braza 20.10.2010 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Najwyżej ... no tak... Znowu coś spłodziłam, chociaż niewiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.10.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Poczytam wieczorkiem - teraz muszę lecieć po Młodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Braza weź się przyłóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.10.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Braza, a teraz jakie masz usprawiedliwienie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2010 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Właściwie to nie mam żadnego, poza tym, że weny brak. Nie mam pojęcia, co i jak pisać, uwsteczniam się i tyle ... Ale się poprawię ... obiecuję, jeno nie wiem kiedy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.10.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 to może weź się od razu do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2010 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Ty Gwoździk to cicho być, bo u Ciebie też jako spokojnie... A tak w ogóle to ... nie wiem, o czym pisać, może w końcu jakowaś wena mnie najdzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.10.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Widzę, że większość z nas cierpi albo na nadmiar pracy zabierajacej czas do pisania na form albo nie mamy o czym pisać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.10.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Czesc Braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.10.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 O czym to pewnie i znalazłoby się, ale jest tyle interesujących rzeczy do zrobienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.10.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Depsia, skąd Ty tyle energii masz w sobie? Ja jak niedźwiedzica, zaległabym w fotelu z książką na całą zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.10.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 No tak - kiedy coś się dzieje, nie ma czasu na pisanie o tym, kiedy się nie dzieje, nie ma o czym pisać... Jesień idzie, sezon budowlany się kończy, zimę można spędzić (kto może - ten może) bez wyrzutów sumienia przy kompie, ale o czym pisać? Analizować pogodę? Stan duszy? Jeżeli nie znajdziemy tematów do pogadania, to znikniemy z foruma, zapadniemy w sen zimowy...Chciałabym tak sobie zapaść czasem... Póki co jeszcze wczoraj pozasuwałam w ogródku i dzisiaj wszystko mnie boli. Pogoda piękna, aż kusi, żeby się gdzieś dalej wybrać. No ale dzisiaj to przedstawienie na zamku wieczorem, więc pojechaliśmy do pobliskiej miejscowości, w której, jak wieść niosła, są konie. Błądziliśmy okrutnie (chyba jednak prowadząc taki biznes we wsi, której nie ma w atlasie samochodowym, zadbałabym o jakieś strzałki przy drodze), ale w końcu się udało. Fajne miejsce, sympatyczni ludzie, dobre konie. Szkoda, że trochę daleko no i hali nie mają. Małgo miała u nas zaległą nagrodę, więc jeździła godzinę na lonży i była zachwycona. Ponoć ci ludzie mają zamiar wybudować w Niepołomkach ośrodek z halą. Fajnie by było! A teraz, zjadłszy naleśnika, czuję, że zasypiam nad klawiaturą. Jednak nie dam się pokonać! Dziecka korzystają z dobrodziejstw asfaltu - ujeżdżają na rolkach i hulajnogach, smarują coś kredą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.10.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Jak ja Agduś chwilami zazdroszczę Ci tego asfaltu, własnie dlatego że Julka miałaby gdzie rowerem jeździć, a ja na rolkach w koncu nauczylabym sie może...no ale może kiedyś i ja sie doczekam swojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.10.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Właśnie ze względu na te rolki i hulajnogi najbardziej tęskniłam za asfaltem. No i czyste buty... Czasami wyglądałam, jakbym z wykopków wracała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2010 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 O rolkach to i my z córcią możemy zapomnieć, ale rowery trzeba by w końcu kupić ... schodzi i schodzi z tymi dwukółkami. Konia nie ma to chociaż na rowerach by się po lesie pojeździło ... Cześć Wiolasia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.10.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Te, ciocia Braza - czy ja to niewidzialna jakaś jestem, hę? I komenty moje też niewidzialne dla Ciebie, hę? Bo zadzwonię i opieprzę, hę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.10.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Czy Braza ma już doła ?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.10.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 ..to żart ... żeby nie było na mnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2010 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Depsia, no jak możesz???? Przeca byłam, napisałam, pokazałam się ... No to o co kaman???? Wiolasia powiedziała "Cześć Braza" to Jej odpowiedziałam http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/116.gif Teeeee, Bymbniorz, widzę co humor Ci się wyostrzył...http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/142.gif http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/116.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.10.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 ...nie masz doła ... to widać ... ..na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts