wiolasz 05.12.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 cześć,mówisz ze wcześnie? Dziecko właśnie choinkę ubiera, trajkocze z przejęcia aż myśli nie słychać...to dopiero wcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2010 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Noooo Wiolasia, to uściskaj dziecko ode mnie, sama mam już ochotę choinkę przytargać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.12.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 nie jestem w stanie wejść jej w słowo A Ty choinkę masz pod nosem, tachaj, tachaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2010 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Ja to wybredne stworzenie jezdem i po chojaka znowu pojadę do hodowli ... jodła mili Państwo to jest to!!!!! Ubiegłoroczna stała właściwie miesiąc i ledwo co igieł straciła!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.12.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Ja mam sztuczną jeszcze, stoi ile trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2010 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 U progenitury sztuczna koczuje, ale Jej to nie przeszkadza! Szafy dla córci szukam, pojemnej ... kolędy nastrajają mnie łagodnie do niektórych cen .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.12.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Ja mam wieeelką w sypialni.Wygląda niepozornie ale mieści mnóstwoZwykła ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2010 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Do Ikei mam kawał drogi, na razie szukam na Allegro, parę znalazłam i nawet jakoś ceny nie powalają. Nie wiem jednak jak to będzie, bo dziecko ogólnie ma Indianę BRW w pokojach, ale za dwudrzwiową szafę to ja na razie 8 stów nie dam ... no nie mam tyle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.12.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 ooo Indiana fajnie wygląda i chyba w miarę stabilna jest...A szukałaś używanych na allegro do przemalowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Zakładam Toawarzystwo Obrony Wusinej Wiewióry ... no jak tak można ... i worek i orzeszki w piz....u A w Uroczysku był Yeti z Yetiną a u Was nie, aha!!!!!! No ale jak - tak wszystko się zmieściło? http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/n022.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.12.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Zakładam Toawarzystwo Obrony Wusinej Wiewióry ... no jak tak można ... i worek i orzeszki w piz....u:eek: A w Uroczysku był Yeti z Yetiną a u Was nie, aha!!!!!! Wiem ! Właśnie siem zaanonsowali i za godzinę będą u mnie aha !!!! Ale im się szwendacze włączyły ! Ale to ludzie śniegu to co im tam taka zima ? Ile wpisowe do Towarzystwa Obrony Wusinej Wiewióry ? Wchodzę w to ... bo mnie też kcom dorwać ... i wydepilować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2010 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 (edytowane) No ale jak - tak wszystko się zmieściło? http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/n022.gif Wszyściusieńko ... też jestem w szoku http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/149.gif Jeżysia, jakie wpisowe??? Nie daj się złapać do tej depilacji, przebieraj odnóżami, a w partii już jesteś Edytowane 6 Grudnia 2010 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.12.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Jeżysia, jakie wpisowe??? Nie daj się złapać do tej depilacji, przebieraj odnóżami, a w partii już jesteś Przebieraj ...przebieraj ... Jamles kce mi je "obgryźć" ... A Yetusie mi "nakablowali" że coraz faaajniej u ciebie ... FOTKI DAWAJ NATYCHMIAAAAAST !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.12.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 no jak nic tylko się Jeża zaszyć musi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.12.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 no jak nic tylko się Jeża zaszyć musi:lol2: Nooo jak ja ciem zaszyjem to się nawet twój zmaltretowany wiewiór zdziwi żeś ..."zarosła" ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.12.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Pax, pax między ludzie i zwierzęty! Boszsz, chyba zacznę powoli okna myć, dopóki woda w czasie mycia na szybach nie zamarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.12.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 (edytowane) może za jeża dużo nie dostanę Na to bym nie liczyła - jeże są pod ochroną! Inna sprawa, że niektóre (nie będę pokazywała palcami, bo i tak wszyscy wiedzą, o którego chodzi) bezczelnie wykorzystują ten fakt! Wuśka, Ty się nie wykręcaj, przecie wszystko wyszło na jaw. Ty się nie gzisz, bo nie ma jak, wiewióra zamęczyłaś! http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a020.gif Taż ona od początku otwarcie pisała, że wiewióra zamęcza. Zakładam Toawarzystwo Obrony Wusinej Wiewióry ... no jak tak można ... i worek i orzeszki w piz....u:eek: A w Uroczysku był Yeti z Yetiną a u Was nie, aha!!!!!! Zapisuję się, pod warunkiem, że nie będziemy dążyć do wywoływania trzęsień ziemi w pewnych okolicach. Boję się, że jeżeli zaczniemy, to możemy przesadzić. I czego się chwali, skoro już ich nie ma??? Edytowane 7 Grudnia 2010 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.12.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Ile wpisowe do Towarzystwa Obrony Wusinej Wiewióry ? Wchodzę w to ... bo mnie też kcom dorwać ... i wydepilować T może od razu TOWWiJeży? No ale jak - tak wszystko się zmieściło? http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/n022.gif A wiesz, że też się zastanawiałam... Pax, pax między ludzie i zwierzęty! Boszsz, chyba zacznę powoli okna myć, dopóki woda w czasie mycia na szybach nie zamarza... Weź przestań! Ja nie zdążyłam umyć dwóch okien na dole. Jakiś bezrozumny zapał do mycia okien mnie dopadł, kiedy po pierwszych jesiennych chłodach zrobiło się ciepło, ale wygasł zanim te dwa ostatnie umyłam. I już się zastanawiałam, czy myć je, czy czekać do wiosny, i byłam gotowa się rozgrzeszyć... a Ty z takim tekstem wyjeżdżasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.12.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 No i umyłam. JEDNO. Jednak jestem ambitna i na jutro mam plan umyć drugie. Wszystkich jest 7 - może do świąt zdążę? Chłopaków moich nie ma, zawsze ich do tego zaganiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.12.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Nooo cooooo wy z tymi oknami ... w doła mnie na wieczór wpakujecie Jak pomyślę, że mam 6 w mieszkaniu i 9 w domu to mię kolce dęba stają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts