wu 02.01.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Agduś jak dobrze że pojechałaś do Brazy bo Ona by nam w życiu tylu zdjęć nie pokazała;) pięknie mieliście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 02.01.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Przepiękna ta zima w Uroczysku a i zabawa w sylwestra widać udana była. Pozdrawiam noworocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.01.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Agduś jak dobrze że pojechałaś do Brazy bo Ona by nam w życiu tylu zdjęć nie pokazała;) pięknie mieliście:) co racja to racja. Zdjęcia i komentarze do nich cudne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.01.2011 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Szczęsliwi Ci, co widzą!!!! Od 25 minut mam na ekranie jedynie górną część niektórych zdjęć Pozdrawiam wszystkich serdecznie i ... http://e-kartki.net.pl/kartki/58/3/d/3772.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.01.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Dziękuję za chruścika-gwoździka pyszny był na pewno ... Ciekawe kto go wpałaszował ? A Uroczysko zimowo piękne ... tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.01.2011 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 No przyznam szczerze Gwoździku, że jakoś nie miałyśmy sumienia ... chyba któreś dziecko w końcu się odważyło:yes: Nareszcie widzę zdjęcia w całości ... rany, to w Uroczysku tak pięknie jest W takiej ilości to ja bym te zdjęcia do Trzech Króli wklejała .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.01.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Brazuś, najlepszego w Nowym Roku Uroczysko zimą zaczepiście piękne, psica przeurocza, modrzew widzę w porząsiu jest, czyli spokojnie mogę iść spać. Chrusty wszystkie zjedzone, czy mogę wpaść na tego przedostatniego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.01.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 ...... modrzew widzę w porząsiu jest ....... chyba goły jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.01.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 jaki goły...szyszki ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.01.2011 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Jaki goły???? Śniegu na nim od zarąbania!!! Tolunia ... no wstyd się przyznać, ale właśnie zeżarłam ostatniego chrusta http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c085.gif Za dobre były ... za dobre ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.01.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 nie no nie...jak mogłaś....foch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.01.2011 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 no to teraz do lasu po chrust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.01.2011 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Zaraz letem po ten chrust ... już teraz ... to nic, że wilki ... to nic, że dziki ... Ty Jamles nic litości dla mnie nie masz Najwyższy czas sklarować się do snu, koniec laby, psia kostka!!! Dobranocka wszystkim!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.01.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 ........ koniec laby !!! znaczy się chrust w doma jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.01.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Dopiero teraz zdjecia obejrzałam. Ale cudnie spędziliście sylwestra! I dom taki przytulny. Ten wąż na schodach bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.01.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 widzisz Brazulka czasem trza obcych puścić żeby zobaczyć swoją chatę w nowym świetle:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.01.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Oj, bolesny był koniec laby! No ale jakoś udało się wstać rano i nawet dzieci ściągnęły się sprawnie z łóżek. Na pocieszenie była wiadomość, że szkoła Magdy w piątek dała dzieciom wolne. Gdyby tak jeszcze gimnazjum, to bym nie musiała wstawać rano. W przedszkolu odwołali piątkowy basen. Jeżeli będzie dyżur zamiast zajęć, to Małgo zostanie w domu i sobie pośpię! Wiedziałam, że Braza tylu zdjęć nie wklei, więc się wczoraj poświęciłam. No i chciałam się pochwalić, w jak pięknych okolicznościach nie tylko przyrody spędziliśmy Sylwestra z przyległościami. Wprawdzie logicznie rozumując kompletną głupotą było dwa dni spędzić w samochodzie, dla trzech dni wypoczynku, ale moim subiektywnym zdaniem było warto. Bo Uroczysko to miejsce magiczne! Są takie nieliczne miejsca na Ziemi, w których po prostu czuję się jakoś niezwykle DOBRZE i Uroczysko jest jednym z nich. A kto nie wierzy, niech sam sprawdzi (jeżeli Braza pozwoli). Chrust zaczęliśmy degustować już w trakcie smażenia, więc nikt nie widział pełnej jego ilości. http://img341.imageshack.us/img341/5030/dsc0281c.jpg Tyle zostało, kiedy skończyliśmy smażyć.W domu też sobie zrobimy. A co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.01.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 ja pewnie w sobotę chruścik popełnię a może w czwartek bo wolne:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.01.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 My też mieliśmy robić już teraz, ale moja mama sobie zamówiła na swój przyjazd z okazji urodzin pierworodnej wnuczki. Musimy więc czekać. Za to chyba spróbuję popełnić babkę. Ja - kompletna ignorantka i beztalencie w tych kwestiach! Koleżanka ze Środy nas poczęstowała taką babką, że do dzisiaj się ślinię na wspomnienie! Zaraz lecę napisać do niej prośbę o przepis! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.01.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 jak dostaniesz to się podziel;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts