Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gdyby nie specyfika miejsca zamieszkania, zaczęłabym podejrzewać, że nadzwyczaj bogate życie towarzyskie prowadzisz w realu i nie masz czasu dla nas. No ale w Uroczysku, to byś chyba musiała doktorem Dolittle zostać, żeby mieć szanse na bogate życie towarzyskie... Przyznaj się - gadasz z sarenkami i dzikami???

Gadam jak najęta, doktor Dolittle to przy mnie pikuś!!

Siedzę i myślę ... a ja niezwyczajna ....

A w ogóle to dzińdybry!

Siemanko Nefcia, sto tysięcy lat!!!!!!

Gwoździk - pewnie że nie mam doła, jak będę miała to cała Polska usłyszy!!!

Myślę, skąd wziąć kasę, żeby w końcu sypialnię dokończyć i spowodować, aby farby i pędzle poszły precz z ócz moich ślicznych.

Nie muszę chyba dodawać, że znikną z ócz moich dopiero po zakończeniu wszystkich potrzebnych i mniej potrzebnych remontówhttp://www.emotka.pl/emotikony/emocje/116.gif

Depsia, no czepiasz się normalnie, no!!!

Jamles, już się obawiałam, że przestałeś mnie lubić...

A mnie się ostatnio zachciało remoncik łazienki w mieszkanku zrobić. Chłopu się na to pojawiły krople potu z przerażenia:eek:. jako dobra żona uspokoilam go:hug: że nie mamy mamony :(ale w przyszłym roku to kto wie:rolleyes::lol: Edytowane przez sipatka
nie ten przycisk wcisnęłam i za szybko poszło w świat

Braza grzybów trza było nazbierać jagód na trasę wyjść i zarobić;)

Biorąc pod uwagę ruchliwość "trasy" to Braza do wiosny by tam stała ze słoiczkiem jagódek. Nie mówiąc o tym, że te jej lasy to jakiś ewenement jest - borówek (zwanych błędnie "czarnymi jagodami") prawie wcale tam nie ma i jeden słoiczek zbierałaby przez miesiąc.

Braza, dumaj intensywnie nad tą kasą, bo jeżeli remontu sypialni nie skończysz w tydzień, to nie zdążysz schować pędzli przed kolejnym malowaniem. Kolor w korytarzu i na schodach jeszcze Ci się nie znudził? Dłuuuugo jest taki sam...