mayland 02.06.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Zamawiam zblizenie płytki i dekora!!! Nie są ciemne, chyba takie akurat. A czemu te przy przyszłym piecu są nizej położone? Aaaaaaaaa i zapomłam Kawał roboty przy kamieniach odwaliłaś Fajnie będzie jak mech Ci zarośnie przerwy pomiedzy kamieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.06.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Nooo, płytki Ci się galancie położyły, a kamienie to nawet jeszcze galanciej! Już nie będe psuła Ci hunoru i nie napiszę, iż szkoda, że nie położyłas pod nie takiej grubej folii, nie rosłyby pomiędzy nimi chwasty... Ale może tak ma być, czasem trawa w szczelinach między kamieniami wygląda naprawde pięknie, jeąśli tylko jest skoszona. Gratuluję postępów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.06.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 nosz kurna ja pochwaliłam kamyki:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.06.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Jak zwykle ... nawrzeszczała się ... Ludziska kochane pienia zachwytu wyrazili szczere ... a ta se poszła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.06.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Zdecydowanie bez folii! Trawa i mech pomiędzy to jest to! Ja czekam niecierpliwie na mech i wcale nie mam zamiaru go wydłubywać nożykiem spomiędzy. Już się pojawia nieśmiało tu i ówdzie, a bałam się, że w pełnym słońcu nie wyrośnie. No, w tym roku ma szanse! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.06.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 .........Ja czekam niecierpliwie na mech i wcale nie mam zamiaru go wydłubywać nożykiem spomiędzy. .......... polej jogurtem, podobno szybciej się zameszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.06.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 A plamy na kostce nie zostaną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2010 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Nie polazłam, jeno z trudem przedzierałam się do innych przez zarośla i krzaczory mojego wolnego internetu!!! Kamieni nadmiaru nie mam Jeżyczku, jeszcze wieeeeeeleeeee mi potrzeba - mam koncepcję A co do tapety ... no przestała być najpiękniejsza ... tak jakoś ... Depsia, udam, że nie doczytałam o tej folii;) Matko, idę spać, buziaki 102:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.06.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Hej No w końcu sie dopchałam do Ciebie. Płytki pikne z daleka, piękny szary kolor, dawaj nazwę Ale bardziej te kamienie mnie urzekły :D bosko będzie się bosą stopą w pełnym słońcu chodzić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.06.2010 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Hejeczka popołudniowa!! Ranyyyyy, jak mi dzisiaj było cudnie!!! Słońce, ciepeło, córcia w Perle Bałtyku ... cały dzień przeleżałam na słońcu wysilając się tylko w celu przewrócenia boczku;) Wiolasia, to są płytki Braid Tubądzina płytka podstawowa nr 2 i dekor red. Zamawiane w ciemno, ale trafione:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.06.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 dobry wieczór Brazula Tobie zdecydowanie za dobrze było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.06.2010 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 No wiesz co Wusia, jakie "za dobrze" ... tak powinno być A jeszcze wybrałam się pobie ugać do lasu ...słuchawki w uszach ... psuka boku, ... obie chyba z lekka straciłyśmy kondycję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.06.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 tak dobijaj, kop leżącego:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.06.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Kieeedy ja tak dziecka gdzieś wyprawię i się uwalę na dowolnie wybranym boku?Gdybym teraz je gdzieś wysłała, to pewnie cały czas bym myślała, co robią, czy są bezpieczne, czy... Pępowinę czas odciąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.06.2010 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 O swojej wiem, że w porzo jest, toż w końcu u dziadka siedzi i w stajni. A mi dooooobrzeeeee ... trudno Wusieńka musisz to jakoś przetrawić... Niech mi ktoś powie jak uzupełnić ten durny wynalazek - bloga, nowymi wpisami. Jak zauważyłam ostatni wpis na blogu to kwiecień tego roku ... matko, czy ja to muszę ręcznie przenieść??? I jak to czytać, takie pokręcone???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.06.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 nie wiem nie mam zamiaru bloga tworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.06.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Ja olałam tego bloga. Pisze w starym dzienniku. Blog mi sie nie podoba. Trudno, jak będą chcieli to przegrają wpisy automatycznie a jak nie to szlag trafi mój dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.06.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Chyba musisz przenieść ręcznie. Nie wiem, czy te stare dzienniki znikną bezpowrotnie, czy nie. Chyba Gwoździk pytał o to i mu rzekli, że znikną i nie ma sensu w nich pisać nowych postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.06.2010 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 To do luftu ... nie podoba mi się to nowe, wcale nie podoba. Dlaczego każą mi to robić, nie chce mi się bawić. Weszłam na tego bloga teraz ... no do d.... się to czyta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.06.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Pewnie jak znikną dzienniki to i komentarze nasze. Zostaną tylko te blogowe czyli pod każdym wpisem w blogu Już nie będzie mozna porozmawiać w komentarzach:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts