo ... ... chodzi o dostarczanie tlenu Wacusiom Hmmm twoje Wacusie ...bez tlenu ...tyle czasu ... Może funkcjonuja już jak bakterie beztlenowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts