Agduś 03.12.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Smaka mi zrobiłaś. mam jeszcze trochę w szufladzie, to idę połupać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 wiewióry:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.12.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Jeżysia, nie płacz, wróóóóci, wtedy się pogzicie za wszystkie czasy! Już ! A Anioł korepetycjów nijakich nie daje, ma na czole (i nie tylko ) pieczatkę z napisem "Własność prywatna, nie dotykać!". Chitruśnica ... Korepetycje to chyba u Starowicza by trza, kształcony, szkolony, a jakże! ...ale teoretyk jakby ...bardziej ... Słuchajcie - czy u nas zaczyna to przechodzić w fazę gawędziarstwa??? http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/k080.gif Kto gawędzi to gawędzi ... ja muszę ... bo cały tydzień grzeczna muszem być ( nie grzeszna jak ty ) ... bo "nagrody" nie będzie ... ( czyt. gzienia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.12.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 nie wiem Agduś jeszcze trochu jej zostało a już drze japę o nowy worek:lol2: Podarłaś mu worek ??? Sumienia nie masz Wuśka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Herr Jesus, WOREK Z ORZESZKAMI mu podarłaś, Wuska??? Nooo, to juz o pomste do nieba woła. Jak ten biedny wiewióreczek z Toba wytrzymuje, hę? Jeżysia - no ale Ty przecie NIE jesteś grzeczna cały tydzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 nie podarłam worka wiewiórze jeno wiewióra chce nową dostawę orzechów:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.12.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 wysępiłam od wiewióry 5 orzeszków rany jak piszczała moje moje Biedak ... bronił "skarbów" nie wiem Agduś jeszcze trochu jej zostało a już drze japę o nowy worek:lol2: Worek podarty ... nie podarłam worka wiewiórze jeno wiewióra chce nową dostawę orzechów:P Znaczy co ? Implanty mu poczebne ? Wuśkaaaaa coś ty mu zrbila ...biedakowi ... Orzeszki do wymiany ...worek podarty ...piszczy i drze japę. Normalnie zadzwonię do SPCA i ciem zgłoszem za znęcanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 ta jeszcze jeża ogolę i już będzie git:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.12.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Lepiej wydepiluj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 wyskubię pęsetką po jednym kolcu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.12.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Tylko rękawice dobre załóż, żebyś się nie pokłuła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 dam se radę gorzej z jeżem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.12.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Uważaj! Doniesienie do TOZ na pewno już złożone! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 może za jeża dużo nie dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.12.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 a gdzie gospodyni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Wuśka, Ty się nie wykręcaj, przecie wszystko wyszło na jaw. Ty się nie gzisz, bo nie ma jak, wiewióra zamęczyłaś! http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a020.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2010 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Zakładam Toawarzystwo Obrony Wusinej Wiewióry ... no jak tak można ... i worek i orzeszki w piz....u:eek: A w Uroczysku był Yeti z Yetiną a u Was nie, aha!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.12.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 ... A w Uroczysku był Yeti z Yetiną a u Was nie, aha!!!!!! tiaaaaaa ... te tajemnicze stwory lubią zimne klimaty ... choć i u mnie się ochłodziło, to może zajrzą przelotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.12.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Zakładam Toawarzystwo Obrony Wusinej Wiewióry ... od jutra też mam zacząć łupać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2010 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Chefie ... no zimne te klimaty jak nie wiem co, ale ja to ciekawa jestem, co masz na myśli mówiąc, że się u Ciebie ochłodziło ... jakoś tak mi w duszy gra, że chuba o innym chłodzie mówimy .... Jamles, a co Ty będziesz łupał???? Orzeszki, czy kamienie????? Słucham kolęd ... może i za wcześnie, ale qurna miło .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts