wiolasz 18.01.2011 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Braza, ale mi słów brakuje, bo z zapuszczonej chaty wychodzą takie fajne wnętrza. To ja mam Ci mówić? a sama nie wiesz ? oki, oki, uważam że jest super. Ten róż trochę mnie w sypialni przeraża no ale jak sie jest dziewczyną to zrozumiałe lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.01.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 I dostało mi się za oszczędność słów. Jest pięęęęęęknie, jest bajkowo, a nawet róż mi się podoba o czym pisałam już wieeeeeeki temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.01.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Uspokoję Was, że ten róż wcale taki przeraźliwy nie jest. Jak dla mnie to w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2011 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Matko jedyna, jaki róż, to jest malinowy krzew ... no dobra, przy malinowym krzewie to on może chwilę postał, bardziej w taki delikatny wrzosik wpada, ale róż to na pewno nie jest!!!! Dooobra - wyproszone, ale pochwały są, to się uspokoiłam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.01.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Fakt, też na własne oczy widziałam - to nie jest różowe! To jest jakieś ciemne, malinowe czy jak... Trochę z fioletem... No, w każdym razie dość pobudzające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 18.01.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Mąż wyjechany, Braza sama w pobudzającej sypialni, jejeku , jejku co to będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.01.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 A za oknem upierdliwy sąsiad w stanie nieważkości... Spadam, bo zaraz oberwę kapciem albo pogrzebaczem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.01.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Różowego to nie lubie . Ide zobaczyć coś ty tam wymalowała Czeee ... wróciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.01.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Nie jest źle !Taki sino-koperkowy ten róż jakby lewandą zagryziony ...nawet ładny . Może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2011 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Tylu określeń jednego koloru to można się spodziewać tylko na tym forum:D Jeżysia - wszelki duch Informuję, że kapciami ani pogrzebaczem nie tłukę - kapci nie chce mi się zdejmować a pogrzebacz za ciężki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.01.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Faktycznie opis koloru idealny dla daltonisty. Nic by nie skumał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.01.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Brazunia czy został Ci kwałek tej tapety z sypialni może?Bo ja bym miala prośbę, żebyś mi go kiedyś przzy okazji listem przesłała. Wystarczy naprwdę kawalątek, żeby było widać tło i wzoru kawałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2011 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Siemanko! Maylandzia, został, wyślę jeno podeślij mi adres, bo po zmianie komputera wielu rzeczy nie mogę znaleźć Aaaa i pytałaś o to, czy ma lekki połysk ... no przepraszam, z rozpędu nie odpisałam - tak, delikatnie połyskuje! Idę dzwonić do Porty - chyba już wznowili produkcję, jak myślicie? Drzwi by się przydały w tej sypialni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 19.01.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Witam właścicielkę jednego z nacudowniejszych miejsc na ziemi:yes: Trafiłam do Twojego Uroczyska wprost z Jeżykowych pogaduch i zachwyciło mnie łokrutnie Pięknie tam masz.....udało Ci się znaleźć prawdziwy rodzynek. Chociaż tego co przeszłaś przed nie zazdroszczę, oj nie....ale jak widać na wytrwałych w swoich marzeniach czeka "raj na ziemi". Widać tak miało być....to miejsce czekało na Ciebie i Twoją gromadkę. No i włożyłaś już tam kawał dobrej roboty...będę podziwiać dalej, jeśli można. Może trochę chaotycznie piszę, ale jeszcze trwam w zachwycie.....tak sielsko,anielsko u Ciebie..... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.01.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Przyszłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.01.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 ........ Drzwi by się przydały w tej sypialni ... forhangi nie mogą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 O, zaraz tam "drzwi"... A zasłonę jaką starą na sznurku powiesić w wejściu to nie łaska? Dobra, zamykam się, bo zaraz każesz mi oddawać te drzwi, co to od Ciebie dostaliśmy... I tak bym nie oddała, ściana już specjalnie do nich dopasowana stoi i czeka na framugę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.01.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 a framuga to ........ futrzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.01.2011 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 mi się najbardziej zasłony podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.01.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 No! I w sumie tam by pasowały! Takie jakieś ciężkie i mięsiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts